برای استخدام نیرو برو طرف یکی که لباس سبز داره بعد روش کلیک راست کن و G یا H رو بزن.
راستی تو مرحله ی مسابقه(اولین ماموریت سزار)اکثرا از Blade یاSavana استفاده میکنن که مزخرفترین ماشینان.
بهترینشون Voodooهست که این ریختیه:![]()
برای استخدام نیرو برو طرف یکی که لباس سبز داره بعد روش کلیک راست کن و G یا H رو بزن.
راستی تو مرحله ی مسابقه(اولین ماموریت سزار)اکثرا از Blade یاSavana استفاده میکنن که مزخرفترین ماشینان.
بهترینشون Voodooهست که این ریختیه:![]()
سلام
میخواستم بدونم مدی هست که وقتی ماشینا تصادف میکنن له بشن ینعی رو سپرشون یه خط نیوفته بلکه له بشه؟
ممنون
من میخوام
ممنون
بابا این Gf ها هعصاب منو خورد کردند هی میگن برو اونجا برو اونجا
اگه میشه معنی حرفاشونو بگید
عزیز جان هر کدوم از دوست دخترهات ازت می خوان که به یه منطقه ببریشون ... از من می پرسی فقط به یکیشون برسبابا این Gf ها هعصاب منو خورد کردند هی میگن برو اونجا برو اونجا
اگه میشه معنی حرفاشونو بگیدبقیه رو ول کن گور باباشون
فقط باعث میشن که وقتت هدر بره و اعصابت سالاد بشه ... یکیشون رو انتخاب کن و اسمش رو بنویس تا بهت بگیم باید کجاها ببریش .
![]()
3 تا سوال داشتم.
1)اگه همه ی مناطق شهر رو به دست بیاری (سبز رنگ بشن) چی میشه؟
2)چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
3)من بد جور تو مرحله ی Wrong Side Of The Tracks گیر کردم.کسی نمیتونه کمک کنه(چه با راهنمایی چه با سیو گیم)
من خودم این کارو نکردم چون حسابی وقت گیر هست ولی بر اساس شنیده ها هیچ اتفاق خاصی نمی افته ...اگه همه ی مناطق شهر رو به دست بیاری (سبز رنگ بشن) چی میشه؟
متوجه منظورتون نشدم عزیز ...چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
عزیز خیلی راحته این مرحله ... سوار موتور میشی و منتظر می مونی تا Big Smoke بپره ترکت ... بعد پشت سر قطار ، روی ریل حرکت می کنی تا Big افرادی رو که روی سقف قطار هستن بکشه بعد یکم از قطار جلو میزنی تا دو نفری رو هم که جلوی سقف قطار هستن رو هم بکشه ... فقط باید رانندگی کنی و حواستم باشه که به قطار هایی که از ریل بغلی میان برخورد نکنی ... اصلا عجله نکن و حساب شده برون موتور رو ...من بد جور تو مرحله ی Wrong Side Of The Tracks گیر کردم.کسی نمیتونه کمک کنه(چه با راهنمایی چه با سیو گیم)![]()
+عزیز خیلی راحته این مرحله ... سوار موتور میشی و منتظر می مونی تا Big Smoke بپره ترکت ... بعد پشت سر قطار ، روی ریل حرکت می کنی تا Big افرادی رو که روی سقف قطار هستن بکشه بعد یکم از قطار جلو میزنی تا دو نفری رو هم که جلوی سقف قطار هستن رو هم بکشه ... فقط باید رانندگی کنی و حواستم باشه که به قطار هایی که از ریل بغلی میان برخورد نکنی ... اصلا عجله نکن و حساب شده برون موتور رو ...![]()
اگر هم دست فرمونت خیلی خوبه با کلید های Q و E خودت هم در حین رانندگی تیراندازی کن ...
منظورت دو تا شهر دیگه هست ؟ به مرور زمان اونا باز می شه و آزادانه می تونی بری توشون ...چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
همونطوری که عزیزان گفتن:
1. من این کارو کردم از بیکاری. هیچ اتفاقی نمیافته جز اینکه وقتت تلف میشه. چونکه بعد از اینکه این مراحلی رو که گفته شهر رو سبز کن رو رد کردی دیگه این رنگها از بین میره و شهر خر تو خر میشه.
2. مراحل رو باید رد کنی. حالا میخوای کجا بری؟
داداش من وقتی دلش میخواد بره شهرهای دیگه رو ببینه (چون این مراحل رو نرفته) رمز ripazha رو میزنه و میره بر فراز شهرهای دیگه.بعدم اگه احیانا افتاد پایین دیگه خودشو میبازه و میره از اول سیوش و دوباره پرواز.... از رمز hesoyam هم خیلی استفاده میکنه.
3. سعی کن فقط مسیر مستقیم بری و هی چپ و راست نکنی. اونجا هم که با اون سه نفر هم سطح میشی سعی کن بتونی بهشون بیشتر تیر بزنی و از قطار عقب نمونی. چند بار که سعی کنی و هی این مرحله رو بری حله.
سلام دوستان.
یه سوال دارم .
چرا هر چی چیت میزنم عمل نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
با این که سیستمم خوبه و بالاس چرا بازی یکم گیر دار اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسیییییییییییییییییییییی ییی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)