تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3883 از 4751 اولاول ... 288333833783383338733879388038813882388338843885388638873893393339834383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,821 به 38,830 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داداش شما با آرت 1 سرعتتون حدود 100 بود ؟
    100 بود ! گر به طور پیوسته و هر روز دانلود کنی سرعتت کم میشه و به 45-50 میرسه . ولی به صورت ناپیوسته دانلود کنی سرعتت همون 100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    شما خودت سه ماه خدمات ارزشمند شاتل رو تجربه کردی اگه توی این سه ماه مشکلی نداشتی دوباره تمدید کن وگرنه برو یه جا دیگه ، یعنی اگه حجم دانلودت طوری بود که محدود نشدی بمون
    ولی نظر من اینکه اگه شرایطشو داری حتما از شاتل جدا شو
    حاجی من دانلود ها رو نگه میدارم خورد خورد میذارم که محدود نشم
    ولی خب اگر جایی بهتر باشه که این مسخره بازی ها رو نداشته باشه خب معلومه که میرم طرفش
    کلی فایل دارم که میخوام دانلود کنم ولی همش میندازم واسه بعدا :|
    واسه همین میگم اگر کسی جای دیگه میشناسه و استفاده کرده خب بگه ما هم بریم از اونجا بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی من دانلود ها رو نگه میدارم خورد خورد میذارم که محدود نشم
    ولی خب اگر جایی بهتر باشه که این مسخره بازی ها رو نداشته باشه خب معلومه که میرم طرفش
    کلی فایل دارم که میخوام دانلود کنم ولی همش میندازم واسه بعدا :|
    واسه همین میگم اگر کسی جای دیگه میشناسه و استفاده کرده خب بگه ما هم بریم از اونجا بگیریم
    داتک = سرعت ثابت روزانه و شبانه. هر سرعتی بگیرید روی دوبرابر میبندند.

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13 پیشنهاد از یه دوست ناباب!

100 بود ! گر به طور پیوسته و هر روز دانلود کنی سرعتت کم میشه و به 45-50 میرسه . ولی به صورت ناپیوسته دانلود کنی سرعتت همون 100
    سلام
    داداش یه پیشنهاد میدم (به این میگن دوست ناباب) : اگر طالب هستی هنوز به دانلود کردن ادامه بده و ببین تا چند گیگ بازم سرعتت 45-50 میمونه.... اگر تا 25-26 گیگ هم همینطوری بمونه art-1 پیشنهاد خوبیه

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    سرعت شبانه شاتل به چه صورت هست؟ مثلا سرویس 128 دانلود شبانش تا چه حد میرسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من سرویسم Eco 512 هست، تو این دوره 5 گیگ ترافیک خریدم، الان ترافیکم رو کلا مصرف کردم و نزدیک 16 گیگ هم دانلود شبانه داشتم جمعا 24 گیگ.

میخواستم بدونم اگه 500 مگ ترافیک بخرم و تا پایان دوره که تقریبا 7 روز مونده دانلود شبانه داشته باشم، آیا سرعتم رو محدود میکنند دوره بعدی؟
    Last edited by Macdiano; 08-09-2012 at 11:38.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    داداش یه پیشنهاد میدم (به این میگن دوست ناباب) : اگر طالب هستی هنوز به دانلود کردن ادامه بده و ببین تا چند گیگ بازم سرعتت 45-50 میمونه.... اگر تا 25-26 گیگ هم همینطوری بمونه art-1 پیشنهاد خوبیه
    اگه نمیگفتی هم همین کارو میکردم کلی دانلود دارم دارم دانلود میکنم فعلا که 45-50 . هر وقت شد سرعت قرارداد بهتون خبر میدم

داره خودمونی میشه nahal93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    سرعت شبانه شاتل به چه صورت هست؟ مثلا سرویس 128 دانلود شبانش تا چه حد میرسه؟
    واسه من 1 مگ هست الان 2-3 روزه نمیدونم چرا از 1 به بعد داغون میشه...دیشب سایتای هواپیمایی و اینا کار داشتم کلی معطل شدم . فکر نمیکنم 128 شبانه ش چندان جالب باشه.
    البته میگم که 2-3 روزه اینجوری شده امیدوارم مشکل موقتی باشه

10. این کاربر از nahal93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خسته نباشید دوستان من این پیام رو تو قسمت آسیاتک چند بار فرستادم کسی جواب نداد شرمنده اینجا میپرسم گفتم شاید کسی از شما شاتلی ها قبلا از آسیاتک سرویس داشته باشه بتونه منو راهنمایی کنه چون منم تا یک ماه پیش شاتل داشتم الان چند روزه آسیاتک گرفتم اصلا هم راضی نیستم دوستان اگه کسی قبلا آسیاتک داشته راهنمایی کنه لطفا و اما سوالم

سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید

اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟

دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟

سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟

من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
    امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم

مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج

اینم لینکی که تو قسمت آساتک فرستادم چند روزه کسی جواب نداده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من سرویسم Eco 512 هست، تو این دوره 5 گیگ ترافیک خریدم، الان ترافیکم رو کلا مصرف کردم و نزدیک 16 گیگ هم دانلود شبانه داشتم جمعا 24 گیگ.

میخواستم بدونم اگه 500 مگ ترافیک بخرم و تا پایان دوره که تقریبا 7 روز مونده دانلود شبانه داشته باشم، آیا سرعتم رو محدود میکنند دوره بعدی؟

?????????????

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •