این پشتیبانی فنی این همه زحمت کشیده همه چی رو گفتهولی نگفته برای هر سرویس چقدر دانلود کنی یه Level میری پایین تر !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این پشتیبانی فنی این همه زحمت کشیده همه چی رو گفتهولی نگفته برای هر سرویس چقدر دانلود کنی یه Level میری پایین تر !!!
دقیقا. اینم میگفت خیلی خوب بود. من از بیستم ماه قبل تا الان سرعتم روی 30 مونده
و هنوزم نتونستم 512 رو تجربه کنم. اگر مثل قبلا درصد میداد خیلی خوب میشد.
الان من آرت 1 دارم سرعتم 95-100 ! حدودا 14 گیگ دانلود کردم . حالا میزارم ببینم تا 18 گیگ سرعت میاد پایین یا نه ! دیگه چاره ای نیست باید خودمون تست کنیم !!![]()
سلام داداش
اگر تست کردی خبرش رو اینجا بگذار.... الان سرعت دانلودت توی روز همیشه 95-100 کیلوبایته؟ همزمان میشه چند لینک رو باهم دانلود کرد؟ و اگه محدود شدیم سرعت دانلودش چقدر میشه؟؟
دارم وسوسه میشم از اکو برم art1.....
انصافا آرت خیلی خیلی بهتر اکو ! من دقیقا تا ساعت 1 شب سرعتم 95-100 . 1 به بعد میشه 30-35 ! من ماه قبل حدودا 27 گیگ دانلود کردم ! ولی یادم نیست از چه مقداری سرعتم نصف شد ! فکر کنم حدودا 20 گیگ دانلود کرده بودم که سرعتم شد 50-45 . دقیقا همونی که توی متن صفحه قبل زده . شده بود 384 کیلوبیت !! بعد فکر کنم تا 26 گیگ و اینا دانلود کردم سرعتم شد طبق قرارداد . انصافا من خیلی راضیم . قعطی هم اصلا اصلا اصلا ندارم ! پشتیبانی هم که عالی . حالا ایندفعه این 18 گیگ تست میکنم اگه سرعتم شد 45-50 بهتون خبر میدم![]()
اینم مصرف ماه قبلم : ( از 20 تیر ماه تا 20 مرداد ماه )
![]()
با سرعت 100 الان بذاری فردا تا ظهر فکر کنم بتونی 4 گیگ رو بگیری.
بعدشم سرعتت میشه 64![]()
واقعا... یعنی به این زودی محدودش میکنند! یا به خاطر اینکه یه ضرب دانلود کرده؟
من هم حدود 3 سال هست که از شاتل سرویس میگیرم اوایل که گرفته بودم سرویسش خیلی خوب بود ولی الان فقط بدرد وب گردی میخوره نه دانلود! نوین هم یه تست میزنم ببینم چطوره
من یک ماه آرت 1 داشتم ، چند ماه پیش بود . من 18 گیگ فکر کنم بیشتر دانلود کردم شاید چند گیگ بیشتر ،سرعتم اول 60 بود بعدش سرعتم شد 32 و بعدش به 8 رسید طوری که یه صفحه باز نمیکرد
اسمش هم نامحدود بود!!! 2 هفته اینطوری بود بعدش فهمیدم اگه سرویسم رو یه لول ببرم بالا درست میشه سرویس رو بردم به آرت 2 درست شد اما اگه بازم دانلود کنی فکر کنم 2 یا 3 گیگ بازم سرعتت میاد رو 8 کیلوبایت.اکو 128 خوبه اما بازم تا 18 گیگ میتونی دانلود کنی!
Last edited by User720; 04-09-2012 at 22:10.
میگن از نخورده بگیر بده به خورده!(منظورم شاتله......)
دوستان این art1 تا چند گیگ سرعتش 100 هستش؟ اون موقع که ما داشتیم (عهد عتیق)سرعت دانلودش اسمی بود
18-24 کیلوبایت فکر کنم...
Last edited by jackson2010; 04-09-2012 at 23:02.
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)