تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 388 از 542 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

داره خودمونی میشه Esi online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشـهد

پيش فرض

برای استخدام نیرو برو طرف یکی که لباس سبز داره بعد روش کلیک راست کن و G یا H رو بزن.

راستی تو مرحله ی مسابقه(اولین ماموریت سزار)اکثرا از Blade یاSavana استفاده میکنن که مزخرفترین ماشینان.
    بهترینشون Voodooهست که این ریختیه:

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم مدی هست که وقتی ماشینا تصادف میکنن له بشن ینعی رو سپرشون یه خط نیوفته بلکه له بشه؟
    ممنون

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر كس سيو آخر بازي رو ميخواد بگه براش بفرستم من دارم. اينم خصوصيات سيو:
    5 تا Gf داريم پروگرسم با همشون 100 هست مأموريتهاي رسپكت تموم شده و رسپكت ماكسيموم هست كلي هم لباس دارم در واقع هر چي لباس موجود هست من خريدم(قربون خودم برم كه مانكنم). شهر اول كلا توسط Cj تسخير شده و همه گنگ ممبر ها دربست در خدمتمون هستن و از هركدوم كه بخواين به شما ملحق بشن لبيك ميگن
    من میخوام
    ممنون

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا این Gf ها هعصاب منو خورد کردند هی میگن برو اونجا برو اونجا
    اگه میشه معنی حرفاشونو بگید

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این Gf ها هعصاب منو خورد کردند هی میگن برو اونجا برو اونجا
    اگه میشه معنی حرفاشونو بگید
    عزیز جان هر کدوم از دوست دخترهات ازت می خوان که به یه منطقه ببریشون ... از من می پرسی فقط به یکیشون برس بقیه رو ول کن گور باباشون فقط باعث میشن که وقتت هدر بره و اعصابت سالاد بشه ... یکیشون رو انتخاب کن و اسمش رو بنویس تا بهت بگیم باید کجاها ببریش .

داره خودمونی میشه Esi online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشـهد

پيش فرض

3 تا سوال داشتم.
    1)اگه همه ی مناطق شهر رو به دست بیاری (سبز رنگ بشن) چی میشه؟
    2)چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
    3)من بد جور تو مرحله ی Wrong Side Of The Tracks گیر کردم.کسی نمیتونه کمک کنه(چه با راهنمایی چه با سیو گیم)

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه همه ی مناطق شهر رو به دست بیاری (سبز رنگ بشن) چی میشه؟
    من خودم این کارو نکردم چون حسابی وقت گیر هست ولی بر اساس شنیده ها هیچ اتفاق خاصی نمی افته ...
    چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
    متوجه منظورتون نشدم عزیز ...

من بد جور تو مرحله ی Wrong Side Of The Tracks گیر کردم.کسی نمیتونه کمک کنه(چه با راهنمایی چه با سیو گیم)
    عزیز خیلی راحته این مرحله ... سوار موتور میشی و منتظر می مونی تا Big Smoke بپره ترکت ... بعد پشت سر قطار ، روی ریل حرکت می کنی تا Big افرادی رو که روی سقف قطار هستن بکشه بعد یکم از قطار جلو میزنی تا دو نفری رو هم که جلوی سقف قطار هستن رو هم بکشه ... فقط باید رانندگی کنی و حواستم باشه که به قطار هایی که از ریل بغلی میان برخورد نکنی ... اصلا عجله نکن و حساب شده برون موتور رو ...

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیز خیلی راحته این مرحله ... سوار موتور میشی و منتظر می مونی تا Big Smoke بپره ترکت ... بعد پشت سر قطار ، روی ریل حرکت می کنی تا Big افرادی رو که روی سقف قطار هستن بکشه بعد یکم از قطار جلو میزنی تا دو نفری رو هم که جلوی سقف قطار هستن رو هم بکشه ... فقط باید رانندگی کنی و حواستم باشه که به قطار هایی که از ریل بغلی میان برخورد نکنی ... اصلا عجله نکن و حساب شده برون موتور رو ...
    +
    اگر هم دست فرمونت خیلی خوبه با کلید های Q و E خودت هم در حین رانندگی تیراندازی کن ...

چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
    منظورت دو تا شهر دیگه هست ؟ به مرور زمان اونا باز می شه و آزادانه می تونی بری توشون ...

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

3 تا سوال داشتم.
    1)اگه همه ی مناطق شهر رو به دست بیاری (سبز رنگ بشن) چی میشه؟
    2)چطوری میشه محدودیت ها رو برداشت تا به جاهای دیگه ی شهر بریم و پلیس با 4 ستاره دنبالمون نکنه؟
    3)من بد جور تو مرحله ی Wrong Side Of The Tracks گیر کردم.کسی نمیتونه کمک کنه(چه با راهنمایی چه با سیو گیم)
    همونطوری که عزیزان گفتن:
    1. من این کارو کردم از بیکاری. هیچ اتفاقی نمیافته جز اینکه وقتت تلف میشه. چونکه بعد از اینکه این مراحلی رو که گفته شهر رو سبز کن رو رد کردی دیگه این رنگها از بین میره و شهر خر تو خر میشه.
    2. مراحل رو باید رد کنی. حالا میخوای کجا بری؟
    داداش من وقتی دلش میخواد بره شهرهای دیگه رو ببینه (چون این مراحل رو نرفته) رمز ripazha رو میزنه و میره بر فراز شهرهای دیگه.بعدم اگه احیانا افتاد پایین دیگه خودشو میبازه و میره از اول سیوش و دوباره پرواز.... از رمز hesoyam هم خیلی استفاده میکنه.
    3. سعی کن فقط مسیر مستقیم بری و هی چپ و راست نکنی. اونجا هم که با اون سه نفر هم سطح میشی سعی کن بتونی بهشون بیشتر تیر بزنی و از قطار عقب نمونی. چند بار که سعی کنی و هی این مرحله رو بری حله.

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوال دارم .
    چرا هر چی چیت میزنم عمل نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    با این که سیستمم خوبه و بالاس چرا بازی یکم گیر دار اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسیییییییییییییییییییییی ییی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •