تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 959 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Mickey Rourke و Rebellion به Rogue Warrior پيوستند !

شركت Bethesda Softworks اعلام كرد برنده جايزه گلدن گلوب يعني Mickey Rourke ( بازيگر The Wrestler , Sin City )در رول اصلي بازي Rogue Warrior ايفاي نقش خواهد كرد.
    ..............

Todd Vaughn تهيه كننده بازي مي گويد :‌" Mickey Rourke اولين انتخاب ما براي بازي در نقش Marcinko در Rogue Warrior بوده است. وي دقيقا شخصيت ناپخته و جسورانه Marcinko را القا مي كند "

داستان اين بازي برگرفته شده از كتاب پر فروش Richard Marcinko ژانرال سابق نيرو دريايي امريكاست. اين كتاب برگرفته شده از زندگي واقعي وي و عملياتش در كره شمالي شبيه سازي شده است. تا قبل از اين بازي توسط استوديو Zombie ساخته مي شد اما اين استوديو از ساخت بازي كناره گيري كردند و حالا ساخت بازي بر عهده Rebellion گذاشته شده است. اين بازي توسط UE 3 براي PC , X360 , PS3 در اواخر امسال عرضه خواهد شد.
    ويرايش : موتور بازي هم عوض شده.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Dante's Inferno، کپی از God Of War III؟

Stig Asmussen کارگردان بازی God Of War III در مصاحبه ای با مجله CGV اظهاراتی هم درمورد بازی Dante's Inferno کرد.

وی در این مصاحبه گفت: چند تا از افرادی که در پروژه God Of War کار میکردند، حالا مشغول کار بر روی Dante's Inferno هستند، افراد واقعا وارد، من امیدوارم که این بازی، یک بازی واقعا خوب بشود و رقیب خوبی برای GOW ما بشود، انتخاب موضوع و نام Dante's Inferno برای این بازی نوید ارایه یک کار خوب است.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

4. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض IGN - Uncharted 2: Among Thieves Hands-on

بالاخره بعد از اتمام embargo برای انتشار Preview و Hands-onها درباره Uncharted 2 بسیاری از سایت‌های گیم از جمله IGN و GameSpot پیش نمایش‌های خود درباره بخش Multiplayer و Co-op این بازی را در سایت قرار دادند.

مطلب زیر ترجمه Preview سایت IGN درباره این بازی است.

نویسنده: Greg Miller
    کد:

میشه گفت من از طرفداران بزرگ سری Uncharted هستم و حتی اولین تروفی Platinum خودم رو از این بازی گرفتم، حالا هم مشتاقانه منتظر نسخه دوم این سری هستم. وقتی به مراسم نمایش این بازی رفتم بزرگترین مساله‌ای که ذهن من رو به خودش مشغول کرده بود این بود که Sully و Elena الان کجا هستند و چرا هنوز خبری ازشون نیست. مساله دیگری که درباره آن سوال کردم وجود بخش Multiplayer در بازی بود، نهایت چیزی که درباره بخش Multiplayer به ذهنم می‌رسید وجود بخش استاندارد Co-op در بخش داستانی بازی بود. اما مشخص شد که من هیچ چیز از بازی نمی‌دانم. Naughty Dog در این مراسم بخش competitive multiplayer و cooperative را معرفی کرد که هر دو بخش به صورت Online هستند.

ND تایید کرد که بخش Multiplayer دارای چندین مود مختلف است اما من فقط موفق شدم بخش Co-op دو مود team deathmatch و Plunder که همان مود capture the flag است، را تجربه کنم. بخش Co-op تا 3 نفر را پشتیبانی می‌کند و کاراکترهای این بخش شامل Nate, Chloe و  Sully می‌شود. در بخش competitive نیز دو تیم 5 نفره حضور دارند که یک گروه شامل سربازان و گروه دیگر شامل Nathan و شخصیت‌های اصلی از جمله Sully و Elena می‌شود. البته زیاد خوشحال نشوید چون ND این مطلب را خاطر نشان کرد حضور این دو کاراکتر در بخش Multiplayer تایید نمی‌کند که آنها در بخش داستانی هم حضور دارند.

Co-op تجربه خوبی بود، به یاد میارید که کاور گرفتن پشت جعبه‌ها، شکستن گردن دشمن‌ها و گرفتن مدال در Uncharted چقدر لذت بخش بود؟ حالا نیز همه این موارد در بازی وجود دارند و می‌توانید با 2 نفر از دوستانتان بازی را تجربه کنید. البته این بخش ارتباطی با بخش داستانی و تک نفره ندارد و داستان جداگانه دارد.

مرحله‌ای که من بازی کردم مدل تغییر یافته مرحله‌ای بود که در GDC به نمایش در‌آمد. cutscene شخصیت‌های بازی را نشان می‌دهد که نشقه‌ای را در دست دارند و Drake اشاره می‌کند که از کدام سمت باید برویم. وقتی گیم‌پلی شروع شد من در داخل یک راهرو بودم که به دور ساختمانی ادامه داشت و مکان‌های کاور گیری زیادی در آن وجود دارد. من و دو هراهم به بازی ادامه دادیم تا دشمن‌ها در سر راه ما سبز شدند و ما به صورت غریضی در Uncharted اقدام به کاور گیری و هد شات کردن آنها پرداختیم.

طبیعتاً وقتی یک نفر از هم تیمی‌ها مجروح شود شما توانایی revive کردن او را دارید در این حالت کاراکتر بر روی زانوهایش می‌افتد و یک آیکون در بالای سر او نشان می‌دهد که مجروح شده است و یک نوار که کم کم از میزان آن کم می‌شود نیز در بالای سر او قرار می‌گیرید، تا زمان تمام شدن این نوار بازیکن‌ها فرصت دارند که که هم تیمی خود را revive کنند و در صورت تمام شدن نوار، بازیکن باید از آخرین چک پوینت بازی را ادامه دهد. اگر همه بازیکن‌ها بمیرند در این صورت بازی از آخرین چک پوینت آغاز می‌شود.

در کنار هم بودن نکته کلیدی موفقیت در بخش Co-op است، اما رقابت در این بخش نیز وجود دارد و همه سعی می‌کنند که بیشترین امتیاز را در Co-op بگیرند. قابلیت امیتاز گیری به صورت multiplier نیز وجود دارد. در بخش دیگری از بازیمان متوجه شدیم که بعضی از مناطق احتیاج به همکاری بازیکن‌ها برای جلو رفتن در مرحله دارد، برای مثال در یک منطقه امکان دسترسی Drake به منطقه بلند در ساختمان به صورت عادی نبود و یک بازیکن باید برای او قلاب بگیرد که بتواند به طبقه بالا برسد.

دشمنان سر سخت نیز در بازی وجود دارند، ND تایید کرد که تعداد قابل ملاحظه‌ای از این دشمن‌ها وجود دارند اما من فقط موفق به مبارزه با دو تا از آنها شدم. "grappler" و دشمن تقریبا بزرگی که مثل یک تانک مسلح بود. شیوه مبارزه grappler به نوعی مخفیانه است و اگر از پشت به شما نزدیک شود می‌تواند شما را خفه کند.

وقتی موفق به کشتن دشمن بزرگتر شدید می‌توانید اسلحه‌اش را مانند دیگر اسلحه‌ها بردارید و دشمن‌ها را به رگبار بکشید. البته در بازی Friendly Fire نیز وجود دارد و باید مواظب باشید که تیرهای شما به اشتباه به یاران خودی اصابت نکند. یکی از لذت بخش‌ترین objectهای که بازی اضافه شده بشکه‌های منفجر شونده هستند که شما می‌توانید آن را با خود حمل کنید به سمت دشمنان پرتاب کنید و به آن شلیک کنید تا تعداد زیادی از دشمن‌ها یک جا به هوا پرت شوند!

به هر حال زمانی که به گنجینه برسید باید برای مدتی از آن دفاع کنید در حالی که دسته دسته از دشمان به شما حمله می‌کنند در این حالت باید محمات بدست آورید و موقعیت خود را تغییر دهید تا موفق به کشتن همه دشمن‌ها شوید، پس از اتمام، cutscene به نمایش در می‌آید و مرحله تمام می‌شود.

یک گنجینه نیز در بخش competitve و مود Plunder وجود دارد که محور بازی به آن بستگی دارد. در مود Plunder دو گروه 5 نفره به رقابت می‌پردازند و باید برای گرفتن امتیاز گنجینه را در اختیار گرفته و به پایگاه خود ببرید. و بخش team deathmathc نیز که از اسم آن مشخص است در برابر کشتن دشمن‌ها امتیاز می‌گیرید. اگر بخش Co-op این بازی درست همان حال و هوای Uncharted را دارد باید بگویم که بخش competitive بسیار متفاوت از این دو بخش است. در بخش competitive شما باید بدوید، شلیک کنید و سعی کنید که کشته نشوید، اگر بخواهید همان شیوه بخش تک نفره را دنبال مطمئناً در این بخش به هیچ جایی نمی‌رسید.

مپی که ما در مود TDM بازی کردیم شامل یک منطقه با عمارت‌های تخریب شده و پر از مشعل و مکان‌های مختلف برای کاور گیری بود و مپ مربوط به مود Plunder نیز در یک دهکده کوچک پر از خانه‌های کوچک بود و در بعضی مناطق نردبان نیز وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید و به پشت بام ساختمان‌های بروید. هر دوی این مناطق به همان خوبی است که شما از مناطق بازی Uncharted انتظار دارید هستند و در هیچ لحظه‌ای بازی آهسته نمی‌شود و افت فریمی وجود ندارد.

جذاب ترین قابلیت بازی در بخش competitve در کنار وجود سلاح‌های مختلف از جمله sniper rifles, Desert-5 و SAS-12 shotgun قابلیت ذخیره کردن match در هارد PS3 و ادیت کردن و بازی بینی مسابقات است. در این حالت شما می‌توانید دوربین را در زاویای مختلف بچرخانید و زوم کنید.

باور کنید یا نکنید این فقط قسمت کمی از بخش Multiplayer این بازی است. Naughty Dog تاکید کرد که مودهای بیشتر و ماموریت‌های Co-op مختلفی در بازی نهایی وجود دارد. صادقانه بگویم من همیشه این ایده که Uncharted فقط یک بازی تک نفره باشید رو بیشتر می‌پسندم. اما خوشبختانه Co-op بخش خاص خودش را دارد و ارتباطی با بخش تک نفره ندارد، پس می‌توانید همان لذت همیشگی Uncharted را در بخش تک نفره داشته باشید. در هر حال بخش competitve multiplayer نیز جذاب بود اما قبل از هیجان زده شدن دربارش باید بیشتر این بخش رو بازی کنم.

اگر می‌خواهید Multiplayer این بازی را زودتر تجربه کنید می‌توانید با خرید دیگر بازی اختصاصی PS3 یعنی inFamous، کد دانلود نسخه بتای Uncharted 2: Among Thieves Multiplayer را بدست بیاورد.

تریلر بخش Multiplayer:

کد:

پیش‌نمایش دیگر سایت‌ها:

Shacknews impressions

کد:

Kotaku impressions
    کد:

Gamespot video interview
    کد:

Gamespot impressions
    کد:

Eurogamer impressions
    کد:

1UP impressions
    کد:

Destructoid impressions
    کد:

Joystiq impressions
    کد:

منبع:
    کد:

6. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آخرین آمار فروش بازی های پی سی

1. Wrath of the Lich King
    2. The Sims 2 Double Deluxe
    3. Demigod
    4. Company of Heroes: Tales of Valor
    5. Empire: Total War
    6. Left 4 Dead
    7. World Of Warcraft Battle Chest
    8. World Of Warcraft
    9. The Sims 2 Apartment Life
    10. Spore

8. 3 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Marvel Vs Capcom 2 برای PSN و XBLA تایید شد !!

Capcom تایید کرد که نسخه ارتقا یافته Marvel Vs Capcom 2 تابستان امسال برای PSN و XBLA عرضه میشود. اطلاعاتی نیز از این عنوان منتشر شده که در ادامه میتوانید انها را مطالعه کنید.

1.این نسخه بر اساس کد بیس ورژن Dream Cast عنوان MvC2 در حال ساخت میباشد. Capcom گفته است که با اینکه دو ورژن PS2 و XBOX در نوع خود عالی بودند اما با این حال از مشکلات کوچکی رنج میبرند. این مشکلات به هیچ وجه در نسخه DC نبود و به همین دلیل سازنده ها تصمیم گرفته اند که از کد بیس ورژن DC استفاده کنند.

2.بخش انلاین این عنوان بر اساس Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix در حال ساخت است و از تمام امکانات SSF2THDR بهره میبرد. از جمله این امکانات میتوان به سیستم lobby و leaderboard ها اشاره کرد. البته Capcom اعلام کرده که امکانات بیشتری در اینده منتشر خواهد شد.

3.به دلیل اینکه افراد زیادی از HDTV برای بازی کردن با X360 و PS3 استفاده میکنند سازندگان تصمیم گرفته اند تا نهایت تلاش خود را بکنند که این عنوان قدیمی به بهترین شکل بر روی HDTV ها به نظر برسد.البته این قابلیت وجود دارد که بر روی Sprites ها (اشياء کوچک و با وضوح بالا که روى مانيتور بطور مستقل از متن يا گرافيک ديگر مى توان حرکت داده شوند) هیچگونه فیلــترینگی اعمال نشود.

4.بازی از قابلیت Wide Screen پشتیبانی میکند. اما در اینجا فرقی میان این بازی و دیگر بازی ها وجود دارد. اگر دیده باشید اکثر بازی هایی که اینگونه بازسازی میشوند فقط در انها تصویر کشیده میشود و ظاهری خوبی ندارند اما در این عنوان تمام جزییات ثابت هستند و فقط دید محیط پس زمینه افزایش یافته با استفاده از این تکنیک هیچگونه کشیدگی در تصویر دیده نمیشود.

5.اینبار هیچگونه کرکتری در بازی ازاد نمیشود و تمام 56 شخصیت بازی در همان ابتدا قابل انتخاب هستند. این قابلیت هرچند ممکن است از Replay Value بازی بکاهد اما برای کسانی که در مسابقات این عنوان را انجام میدهند یک نکته مثبت به حساب می اید زیرا دیگر لازم نیست که مموری خود را جابه جا کنند یا اینکه از ورژن های هک شده استفاده کنند.

6.موسیقی های ورژن های قبلی در این نسخه نیز وجود دارند و طرفداران این سری میتوانند از موسیقی های جاز مانند MvC 2 لذت کافی را ببرند.همچنین قابلیت تغییر در موسیقی ها نیز وجود دارد.

در همین رابطه PS Blog تایید کرده که دموی این عنوان به صورت انحصاری در همین هفته برای PS3 منتشر میشود. این دمو شامل موارد زیر میباشد.
    - قابلیت مبارزه دو نفره به صورت Local
    - شش شخصیت در این دمو موجود هستند، Ryu, Chun-Li, Strider, Spider-Man, Iron Man و Wolverine
    - هفت محیط نیز قابل انتخاب هستند.
    - این دمو به صورت Upscale در 1080p اجرا میشود.
    - دو فیلتــر گرافیکی برای sprites شخصیت ها موجود است.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

DLC برای Dante’s Inferno شاید امسال معرفی شود !

تهیه کننده Dante’s Inferno یعنی Jonathan Knight در صحبتی که با VG247 داشته است اعلام کرده که شما میتوایند منتظر DLC برای عنوان من باشید. اما او در این ارتباط اطلاعات بیشتری نداده است و حاضر به صحبت نشده.

Knight در EA spring showcase که هفته پیش برگزار شد گفته است که هیچ اطلاعاتی در این رابطه نمیتوانم بگویم. او اضافه کرده که تمام چیزی که میتوان گفت این است که در کریسمس امسال خبری از این DLC نیست و شاید سال بعد باید منتظر ان باشید.

منبع:
    کد:

11. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Tekken 6 به صورت رسمي براي PSP تاييد شد

شركت Namco اعلام كرد كه نسخه PSP بازي Tekken 6 همراه با نسخه كنسولي ان در پاييز امسال عرضه خواهد شد. نسخه PSP شامل مراحل , ايتم و مضمون هاي اضافي و بخش multiplayer خواهد بود.

نسخه PSP اين بازي شامل مدي به نام Ghost خواهد بود كه اجازه ميدهد بازيكنان اطلاعات كاراكتر خود را اپلود كرده و با ديگر بازيكنان اين اطلاعات را مقايسه كند. شما مي توانيد عكس هاي نسخه PSP را از اينجا ملاحضه كنيد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

13. 5 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

tekken 6 به صورت رسمي براي psp تاييد شد
    ایـــــــول خبر ! خبر به این میگن ! :دي چه حالی بده وقتی بیاد !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان PSP دار برین حال کنین امسال ! (خودم هم هستم ! :دي )

Soul Calibur: Broken Destiny confirmed for PSP

نامکو که تکن 6 رو برای psp تایید کرد الان نسخه ی Broken Destiny رو از سری بازی های سول کالیبر برای psp تایید کرد
    این بازی بر پایه ی نسخه ی چهارم ساخته میشه یعنی شخصیت هاش همونان !

16. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Red Steel 2 با سبک وسترن باز میگردد

سایت http://www.nintendopower.com اخیرا اخباری در مورد عنوان بزرگ یوبی سافت یعنی RS 2 منتشر کرده. هر چند هنوز اطلاعاتی زیادی در دسترس نیست اما :

1- استفاده این بازی از قابلیت Wii MotionPlus و تنظیماتی متفاوت با شماره قبلی تایید شده است.

2- شخصیت اصلی اینبار یک کاوبوی است که شمشیر و یک هفت تیر سلاح های او را تشکیل میدهند.

3- سبک بازی همچنان FPS خواهد بود.

4- گرافیک بازی این بار به صورت Cell Shade خواهد بود.

5- به احتمال زیاد درجه سنی این بازی T خواهد بود زیرا طبق گفته سازندگان خون و خون ریزی در این بازی آنها جایی ندارد.

6- بازی دارای بخش مالتی پلیر نخواهد بود.

منبع:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •