شما خودتون استفاده کردید ؟ جواب داده ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
شما خودتون استفاده کردید ؟ جواب داده ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آقا پسر
این محصول عمو ریگی هستش ساخت وطن، پس خریدش حلال و اجر اخروی میگیری ، میخوای اجر بگیری؟!
به ساخت و آن چسب کاغذی پشتش نگاه کن کیفیت بالا با IP45
دوستان خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید بدجور گیرم.
میخواستم بدونم تو این اوضاع خر تو الاغ کنونی مملکت که 99 درصد قصد کلاه گذاشتن سر همدیگه رو دارن آیا واقعا جایی هست مودم B612 هواوی آنلاک فکتوری رو بفروشه؟! گویا اکثرا دارن TF-i60 آنلاک شده ایرانسل رو که لوگوش پاک شده جای مودمB612 میندازن به خلق الله! جان هرکی دوست دارید اگر جای مطمئن میشناسید معرفی کنید.
باسپاس
سلام، جایی که آنلاک فکتوری بفروشه نمیشناسم اما به نظرم اگه نمونه های لاک ایرانسل رو از خود ایرانسل تهیه کنید و بعد آنلاک کنید بهتره چون اینجوری خیلی ارزون تر به پاتون در میاد...
من که چیز زیادی سر در نمیارم از اینا اما میگن مثل اینکه این مودمهای ایرانسل که انلاک میشن کلی مشکل پیدا میکنن مثل آپدیت نشدن و مشکل تو لاگین شدن تو پنل مدیریتی و تنظیمات و از این جور چیزا، سایت شبکه چی یه مقاله راجع بهش نوشته بود نمیدونم چقدر واقعیت داره!
والا من مودم ایرانسلم رو آنلاک کردم و مجددا ورژن ایرانسل هم روش ریختم ، به طور خودکار هم از طرف ایرانسل تونستم آپدیتش کنم...
آنلاک کنین بسته به فیرموری که مودم میدین میتونین نسبت به حالت لاکش قابلیت های جدیدی هم به مودم مثل قابلیت انتخاب باند بهش اضافه کنین... راجب این سایر مشکلات هم والا تا حالا با این مشکلات روبرو نشدم، بقیه دوستانی که آنلاک کردن هم فک نکنم همچین مشکلاتی داشته باشن، فقط باید هر فیرموری که تو نت است رو به مودم ندین و فیرمورهای مطمئنی که اینجا یا تو انجمن نت ویز قرار دارن رو نصب کنید.
Last edited by sinasinahm; 29-08-2020 at 10:25.
دوستان از این نت td-lte ایرانسل راضی هستید
من Adsl دارم ولی قعطی زیاد داره میخوام اینم کنارش بزارم
و اینکه شرایط فروش اقساطیش چجوریه ؟ کسی میدونه؟
سلام،
TD-LTE ایرانسل سرعت دانلودش قطعا از ADSL بیشتره..
ولی ایرانسل پینگش و پایداری شبکش نوسان زیادی داره و برای کارهایی مثل گیم پیشنهادش نمیکنم،برای گیم مبین نت به نظرم بهتره، چون پینگش و پایداریش از ایرانسل بهتره.
راجب شرایط اقساطی اطلاعی ندارم...
خوب اگه من از سایت ایرانسل این مودم رو بخرم جایی هست که ببرم برام آنلاکش کنه؟ چون انگار لحیم کاری و اینا داره و من اصلا بلد نیستم! جایی تهران یا کرج میشناسید معرفی کنید که هزینه بگیره برام این کار رو انجام بده؟
نه حقیقتش، بچه های انجمن فک کنم بعضیهاشون براتون انجام بدن ولی من متاسفانه آشنایی کامل ندارم با دوستان ، بقیه دوستان که میشناسن بهتون معرفیشون میکنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)