100 بود ! گر به طور پیوسته و هر روز دانلود کنی سرعتت کم میشه و به 45-50 میرسه . ولی به صورت ناپیوسته دانلود کنی سرعتت همون 100![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
100 بود ! گر به طور پیوسته و هر روز دانلود کنی سرعتت کم میشه و به 45-50 میرسه . ولی به صورت ناپیوسته دانلود کنی سرعتت همون 100![]()
حاجی من دانلود ها رو نگه میدارم خورد خورد میذارم که محدود نشم
ولی خب اگر جایی بهتر باشه که این مسخره بازی ها رو نداشته باشه خب معلومه که میرم طرفش
کلی فایل دارم که میخوام دانلود کنم ولی همش میندازم واسه بعدا :|
واسه همین میگم اگر کسی جای دیگه میشناسه و استفاده کرده خب بگه ما هم بریم از اونجا بگیریم
داتک = سرعت ثابت روزانه و شبانه. هر سرعتی بگیرید روی دوبرابر میبندند.
سلام
داداش یه پیشنهاد میدم(به این میگن دوست ناباب
) : اگر طالب هستی هنوز به دانلود کردن ادامه بده و ببین تا چند گیگ بازم سرعتت 45-50 میمونه.... اگر تا 25-26 گیگ هم همینطوری بمونه
art-1 پیشنهاد خوبیه
![]()
سلام
سرعت شبانه شاتل به چه صورت هست؟ مثلا سرویس 128 دانلود شبانش تا چه حد میرسه؟
سلام
من سرویسم Eco 512 هست، تو این دوره 5 گیگ ترافیک خریدم، الان ترافیکم رو کلا مصرف کردم و نزدیک 16 گیگ هم دانلود شبانه داشتم جمعا 24 گیگ.
میخواستم بدونم اگه 500 مگ ترافیک بخرم و تا پایان دوره که تقریبا 7 روز مونده دانلود شبانه داشته باشم، آیا سرعتم رو محدود میکنند دوره بعدی؟
Last edited by Macdiano; 08-09-2012 at 11:38.
اگه نمیگفتی هم همین کارو میکردمکلی دانلود دارم
دارم دانلود میکنم فعلا که 45-50 . هر وقت شد سرعت قرارداد بهتون خبر میدم
![]()
واسه من 1 مگ هست الان 2-3 روزه نمیدونم چرا از 1 به بعد داغون میشه...دیشب سایتای هواپیمایی و اینا کار داشتم کلی معطل شدم . فکر نمیکنم 128 شبانه ش چندان جالب باشه.
البته میگم که 2-3 روزه اینجوری شده امیدوارم مشکل موقتی باشه
خسته نباشید دوستان من این پیام رو تو قسمت آسیاتک چند بار فرستادم کسی جواب نداد شرمنده اینجا میپرسمگفتم شاید کسی از شما شاتلی ها قبلا از آسیاتک سرویس داشته باشه بتونه منو راهنمایی کنه چون منم تا یک ماه پیش شاتل داشتم الان چند روزه آسیاتک گرفتم اصلا هم راضی نیستم دوستان اگه کسی قبلا آسیاتک داشته راهنمایی کنه لطفا
و اما سوالم
سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
اینم لینکی که تو قسمت آساتک فرستادم چند روزه کسی جواب نداده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
?????????????
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)