تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3881 از 4105 اولاول ... 28813381378138313871387738783879388038813882388338843885389139313981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,801 به 38,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درجه ارشد چه هست و حقوقش؟، آیا شما در مورد حقوق امریه هم اطلاع دارید؟
    درجش ستوان دو .حقوقش از 140تا 180 متغیره یه ماه کم میدن یه ماه زیاد . امریه ها هم حقوقشون در همین حده زیاد روش حساب نکن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ارتش دیگه.
    03 نیروی زمینی.

سلام. منم افتادم ارتش. از خیلیا شنیدم نمره میدون تیر و امتحان کتبی و اینا تو تقسیم تاثیر نداره و فرمالیته است، واقعا اینجوریه ؟
    مثلا به نمره های شما یا هم دوره ای هاتون گیر دادن که چرا کمه احیانا ؟ یا مثلا تنبیهی چیزی در نظر بگیرن واسه این جور چیزا ؟
    سلام تاثیر نداره کاملا رندمیه و شانسی. تو اموزشی کلا بگو توجیه نیستم . کلمه توجیه نیستم خیلی به کمکت میاد .ن تنبیهی نداره .اگر حرفی زدن بگو توانم در همین حده. در کل میخوای راحت خدمت کنی مخصوصا تو ارتش بگو چشم ولی یه پشم هم بعدش تو دلت بگو .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر نکنم تک پسری جمع شده باشه 20 روز پیش تو پادگان ما اعلام کردن هر کی تک پسره مدارکشو بیاره منم فتوکپی شناسانامه پدر و مادر و خودم برابر اصل کردم و تحویل دادم تک پسری جز شرایط خاص محسوب میشه
    حرفتون متین . کمیته امدادی و تک پسریو و یه سری دیگه شرایطا هستن که خیلی روشون حساب نکن. تو شرایطا متاهلا و پدر نظامیارو بیشتر ترتیب اثر میدن

4. 2 کاربر از amirkatler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

درجش ستوان دو .حقوقش از 140تا 180 متغیره یه ماه کم میدن یه ماه زیاد . امریه ها هم حقوقشون در همین حده زیاد روش حساب نکن .
    می خواستم مطمئن بشم که حداقل نصف هزینه رفت و آمدم رو دارم، چون با این امریه ماهی 300 هزینه رفت وآمد داره
    Last edited by atp22; 20-03-2017 at 13:31.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال داشتم . اگر کسی میتونه جواب بده لطف بزرگی به من میکنه

وضعیت بنده :
    تک پسر

مدرک فوق لیسانس برق قدرت معدل 17 و نیم

تاریخ اعزام هم 1396/4/1

سوالات

1- بنده دارای برگه دوره تکمیلی 30 روزه هستم وقت نشده که بتونم 15 روزه رو هم برم آیا امیدی هست جذب سپاه بشم ! کلا هدفم اینه تو شهر خودم باشم هر ارگانی باشه مهم نیست فقط شهر خودم باشم . بنده ساکن خرمشهرم ( شهر مرزی )

2- پدر بنده در سال های 60 تا 62 (سالهای جنگ) خدمت سربازی در شیراز داشته ولی ماموریتی گروهانشون به دزفول اعزام می شده (هر بار اعزام 45 روزه داشتن به دزفول) ---پشتیبانی منطقه 6 دزفول منطقه عملیاتی حساب می شه ؟ آیا به پدر بنده کارت ایثار گری تعلق میگیره ؟ کسری چقدر برای من داره ؟

شما چون تك پسر هستيد اگر در شهر خودتان نباشيد حداقل در استان خودنات تقسيم مى شويدبراى سپاه اقدام كنيد گرچه اون ١٥ روز هم مهمه
    اما براى ايثارگرى بايد پدرتان اقدام به دريافت اين كارت كنند و همچنين اون ماموريت پدرتان به منطقه عملياتى محسوب مى شود

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

حقوق سربازی در ارتش با مدرک لیسانس که همین اسفند ماه اعزام شده کی واریز میشه ؟ زمان مشخصی داره یا هر وقت دلشون بخاد میریزن ؟
    مقدارش چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال داشتم . اگر کسی میتونه جواب بده لطف بزرگی به من میکنه

وضعیت بنده :
    تک پسر

مدرک فوق لیسانس برق قدرت معدل 17 و نیم

تاریخ اعزام هم 1396/4/1

سوالات

1- بنده دارای برگه دوره تکمیلی 30 روزه هستم وقت نشده که بتونم 15 روزه رو هم برم آیا امیدی هست جذب سپاه بشم ! کلا هدفم اینه تو شهر خودم باشم هر ارگانی باشه مهم نیست فقط شهر خودم باشم . بنده ساکن خرمشهرم ( شهر مرزی )

2- پدر بنده در سال های 60 تا 62 (سالهای جنگ) خدمت سربازی در شیراز داشته ولی ماموریتی گروهانشون به دزفول اعزام می شده (هر بار اعزام 45 روزه داشتن به دزفول) ---پشتیبانی منطقه 6 دزفول منطقه عملیاتی حساب می شه ؟ آیا به پدر بنده کارت ایثار گری تعلق میگیره ؟ کسری چقدر برای من داره ؟

شما چون تك پسر هستيد اگر در شهر خودتان نباشيد حداقل در استان خودنات تقسيم مى شويدبراى سپاه اقدام كنيد گرچه اون ١٥ روز هم مهمه
    اما براى ايثارگرى بايد پدرتان اقدام به دريافت اين كارت كنند و همچنين اون ماموريت پدرتان به منطقه عملياتى محسوب مى شود

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حقوق سربازی در ارتش با مدرک لیسانس که همین اسفند ماه اعزام شده کی واریز میشه ؟ زمان مشخصی داره یا هر وقت دلشون بخاد میریزن ؟
    مقدارش چقدره ؟
    حقوق دو ماه اموزشى شما بعد از اموزشى و تقسيمات يگانى واريز مى گردد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام نحوه پذيرش گرفتن از سپاه به چه نحوي است؟ تكميلي ندارم ولي فعال دارم
    ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

[QUOTE=Iranian boy10;8945140]سلام نحوه پذيرش گرفتن از سپاه به چه نحوي است؟ تكميلي ندارم ولي فعال دارم
    ممنون
    اگر لیسانس به پایین هستید که مراجعه به حوزه و ناحیه سپاه محل خود کنید(به راحتی پذیرش می شوید بدون در نظر گرفتن داشتن تکمیلی حتی)، اگر لیسانس به بالا هستید حتما تکمیلی میخواد و حدود 4 ماه قبل اعزام مراجعه کن.

13. این کاربر از iaupp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •