تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 535 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم راهی وجود داره تا آپدیت های ویندوز ویستا رو بشه از تو درایو ها برداشت تا بعد از عوض کردن ویندوز بشه دوباره اون ها رو بدون نیاز به دانلود نصب کرد.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام من با ویستا مشکل دارم اونم اینه که هر وقت ویستا رو سیستم دارم (معمولا هارد من خالیه) اولش که میاد بالا همش از رو هارد نمیدونم داره چی میخونه حدود 5 دقیقه ای چراغ هارد چشمک میزنه و داره از هارد و cpu و اینا کار میکشه (مسئله ویروس و اینا نیست هارد کاملا فرمت و همون بار اول که سیستم عامل میاد بالا همینطوریه) و اصلا در کل انگار ویستا همینطوریه آخه واسه همه این مشکل هست راهی هست که بفهمیم چرا در اول بالا اومدن ویستا سیستم عامل داره چه کار میکنه .
    ضمنا سیستمم هم ضعیف نیست مشخصاتش رو تو امضام نوشتم.

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

سلام همکار عزیز
    من ویندورز ویستام رو تازه نصب کرده ام.این حالت 3 بعدی صفحاتش از بین رفته چه باید کنم؟کجا غیر فعال شده که دیگه 3 بعدی نیست؟
    ویستات چیه ؟
    شاید چون score کامپیوترت پایینه این طوری شد !

4. این کاربر از time prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همه ورژن ها این ارور رو میده ؟ با ورژن دیگه ای تست کردی ؟ وسط ستاپ قاعدتا نباید بخواد ریبوت کنی با اول قبل از نصب بخواد . در هر صورت ببین یک ورژن دیگه رو امتحان کن . راستی یک کاری کن برو تو ایکس پی بریز بعد از ویستا اجرا کن بببین میشه ...

همشون این ارور رو میده .منظورم همون قبل از ستاپ میخواد ریبوت کنم. البته قبلش spdt رو نصب میکنه ( فقط واسه دایمون تولز نیست گاهی وقتا یه برنامه جدید نصب میکنم که فایل درایوری توی system32 میذاره اینطوری میشه) .توی xp هم قبلا ریخته بودم رفتم اجراش کردم این ارور رو داد:

چند جا گشتم دیدم بعضی ها هم این مشکل رو دارن. نمیدونم اشکال از کجاست

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بله.مشکل اینجاست که قبلا(تو نصب قبلی ویستا) تم رو داشته اما الان تو تم ها اارو نیست!!!چه باید کنم؟
    کار خاصی کردی که پرید ، چی شد پرید ؟
    بیا از اینجا دانلود کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان میخواستم بدونم راهی وجود داره تا آپدیت های ویندوز ویستا رو بشه از تو درایو ها برداشت تا بعد از عوض کردن ویندوز بشه دوباره اون ها رو بدون نیاز به دانلود نصب کرد.
    فکر نکنم راهی باشه ولی مثل اینکه برای آپدیت های آنتی ویروس و xp یک برنامه ای بود که آپدیت هارو ذخیره می کرد...
    شاید راهی باشی چون وقتی آپدیت رو میگیری خود ویندوز نصب می کنه شایدم یکجا میشینه که فقط گیتس بهش دسترسی داره و جاش رو می دونه
    دوستان سلام من با ویستا مشکل دارم اونم اینه که هر وقت ویستا رو سیستم دارم (معمولا هارد من خالیه) اولش که میاد بالا همش از رو هارد نمیدونم داره چی میخونه حدود 5 دقیقه ای چراغ هارد چشمک میزنه و داره از هارد و cpu و اینا کار میکشه (مسئله ویروس و اینا نیست هارد کاملا فرمت و همون بار اول که سیستم عامل میاد بالا همینطوریه) و اصلا در کل انگار ویستا همینطوریه آخه واسه همه این مشکل هست راهی هست که بفهمیم چرا در اول بالا اومدن ویستا سیستم عامل داره چه کار میکنه .
    ضمنا سیستمم هم ضعیف نیست مشخصاتش رو تو امضام نوشتم.
    فکر کنم دلیلش خود ویستا باشه که یکمی حافظه رو می خوره ، شاید در این هنگام ویندوز داره فایل تبادلی swap file رو روی هارد بارگزاری می کنه و می سازه که همون یک ذره چشکمی هم که میگی شاید به خاطر این مورد باشه ، که برای سیستم های ضعیف (بلا نسبت سیستم شما) می تونن این فایل رو روی یک حافظه اضافی مثل فلش مموری بارگذاری کنند به این صورت که فلش خودشون رو وارد می کنن (اگر 4 گیگ باشه بهتره ، حالا هرچی جای خالی داشته باشه بهتر ولی اگر چهار گیگ خالی باشه خوبه ) وقتی فلش رو داخل کردند در منوی autorun ، speed up my system رو بزنند که ویستا فایل های تبادلی خودش رو تا سقف 4 گیگ روی حافظه فلش بارگذاری و تبادل کنه ... در اصل اگر حافظه فلش شما هم بالا باشه می تونید از اون به عنوان حافظه کمکی استفاده کنید (خوب بود در این مکان یک نکته ای هم آموختیم ()
    -----------------------------------------
    Battlefield2 عزیز من مورد شما رو نگاه می کنم اگر به نتیجه ای رسیدم می گم دیگر دوستان هم میبینن کمکت می کنن

