سرعت شاتل کاملا بستگی به منطقه مخابراتیتون داره
فروشندشون میگفت میتونه رو سرعت اسمی ببنده و شما حق هیچ اعتراضی ندارید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت شاتل کاملا بستگی به منطقه مخابراتیتون داره
فروشندشون میگفت میتونه رو سرعت اسمی ببنده و شما حق هیچ اعتراضی ندارید
سلام
از نظر تونستن که میتونه.... ولی اون وقت باید قید مشترکینش رو هم بزنه
..... برای همینه که سرعتها رو یکساله بالاتر از حد خودشون بسته(اکو).... (ارت رو دوستان گفتند)
من اکو 128 دارم یه چند هفته ایههههه از ساعت یک به بعد که ترافیکه شبانه و مفتی هستش سرعتم به زور به 10کیلو بایت میرسه ولی بعد ساعت سه سرعت به 250 کیلو بایت میرسه جوری که تا صبح به راحتی 5گیگ دانلود میکنم.
جالب اینجاست قبل من هم دوستم با همین سرویس اینطوری شده بود ولی ریسک نکرد تا محدود نشه حالا سرعتش به حالت عادی برگشته یعنی همیشه سرعت شبانش 60 کیلوبایت
یعنی این شاتل دیوانه به تمام معناست میخاد مردم دانلود کنن محدودشون کنه عجب؟
سلام ،اگه سرعت محدود شه توی صفحه ی کاربری شاتل مشخص میشه یا نه فقط سرعت میادش پایین؟
یه سوال دیگه تا چه حد دانلود در طی چه زمانی اکانت محدود میشه؟
در ضمن سرویسم Eco-2048 هستش!
Last edited by Exx; 05-09-2012 at 01:38.
البته نوین هم چون زیاد مشتری نداره اینطوریه اونها هم مثل شاتل مشتریشون زیاد بشه همینطوری میشن، ضمن اینکه یه زنگ به نوین زدم کارشناساشون تقریباً غیر متخصص هستن و احتمالاً برای پشتیبانی با مشکل مواجه می شید
این شاتلی ها کلاً کلاهبردار و دنبال پول گرفتن هستن و با دانلود ملت دشمن!!! اتفاقاً عید که من آرت داشتم و محدودم کردن با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم و ایمیل دادم که چرا سرویشون تو قرارداد نامحدوده اما می گن بیشتر از 28 گیگ دانلود کنی سرعتتون رو میاریم پایین ، که رسیدگی نکردن یه روز یه بنده خدایی از کارمندای اونجا گفت: شاتل و پارس انلاین و فن آوا - اینا حرفشون تو سازمان برو داره و به شکایتتون رسیدگی درست نمی کنن و فقط همون قانون مسخره سرعت یک به 10 رو به رخ تون می کشن و میگن سرعت 128 رو تا 1.6 هم میشه پایین آورد و ما لطف می کنیم 16 بهتون میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مملکته دیگه........
گدا نشده دزد شده، هر کی تو این مملکت شکمش سیر میشه ...........
اتفاقاً ربطی به منطقه نداره، قدیما داشت اما الان سیاستشون برای همه جا یکیه .... دانلود=محدودیت
ماشااله پر رو هم شدن و دیگه تهدید هم می کنن مشتری رو....... ایرانه دیگه همه جا برای مشتری خم و راست میشن اینجا طرف رو تهدید می کنن و تازه منت هم سرت می زارن!!!!!
جالب تر اینه که دوستم اکو داره و احتیاج به دانلود پیدا کرد رفت 3 گیگ خرید و همون روز تقریباً 2 گیگ دانلود کرد روز بعد سرعتش اومد پایین و دوستان گفتم شما دانلود کردید، دوستم گفته بابا من برای حجم پول دادم رایگان که دانلود نمی کنم ............. یعنی یه زمان برای اون به اصطلاح نامحدود شون سرعت رو کم می کردن حالا پول هم میدی حجم می خری باز هم نباید دانلود کنی............ مملکته داریم
هیچی بهتون نمیگن تا زنگ بزنی!
بستگی به سرویس فکر کنم داشته باشه ، یعنی سرویس شما فکر کنم باید زیاد تر از 128 که 18 گیگ هست باشه اما حتماً زنگ بزن و بپرس
Last edited by cnn; 05-09-2012 at 10:02.
مرسی Cnn ,والا زنگ زدم میگم تا چه حد دانلود سرویسم محدود میشه ؟ میگه مقدار خاصی نداره باید خودتون کنترل کنید!!!!عجبا خب یه مقداری هم نمیگن آدم تکلیف خودشو بدونه!
کسی هس Eco-2048-1 داشته باشه و محدود شده باشه؟حدودا این سرویس تا چه حد دانلود محدود میشه؟اگه کسی حدودشو بگه ممنون میشم
1. در بهترین شرایط 18-23 گیگ اون هم به شرطی که از حداکثر شبها استفاده کرده باشی
2.تقریبا فرقی برای محدودیت شبانه 128- eco تا 2048-eco نیست.
3.اگر اپلود نمیکنید و استفادتون دانلوده پیشنها میدم برید سرویسهای پایینتر مثلا eco-512 چون قیمتش کمتره و کیفیت دانلودش با سرویس فعلیتون یکی هستش..
4.محدودیت ها جوری هستش که شما رو از دانلود کردن پشیمون کنه...پس برای یه فرد معمولی 10-15 گیگ قابل دریافته...
وبرای ادمهای سمج...23 گیگ یا هرچی تونستولی دوره ی بعدی رو شاتل اساسی جبرانش میکنه و ممکنه حتی یه دوره اکثر شبهاش محدود باشی (تجربه خودم
)
شاتل هم بااین دانلود رایگانشمرسی ولی خودمونیم اینکارشون درسته که محدود میکنن مخصوصا واس گیمرا چون یه isp توو شهرمون هستش محدود نمیکنه ولی 1 شب به بعد بقیه کاربرایی که دانلود نمیکنن پینگ و لیتنسیشون سر به فلک میکشه و نمیشه بازی کرد ولی بدی کارشون اینه که مشخص نمیکنن باید چقد دی ال کنیم که محدود نشیم
![]()
saks قطعه رو شاتل؟
واقعا حضور کارمندای شاتل اینجا کمرنگ شده دیگه هیشکی نیست
فقط یکی موندهاونم هرچند وقت یکبار اعلام میکنه سرعتش بالاست و واقعا راضیه
آخه این که نشد بازاریابی کجااااایید پس؟کارمندان شریف شرکت؟
![]()
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)