تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3881 از 4751 اولاول ... 288133813781383138713877387838793880388138823883388438853891393139814381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,801 به 38,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگن از نخورده بگیر بده به خورده!(منظورم شاتله......)

دوستان این art1 تا چند گیگ سرعتش 100 هستش؟ اون موقع که ما داشتیم (عهد عتیق)سرعت دانلودش اسمی بود 18-24 کیلوبایت فکر کنم...
    سرعت شاتل کاملا بستگی به منطقه مخابراتیتون داره
    فروشندشون میگفت میتونه رو سرعت اسمی ببنده و شما حق هیچ اعتراضی ندارید

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    از نظر تونستن که میتونه.... ولی اون وقت باید قید مشترکینش رو هم بزنه..... برای همینه که سرعتها رو یکساله بالاتر از حد خودشون بسته(اکو).... (ارت رو دوستان گفتند)

3. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اکو 128 دارم یه چند هفته ایههههه از ساعت یک به بعد که ترافیکه شبانه و مفتی هستش سرعتم به زور به 10کیلو بایت میرسه ولی بعد ساعت سه سرعت به 250 کیلو بایت میرسه جوری که تا صبح به راحتی 5گیگ دانلود میکنم.
    جالب اینجاست قبل من هم دوستم با همین سرویس اینطوری شده بود ولی ریسک نکرد تا محدود نشه حالا سرعتش به حالت عادی برگشته یعنی همیشه سرعت شبانش 60 کیلوبایت
    یعنی این شاتل دیوانه به تمام معناست میخاد مردم دانلود کنن محدودشون کنه عجب؟

5. این کاربر از vb.mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام ،اگه سرعت محدود شه توی صفحه ی کاربری شاتل مشخص میشه یا نه فقط سرعت میادش پایین؟
    یه سوال دیگه تا چه حد دانلود در طی چه زمانی اکانت محدود میشه؟
    در ضمن سرویسم Eco-2048 هستش!
    Last edited by Exx; 05-09-2012 at 01:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم حدود 3 سال هست که از شاتل سرویس میگیرم اوایل که گرفته بودم سرویسش خیلی خوب بود ولی الان فقط بدرد وب گردی میخوره نه دانلود! نوین هم یه تست میزنم ببینم چطوره

من یک ماه آرت 1 داشتم ، چند ماه پیش بود . من 18 گیگ فکر کنم بیشتر دانلود کردم شاید چند گیگ بیشتر ،سرعتم اول 60 بود بعدش سرعتم شد 32 و بعدش به 8 رسید طوری که یه صفحه باز نمیکرد
    اسمش هم نامحدود بود!!! 2 هفته اینطوری بود بعدش فهمیدم اگه سرویسم رو یه لول ببرم بالا درست میشه سرویس رو بردم به آرت 2 درست شد اما اگه بازم دانلود کنی فکر کنم 2 یا 3 گیگ بازم سرعتت میاد رو 8 کیلوبایت.اکو 128 خوبه اما بازم تا 18 گیگ میتونی دانلود کنی!
    البته نوین هم چون زیاد مشتری نداره اینطوریه اونها هم مثل شاتل مشتریشون زیاد بشه همینطوری میشن، ضمن اینکه یه زنگ به نوین زدم کارشناساشون تقریباً غیر متخصص هستن و احتمالاً برای پشتیبانی با مشکل مواجه می شید
    این شاتلی ها کلاً کلاهبردار و دنبال پول گرفتن هستن و با دانلود ملت دشمن!!! اتفاقاً عید که من آرت داشتم و محدودم کردن با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم و ایمیل دادم که چرا سرویشون تو قرارداد نامحدوده اما می گن بیشتر از 28 گیگ دانلود کنی سرعتتون رو میاریم پایین ، که رسیدگی نکردن یه روز یه بنده خدایی از کارمندای اونجا گفت: شاتل و پارس انلاین و فن آوا - اینا حرفشون تو سازمان برو داره و به شکایتتون رسیدگی درست نمی کنن و فقط همون قانون مسخره سرعت یک به 10 رو به رخ تون می کشن و میگن سرعت 128 رو تا 1.6 هم میشه پایین آورد و ما لطف می کنیم 16 بهتون میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مملکته دیگه........

گدا نشده دزد شده، هر کی تو این مملکت شکمش سیر میشه ...........

اتفاقاً ربطی به منطقه نداره، قدیما داشت اما الان سیاستشون برای همه جا یکیه .... دانلود=محدودیت
    ماشااله پر رو هم شدن و دیگه تهدید هم می کنن مشتری رو....... ایرانه دیگه همه جا برای مشتری خم و راست میشن اینجا طرف رو تهدید می کنن و تازه منت هم سرت می زارن!!!!!

