تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 400 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

2. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

شما خودتون استفاده کردید ؟ جواب داده ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    آقا پسر

این محصول عمو ریگی‌ هستش ساخت وطن، پس خریدش حلال و اجر اخروی میگیری ، میخوای اجر بگیری؟!

به ساخت و آن چسب کاغذی پشتش نگاه کن کیفیت بالا با IP45

4. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید بدجور گیرم.
    میخواستم بدونم تو این اوضاع خر تو الاغ کنونی مملکت که 99 درصد قصد کلاه گذاشتن سر همدیگه رو دارن آیا واقعا جایی هست مودم B612 هواوی آنلاک فکتوری رو بفروشه؟! گویا اکثرا دارن TF-i60 آنلاک شده ایرانسل رو که لوگوش پاک شده جای مودمB612 میندازن به خلق الله! جان هرکی دوست دارید اگر جای مطمئن میشناسید معرفی کنید.
    باسپاس

6. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید بدجور گیرم.
    میخواستم بدونم تو این اوضاع خر تو الاغ کنونی مملکت که 99 درصد قصد کلاه گذاشتن سر همدیگه رو دارن آیا واقعا جایی هست مودم B612 هواوی آنلاک فکتوری رو بفروشه؟! گویا اکثرا دارن TF-i60 آنلاک شده ایرانسل رو که لوگوش پاک شده جای مودمB612 میندازن به خلق الله! جان هرکی دوست دارید اگر جای مطمئن میشناسید معرفی کنید.
    باسپاس
    سلام، جایی که آنلاک فکتوری بفروشه نمیشناسم اما به نظرم اگه نمونه های لاک ایرانسل رو از خود ایرانسل تهیه کنید و بعد آنلاک کنید بهتره چون اینجوری خیلی ارزون تر به پاتون در میاد...

8. 2 کاربر از sinasinahm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام، جایی که آنلاک فکتوری بفروشه نمیشناسم اما به نظرم اگه نمونه های لاک ایرانسل رو از خود ایرانسل تهیه کنید و بعد آنلاک کنید بهتره چون اینجوری خیلی ارزون تر به پاتون در میاد...
    من که چیز زیادی سر در نمیارم از اینا اما میگن مثل اینکه این مودمهای ایرانسل که انلاک میشن کلی مشکل پیدا میکنن مثل آپدیت نشدن و مشکل تو لاگین شدن تو پنل مدیریتی و تنظیمات و از این جور چیزا، سایت شبکه چی یه مقاله راجع بهش نوشته بود نمیدونم چقدر واقعیت داره!

10. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من که چیز زیادی سر در نمیارم از اینا اما میگن مثل اینکه این مودمهای ایرانسل که انلاک میشن کلی مشکل پیدا میکنن مثل آپدیت نشدن و مشکل تو لاگین شدن تو پنل مدیریتی و تنظیمات و از این جور چیزا، سایت شبکه چی یه مقاله راجع بهش نوشته بود نمیدونم چقدر واقعیت داره!
    والا من مودم ایرانسلم رو آنلاک کردم و مجددا ورژن ایرانسل هم روش ریختم ، به طور خودکار هم از طرف ایرانسل تونستم آپدیتش کنم...

آنلاک کنین بسته به فیرموری که مودم میدین میتونین نسبت به حالت لاکش قابلیت های جدیدی هم به مودم مثل قابلیت انتخاب باند بهش اضافه کنین... راجب این سایر مشکلات هم والا تا حالا با این مشکلات روبرو نشدم، بقیه دوستانی که آنلاک کردن هم فک نکنم همچین مشکلاتی داشته باشن، فقط باید هر فیرموری که تو نت است رو به مودم ندین و فیرمورهای مطمئنی که اینجا یا تو انجمن نت ویز قرار دارن رو نصب کنید.
    Last edited by sinasinahm; 29-08-2020 at 10:25.

12. 3 کاربر از sinasinahm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان از این نت td-lte ایرانسل راضی هستید
    من Adsl دارم ولی قعطی زیاد داره میخوام اینم کنارش بزارم
    و اینکه شرایط فروش اقساطیش چجوریه ؟ کسی میدونه؟

14. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان از این نت td-lte ایرانسل راضی هستید
    من Adsl دارم ولی قعطی زیاد داره میخوام اینم کنارش بزارم
    و اینکه شرایط فروش اقساطیش چجوریه ؟ کسی میدونه؟
    سلام،
    TD-LTE ایرانسل سرعت دانلودش قطعا از ADSL بیشتره..
    ولی ایرانسل پینگش و پایداری شبکش نوسان زیادی داره و برای کارهایی مثل گیم پیشنهادش نمیکنم،برای گیم مبین نت به نظرم بهتره، چون پینگش و پایداریش از ایرانسل بهتره.
    راجب شرایط اقساطی اطلاعی ندارم...

16. 2 کاربر از sinasinahm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

والا من مودم ایرانسلم رو آنلاک کردم و مجددا ورژن ایرانسل هم روش ریختم ، به طور خودکار هم از طرف ایرانسل تونستم آپدیتش کنم...

آنلاک کنین بسته به فیرموری که مودم میدین میتونین نسبت به حالت لاکش قابلیت های جدیدی هم به مودم مثل قابلیت انتخاب باند بهش اضافه کنین... راجب این سایر مشکلات هم والا تا حالا با این مشکلات روبرو نشدم، بقیه دوستانی که آنلاک کردن هم فک نکنم همچین مشکلاتی داشته باشن، فقط باید هر فیرموری که تو نت است رو به مودم ندین و فیرمورهای مطمئنی که اینجا یا تو انجمن نت ویز قرار دارن رو نصب کنید.
    خوب اگه من از سایت ایرانسل این مودم رو بخرم جایی هست که ببرم برام آنلاکش کنه؟ چون انگار لحیم کاری و اینا داره و من اصلا بلد نیستم! جایی تهران یا کرج میشناسید معرفی کنید که هزینه بگیره برام این کار رو انجام بده؟

18. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

خوب اگه من از سایت ایرانسل این مودم رو بخرم جایی هست که ببرم برام آنلاکش کنه؟ چون انگار لحیم کاری و اینا داره و من اصلا بلد نیستم! جایی تهران یا کرج میشناسید معرفی کنید که هزینه بگیره برام این کار رو انجام بده؟
    نه حقیقتش، بچه های انجمن فک کنم بعضیهاشون براتون انجام بدن ولی من متاسفانه آشنایی کامل ندارم با دوستان ، بقیه دوستان که میشناسن بهتون معرفیشون میکنن...

20. 2 کاربر از sinasinahm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •