درجش ستوان دو .حقوقش از 140تا 180 متغیره یه ماه کم میدن یه ماه زیاد . امریه ها هم حقوقشون در همین حده زیاد روش حساب نکن .
درجش ستوان دو .حقوقش از 140تا 180 متغیره یه ماه کم میدن یه ماه زیاد . امریه ها هم حقوقشون در همین حده زیاد روش حساب نکن .
سلام تاثیر نداره کاملا رندمیه و شانسی. تو اموزشی کلا بگو توجیه نیستم . کلمه توجیه نیستم خیلی به کمکت میاد .ن تنبیهی نداره .اگر حرفی زدن بگو توانم در همین حده. در کل میخوای راحت خدمت کنی مخصوصا تو ارتش بگو چشم ولی یه پشم هم بعدش تو دلت بگو .
حرفتون متین . کمیته امدادی و تک پسریو و یه سری دیگه شرایطا هستن که خیلی روشون حساب نکن. تو شرایطا متاهلا و پدر نظامیارو بیشتر ترتیب اثر میدن
می خواستم مطمئن بشم که حداقل نصف هزینه رفت و آمدم رو دارم، چون با این امریه ماهی 300 هزینه رفت وآمد داره
Last edited by atp22; 20-03-2017 at 13:31.
شما چون تك پسر هستيد اگر در شهر خودتان نباشيد حداقل در استان خودنات تقسيم مى شويدبراى سپاه اقدام كنيد گرچه اون ١٥ روز هم مهمه
اما براى ايثارگرى بايد پدرتان اقدام به دريافت اين كارت كنند و همچنين اون ماموريت پدرتان به منطقه عملياتى محسوب مى شود
حقوق سربازی در ارتش با مدرک لیسانس که همین اسفند ماه اعزام شده کی واریز میشه ؟ زمان مشخصی داره یا هر وقت دلشون بخاد میریزن ؟
مقدارش چقدره ؟
شما چون تك پسر هستيد اگر در شهر خودتان نباشيد حداقل در استان خودنات تقسيم مى شويدبراى سپاه اقدام كنيد گرچه اون ١٥ روز هم مهمه
اما براى ايثارگرى بايد پدرتان اقدام به دريافت اين كارت كنند و همچنين اون ماموريت پدرتان به منطقه عملياتى محسوب مى شود
حقوق دو ماه اموزشى شما بعد از اموزشى و تقسيمات يگانى واريز مى گردد
سلام نحوه پذيرش گرفتن از سپاه به چه نحوي است؟ تكميلي ندارم ولي فعال دارم
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=Iranian boy10;8945140]سلام نحوه پذيرش گرفتن از سپاه به چه نحوي است؟ تكميلي ندارم ولي فعال دارم
ممنون
اگر لیسانس به پایین هستید که مراجعه به حوزه و ناحیه سپاه محل خود کنید(به راحتی پذیرش می شوید بدون در نظر گرفتن داشتن تکمیلی حتی)، اگر لیسانس به بالا هستید حتما تکمیلی میخواد و حدود 4 ماه قبل اعزام مراجعه کن.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)