من اکو 128 دارم یه چند هفته ایههههه از ساعت یک به بعد که ترافیکه شبانه و مفتی هستش سرعتم به زور به 10کیلو بایت میرسه ولی بعد ساعت سه سرعت به 250 کیلو بایت میرسه جوری که تا صبح به راحتی 5گیگ دانلود میکنم.
    جالب اینجاست قبل من هم دوستم با همین سرویس اینطوری شده بود ولی ریسک نکرد تا محدود نشه حالا سرعتش به حالت عادی برگشته یعنی همیشه سرعت شبانش 60 کیلوبایت
    یعنی این شاتل دیوانه به تمام معناست میخاد مردم دانلود کنن محدودشون کنه عجب؟
    جالب تر اینه که دوستم اکو داره و احتیاج به دانلود پیدا کرد رفت 3 گیگ خرید و همون روز تقریباً 2 گیگ دانلود کرد روز بعد سرعتش اومد پایین و دوستان گفتم شما دانلود کردید، دوستم گفته بابا من برای حجم پول دادم رایگان که دانلود نمی کنم ............. یعنی یه زمان برای اون به اصطلاح نامحدود شون سرعت رو کم می کردن حالا پول هم میدی حجم می خری باز هم نباید دانلود کنی............ مملکته داریم

سلام ،اگه سرعت محدود شه توی صفحه ی کاربری شاتل مشخص میشه یا نه فقط سرعت میادش پایین؟
    یه سوال دیگه تا چه حد دانلود در طی چه زمانی اکانت محدود میشه؟
    در ضمن سرویسم Eco-2048 هستش!
    هیچی بهتون نمیگن تا زنگ بزنی!
    بستگی به سرویس فکر کنم داشته باشه ، یعنی سرویس شما فکر کنم باید زیاد تر از 128 که 18 گیگ هست باشه اما حتماً زنگ بزن و بپرس
    Last edited by cnn; 05-09-2012 at 10:02.

8. این کاربر از cnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مرسی Cnn ,والا زنگ زدم میگم تا چه حد دانلود سرویسم محدود میشه ؟ میگه مقدار خاصی نداره باید خودتون کنترل کنید!!!!عجبا خب یه مقداری هم نمیگن آدم تکلیف خودشو بدونه!
    کسی هس Eco-2048-1 داشته باشه و محدود شده باشه؟حدودا این سرویس تا چه حد دانلود محدود میشه؟اگه کسی حدودشو بگه ممنون میشم

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

مرسی Cnn ,والا زنگ زدم میگم تا چه حد دانلود سرویسم محدود میشه ؟ میگه مقدار خاصی نداره باید خودتون کنترل کنید!!!!عجبا خب یه مقداری هم نمیگن آدم تکلیف خودشو بدونه!
    کسی هس Eco-2048-1 داشته باشه و محدود شده باشه؟حدودا این سرویس تا چه حد دانلود محدود میشه؟اگه کسی حدودشو بگه ممنون میشم
    1. در بهترین شرایط 18-23 گیگ اون هم به شرطی که از حداکثر شبها استفاده کرده باشی
    2.تقریبا فرقی برای محدودیت شبانه 128- eco تا 2048-eco نیست.
    3.اگر اپلود نمیکنید و استفادتون دانلوده پیشنها میدم برید سرویسهای پایینتر مثلا eco-512 چون قیمتش کمتره و کیفیت دانلودش با سرویس فعلیتون یکی هستش..
    4.محدودیت ها جوری هستش که شما رو از دانلود کردن پشیمون کنه...پس برای یه فرد معمولی 10-15 گیگ قابل دریافته...
    وبرای ادمهای سمج...23 گیگ یا هرچی تونست ولی دوره ی بعدی رو شاتل اساسی جبرانش میکنه و ممکنه حتی یه دوره اکثر شبهاش محدود باشی (تجربه خودم)

11. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

1. در بهترین شرایط 18-23 گیگ اون هم به شرطی که از حداکثر شبها استفاده کرده باشی
    2.تقریبا فرقی برای محدودیت شبانه 128- eco تا 2048-eco نیست.
    3.اگر اپلود نمیکنید و استفادتون دانلوده پیشنها میدم برید سرویسهای پایینتر مثلا eco-512 چون قیمتش کمتره و کیفیت دانلودش با سرویس فعلیتون یکی هستش..
    4.محدودیت ها جوری هستش که شما رو از دانلود کردن پشیمون کنه...پس برای یه فرد معمولی 10-15 گیگ قابل دریافته...
    وبرای ادمهای سمج...23 گیگ یا هرچی تونست ولی دوره ی بعدی رو شاتل اساسی جبرانش میکنه و ممکنه حتی یه دوره اکثر شبهاش محدود باشی (تجربه خودم)
    شاتل هم بااین دانلود رایگانش مرسی ولی خودمونیم اینکارشون درسته که محدود میکنن مخصوصا واس گیمرا چون یه isp توو شهرمون هستش محدود نمیکنه ولی 1 شب به بعد بقیه کاربرایی که دانلود نمیکنن پینگ و لیتنسیشون سر به فلک میکشه و نمیشه بازی کرد ولی بدی کارشون اینه که مشخص نمیکنن باید چقد دی ال کنیم که محدود نشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

saks قطعه رو شاتل؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

واقعا حضور کارمندای شاتل اینجا کمرنگ شده دیگه هیشکی نیست
    فقط یکی مونده اونم هرچند وقت یکبار اعلام میکنه سرعتش بالاست و واقعا راضیه
    آخه این که نشد بازاریابی کجااااایید پس؟کارمندان شریف شرکت؟

15. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •