شاید سوکسش خوب نیست.دی:پ
شاتل که هیچ مشکلی نداره هیچوقت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاید سوکسش خوب نیست.دی:پ
شاتل که هیچ مشکلی نداره هیچوقت![]()
خوب از مرز 18 گیگ هم رد کردم و همچنان سرعت 95-100 کیلوبایت ! به هر مقداری رسید و سرعتم شد 45-50 اعلام میکنم . عکس :
![]()
سلام
داداش کار خوبی میکنی... هر چی شد خبرمون کن
یه نظریه هم بدم: شاید شاتل مونده تا شما بری دوره ی جدید، بعد از دانلود کردن مجدد اونوقت شما رو ببره جزء لولهای پایینتر و سرعتتون رو کم کنه
شایدم بهتون حال داد و جزء این برنامه نشدید (امیدوارم)
خوب دیشب که گفتم از مرز 18 گیگ رد کردم سرعت 100 بود . ولی مودم که خاموش کردم امروز روشن کردم وصل شدم سرعت بین 45-60 متغییر![]()
پ.ن : الان با پشتیبانی شاتل حرف زدم گفت عدد مشخصی برای سرویس های آرت در نظر نگرفته شده است ! گفت فقط نباید به طور پیوسته دانلود کنید ! دیدم راست میگه من توی این 3 روز گذشته 7 گیگ و 200 مگ دانلود کردم !! که امروز سرعتم شد 45-50 و leveing انجام شد ! من الان مطمئن شدم که اصلا ربطی به 18 گیگ نداره ! کلا عدد خاصی نداره ! فقط پشت سر هم و هر روز نباید دانلود حجیم داشته باشید !
Last edited by porya_spy; 06-09-2012 at 14:23.
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
![]()
سلام
داداش ممنون که اطلاع دادی
ولی به 18 گیگ یه جورایی ربط داره چون ورود به 18 گیگ ملاک نیست و شاید گذشتن ازش منظورشون بوده
حالا تظریه من:
مثلا تا وقتی شما 17.5 گیگ دانلود کرده باشی(به صورت نامنظم) سرعتت خوبه ولی از شروع 18 گیگ به بعد به فرض امروز 17.75 بودی تا شب 4 گیگ هم دانلود کردی.. حساب شما میشه 21.75 و یعنی بیشتر از 18 گیگ... درنتیجه فردا که سیستم رو روشن کردی شما جزء مشترکین 18 گیگ به بالا هستی و مشمول کاهش سرعت
الان توی پنلت نوشته چند گیگ دانلود کردی؟
الان دقیقا 19 گیگ . البته امروز با سرعت 50 باز هم دانلود کردمولی صبح همون 18 گیگ بود !
داداش شما با آرت 1 سرعتتون حدود 100 بود ؟
سلام
آقا ما 23 سه ماهمون تموم میشه
یه مشورت بدید بریم دوباره از همین شاتل تمدید کنیم یا شما اگر isp بهتری میشناسید که شبا خوب باشه بریم از اون بگیریم![]()
سلام
شما خودت سه ماه خدمات ارزشمند شاتل رو تجربه کردی اگه توی این سه ماه مشکلی نداشتی دوباره تمدید کن وگرنه برو یه جا دیگه ، یعنی اگه حجم دانلودت طوری بود که محدود نشدی بمون
ولی نظر من اینکه اگه شرایطشو داری حتما از شاتل جدا شو
هم اکنون 337 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 337 مهمان)