7. 3 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ویستات چیه ؟
    شاید چون score کامپیوترت پایینه این طوری شد !
    کار خاصی کردی که پرید ، چی شد پرید ؟
    بیا از اینجا دانلود کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون عزیزان
    بله از اسکور بود.بعد نصب ویندوز یادم رفته بود اسکورش رو اپدیت کنم.اسکور سیستمم 5.1 هست اما قبل اپدیت 1 زده بود
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

mo.mo @:

2 راه واسه گرفتن اپدیت هست
    1-یه برنامه که متاسفانه اسمش رو یادم رفته.یه 1 مگ هم نمیرسه
    شما اول به اینترنت وصل میشی.برنامه رو اجرا میکنی.نوع فایل مورد نیازتون رو تیک میزنی مثلا vista sp1 رو تیک میزنی و بعد next میکنی.برنامه هر چی اپدیت از ویستا sp1 پیدا کنه رو شروع به دانلود اتوماتیکش میکنی.
    الف-اپدیتها رو داخل به پوشه از پوشه های همون برنامه قرار میده که چون برنامه رو ندارم الان اسم اون پوشه رو هم یادم نیست
    ب-حجم اپدیتهای سرچی بالاست مثلا 200 مگ به بالا.پس نیاز دارید اینترنت پر سرعت داشته باشین(البته خوبی این برنامه اینه که اپدیتها رو یکی یکی دان میکنه و خوب میشه فقط چند تاشو گرفت و بعد هم بی خیال بقیه بشید!اما بدی داره و اون اینکه مثل دانلود منیجر ها نیست که اگه دفعه بعدی باز این کار رو کنید دانلود رو ادامه بده.برنامه دوباره از اول دان میکنه و اونهایی که قبلا گرفته اید رو میخواد اول بگیره و این یعنی هدر رفت کلی وقت واسه کسایی که اینترنت پر سرعت ندارن)
    2-
    میتونید از سایت microsoft.com بگیرید.تو صفحه اصلی برید تو قسمت windows تو صفحه که میاد عبارت vista sp1 رو پیدا و انتخاب کنید.بعد تو صفحه ی بعد میتونید دانلود کنید.اما حجمش بالاست(من میخواستم بگیرم بالای 400 مگ زد مه فعلا بی خیالش شدم)تا برم دانشگاهی جایی بتونم دانش کنم
    الف-خوبی این دانلود اینه که شما واسه دان میتونید از داناود منیحر ها استفاده کنید و این کارتون رو واسه دانلود خیلی راحتتر میکنه

شاد باشید

10. این کاربر از mostafa<>khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

خسته نباشید !
    چکار کنیم وقتی برنامه ای نصب میکنیم تو پروگرام پررنگ نشه

ممنون

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مرسی از جوابتون. من توی این قسمت رفتم اما نمیشه فونت قسمت windows رو عوض کرد .
    اینطوری متنی که داخل خود نرم افزار هست فونتش تغییر نمیکنه.
    به نظر شما راه دیگه ای هست؟
    فکر نکنم برای خود نرم افزارها بشه کاری کرد....

همشون این ارور رو میده .منظورم همون قبل از ستاپ میخواد ریبوت کنم. البته قبلش spdt رو نصب میکنه ( فقط واسه دایمون تولز نیست گاهی وقتا یه برنامه جدید نصب میکنم که فایل درایوری توی system32 میذاره اینطوری میشه) .توی xp هم قبلا ریخته بودم رفتم اجراش کردم این ارور رو داد:

چند جا گشتم دیدم بعضی ها هم این مشکل رو دارن. نمیدونم اشکال از کجاست
    باید از جدیدترین ورژن استفاده کنید....

اینجا توضیح داده شده...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها مشکل حل شد و مشکل بعدی حالا هست ! وقتی به اینترنت کانکت میشم نه فایرفاکس و نه اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنن چیکار کنم ؟؟؟؟ راستی ویساتام ultimate هستش
    چه اروری (یا پیغامی) میده؟؟

سلام دوستان عزیز ،من یک کانکشن ای دی اس ال ساختم و همه ی مشخصات رو درست وارد کردم وقتی روی کانکت میزنم بعد از چند ثانیه و ( اون پیام هایی هست که هنگام کانکت شدن مینیویسه مثلا verifying your user name and password ) بعد از نوشتن این پیام ها یه پیامی رو مینیویسه که الآن یادم نیست یه چیزی تو این مایه هاست : authzired..... یادم نیست البته بعد همینجا باقی میمونه و اگه کنسل رو بزنیم سیستم هنگ میکنه ، چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
    پیغامش رو باید بنویسید...

ایا رو ویستا میشه ایکس پی نصب کرد یا نه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

13. 2 کاربر از ORIGINAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بچه ها مشکل حل شد و مشکل بعدی حالا هست ! وقتی به اینترنت کانکت میشم نه فایرفاکس و نه اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنن چیکار کنم ؟؟؟؟ راستی ویساتام ultimate هستش
    مدل مودم TP_Link TD-8811 external ADSL2 + Router

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •