[QUOTE=elinbarrage;9178604]احتمالا از فیبر شما اسپلیت گرفتن و کارش رو خوب انجام ندادن، چون حتی ۱ به ۸ هم نباید از ۱۰dB بیشتر افت بندازه
[QUOTE=elinbarrage;9178604]احتمالا از فیبر شما اسپلیت گرفتن و کارش رو خوب انجام ندادن، چون حتی ۱ به ۸ هم نباید از ۱۰dB بیشتر افت بندازه
[QUOTE=Sahandb77;9178606]بله از وقتی که واسه مشترکای جدید زدن اینجوری شده.....حالا چاره چیه ؟باید فیوژن مجدد بزنن؟
[QUOTE=elinbarrage;9178607]بستگی داره، ممکنه نیاز باشه اسپلیتر عوض شه که خوب هزینش بیشتره و تعداد فیوژن بیشتری هم لازمه. ممکنم هست که فقط پیگتیل شما مشکل داره که خوب با عوض کردن پیگتیل و ۲ عدد فیوژن رفع میشه.
[QUOTE=Sahandb77;9178608]پیگتیل داخل رو یبار در اوردم و شکست و اومدن درستش کردن..وقتی فیوژن زدن افت رو همون مقدار قبلی بود..پیگتیل بیرون رو میگید؟ در fat هم باز هست..
[QUOTE=elinbarrage;9178609]باید بیان با دستگاه پاور متر تست کنن ببینن مشکل دقیقا از کجاست. افت بالای 27 از رنج استاندارد خارجه و در واقع مودم شما تقریبا هیج نوری نمیبینه از OLT. شما اینو حتما با رئیس مرکز مطرح کنین بیان رفع کنن.
[QUOTE=Sahandb77;9178610]کلا عیب یابی فیبر راحته یا نه؟3 ماهه دهنمو سرویس کردن..فقط هم سرعت اپلود اینجوری میشه و سرعت دانلود سالم سالمه..با ایشون هم مطرح کردم شماره پیمان کار دادن اونم همش خاموشه گوشیش
[QUOTE=elinbarrage;9178612]کار سختی نیست، از جاهای مختلف تست میکنن ببینن از کجا این افت اومده، مشکل ممکنه از فیبر شکسته یا خم شده تا پیگتیل و یا حتی از OLT داخل مرکز باشه. این کار پیمانکار هستش که بیاد مشکل رو برطرف کنه.
شما به رئیس مرکز بگین که این شمارهای که دادی اینطوریه و بر نمیداره و این حرف ها. میتونین اگه میخواین بگین چراغ LOS روشن شده رو مودم، که در واقع با عدد افتی که شما دارین زیاد باهاش فاصله نیست![]()
[QUOTE=Sahandb77;9178614]این طور که من شنیدم افت بقیع واحد ها روی 25 هست و افت خود fat روی 13عه مثنکه
- - - Updated - - -
[QUOTE=elinbarrage;9178615]اگه رو چند بره چراغ los قرمز میشه؟
خب دوستان یه اپدیت بدم به وضعیتم
امروز زنگ زدم به پیمان کاری که رییس مرکز معرفی کرده بود و میگفت کل کابل داخل باید عوض شه و هزینش 750 تومن!!!!حس میکنم میخواد تو پاچم کنه....تازه گفت افتت میاد رو 25 24 ....دوستان بنظرتون چیکار کنم؟اگه فقط یه تیکه خم شده باشه نمیشه فقط همون یه تیکه عوض کرد که این گفته کُلش؟کابل های دراپ معمولا 10 سال عمر مفید دارن حالا نمیدونم.....
ببین اون میخواد پول در بیاره. اگه گفت کلش باید عوض بشه.. بگو شما اول بیا نگاه کن.. بعد بگید کل.. فیبر کشی مشکلی شاید نداشته باشه و با فیوژن دوباره و... مشکل بر طرف بشه...
اگر دیدی که کنار نمیاد.. توی دیوار بگرد دنبال پیمانکار فیبر نوری توی کرج تا یکی بیاد برات مشکل رو حل کنه.