تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 827 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بورگتي مهاجم تيم فوتبال مكزيك به الاتحاد عربستان پيوست

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ----:به شرط 20 ميليون پوند حاضر به مذاكره‌ايم

مقامات المپيك ليون، محمدو ديارا را تنها با مبلغ 22 ميليون پوند در اختيار رئالي‌ها قرار مي دهند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سران ---- كه از پيشنهاد بالاي 40 ميليون پوند مقامات برنابئو براي كاكا مطلع شده اند، حاضر نيستند با مبلغ كمتر از 20 ميليون بر سر ميز مذاكره بنشينند و ژان ميشل اولا، رياست ---- براين امر پافشاري مي كند.
    از طرفي پردراگ مياتوويچ، مدير بخش ورزشي رئال تنها 15 ميليون پوند را بابت ملي پوش اهل مالي ---- مي پردازد و قطعاً اين مبلغ با درهاي بسته از سوي فرانسوي ها مواجه خواهد شد.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازي امروز ايران و امارات به دليل گرماي هواي تهران با يك ساعت تاخير شروع مي شود

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اولگنار سولشر مهاجم 33 ساله نروژ به بازي با برزيل خواهد رسيد .
    دونگا هيچ كدام از بازي كنان سرشناس برزيل مانند كارلوس و كافو را به تيم دعوت نكرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ميلان يك قدم تا خريد ابرا فاصله دارد

زلاتان ابراهميموويچ در آستانه فسخ قراردادش با يوونتوس است و تنها يك قدم با پوشيدن پيراهن ميلان فاصله دارد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ با پيوستن هرنان كرسپو به اينتر اكنون شانس ميلان براي خريد زلاتان ابراهيموويچ بيشتر از قبل شده است.
    مطبوعات ايتاليا از احتمال بسيار زياد فسخ قرارداد اين گلزن سوئدي با يونتوس مي نويسند و به نظر مي آيد باشگاه روسونري هم با پرداخت 25 تا 28 ميليون يورو براي خريد ابرا به توافق رسيده است.
    مدير برنامه هاي ابراهيممويچ همچنان در تلاش است تا رضايت سران توريني را براي آزاد كردن ابرا به دست آورد و از طرفي هم مديران ميلان توانسته اند با ارائه مبلغ پيشنهادي خود تا حدود زيادي به جذب مهاجم ملي پوش سوئدي نزديك شوند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ديدا در كورينتيانس، بوفون در ميلان

باشگاه ميلان قصد دارد با جواب مثبت به درخواست كورينتيانس برزيل جان لوئيجي بوفون را جانشين ديدا كند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در حالي كه شايعه آمدن دروازه بان اول ايتاليا و بهترين ستاره يك جهان در جام جهاني 2006 در پايان ماه آگوست بيشتر از گذشته شده است، ميلاني ها قصد دارند با فرستادن نلسون ديدا به تيم كورينتيانس برزيل جاي خالي را براي آمدن جي جي بوفون فراهم كنند.
    كورينتيانس درخواست رسمي خود را براي به خدمت گيري مجدد ديدا به ميلان ارسال كرده و آخرين اخباري كه از تيم روسونري به بيرون درز پيدا كرده حكايت از موافقت باشگاه با اين انتقال و سپس خريد بوفون از يوونتوس دارد.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سول كمپل مدافع ملي پوش ارسنال در حال انجام ازمايشهاي پزشكي براي پيوستن به تيم فوتبال پورت موس است

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رضا جباري بازيكن استقلال تهران پس از نشستهاي متعدد با سران باشگاه استقلال متعهد شد كه يك فصل ديگر در استقلال ماند .

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

11 ناگفته‌هاي تيم‌‌ملي از زبان دكتر خانلري

ناگفته‌هاي تيم‌‌ملي از زبان دكتر خانلري

مهرداد گرامي
    اوايل ارديبهشت ماه هنوز اين‌قدر هوا گرم نبود. از صبح، يكي دو مهمان در سلامت داشتيم كه هر كدام عرق‌ريزان از پله‌ها بالا مي‌آمدند. اما مهمان سر ظهر ما نه تنها عرق نمي‌ريخت كه هوا هم انگار برايش خيلي خوب بود؛ مي‌گفت: <يك عمر رفته‌ايم جاهاي گرم و اينجا ديگر برايمان گرم نيست...> و باز هم مي‌گفت: <اين‌قدر در زمين دنبال بازيكنان اين طرف و آن‌طرف مي‌دوم كه اين‌ هوا اذيتم نمي‌كند.> دكتر پرهان خانلري اين بار ولي شكوه داشت از گرماي هوا و بي‌حوصله هم شده بود. پزشك جوان و باسابقه تيم‌ملي 2 ماه پيش كه در سلامت مهمان ما بود، از اين گلايه مي‌كرد كه پزشكان ورزشي آنچنان كه بايد و شايد مورد توجه نيستند. حالا اما با وضعيتي كه براي تيم ملي پيش آمد <خانلري> يكي از آنهاست كه خيلي به چشم مي‌آيد. در روزهايي كه <ستارگان پارسي> آرزوهاي 70 ميليون نفر را نمي‌توانستند برآورده كنند، پرهان خانلري هم از آدم‌هايي بود كه كنار آنها و كادر فني مورد انتقاد قرار مي‌گرفت. آقاي دكتر اما كلي حرف در مورد وضعيت تيم ‌ملي و فشارهايي كه به او آمده، دارد. بخش كوچكي از اين حرف‌ها را به سلامت مي‌گويد و بخش بزرگ‌تري را: <صلاح نمي‌دانم الان اين چيزها نوشته شود، به هر حال بعضي مسائل جزء اسرار تيم است. اما درباره وضعيت پزشكي تيم در خدمتم.>

آقاي خانلري، نمي‌دانم تا به حال به گوشتان رسيده يا نه، اما در روزهايي كه شما ايران نبوديد و پس از عملكرد غيرمطلوب تيم، شما هم از انتقاد مصون نمانديد. خيلي‌ها مي‌گفتند اين همه مصدوم در تيم‌ملي نتيجه عملكرد تيم پزشكي است.
    ‌ع‌ بخشي از انتقادها يا بهتر بگويم تخريب‌ها به گوشم رسيد، اما ماجرا اينجاست كه كادر پزشكي ما يكي از قوي‌ترين تيم‌هاي پزشكي در جام جهاني بود. خيلي‌ها فكر مي‌كنند من به تنهايي مسئول وضعيت سلامت تيم بودم. ما هم تا امروز اسم اعضاي تيم پزشكي را اعلام نكرده بوديم اما حالا‌ مي‌گويم تا ببينيد به تمام زواياي مختلف فكر شده بود. علاوه بر خودم كه مسئوليت‌ تيم پزشكي را برعهده داشتم، آقاي ساشا يانكويچ، ارتوپد تيم بود. عليرضا شهاب‌ هم به‌عنوان فيزيوتراپيست فعاليت مي‌كرد. در كنار اينها 2 ماساژور- فيزيوتراپ آلماني به نام برادران آدام هم با ما همكاري مي‌كردند. اين نفرات حاضر در مسابقات بودند. ما يك روانپزشك ورزشي به نام آقاي محمدرضا نقابيان هم داشتيم كه كمك‌هاي زيادي به ما كردند. مشاور تغذيه تيم هم آقاي اميد ايرواني بودند. مشاور دارو و دوپينگ هم داشتيم. در ايران هم 2 ارتوپد ماهر كارهاي بچه‌ها را انجام مي‌دادند كه خيلي هم زحمت كشيدند: آقايان دكتر حيدريان و دكتر ابراهيميان. پس مي‌بينيد كه ما از نظر تعداد افراد متخصص چيزي كم نداشتيم.

اما منتقدان شما به اين قسمت ماجرا اشاره نمي‌كنند بلكه روي مصدومان تيم‌ ملي انگشت مي‌گذارند.
    ببينيد. آسيب‌ديده‌هاي تيم ملي آنهايي بودند كه از خارج اضافه شدند. يعني هاشميان، زندي، مهدوي‌كيا و علي كريمي. رحمان هم كمي مشكل داشت اما در آغاز بازي‌ها 100 درصد آماده شد. به هر حال از نظر فوتبالي‌ها آسيب‌ديدگي افرادي كه عرض كردم طبيعي هم بود. حجم كار در باشگاه‌هاي اروپايي به مراتب از ليگ داخلي خودمان سنگين‌تر و جدي‌تر است. با اين همه در روز بازي با مكزيك 90 درصد آسيب‌ديدگي بچه‌ها برطرف شد اما آسيب‌ديدگي‌هاي جديدي به وجود آمد. مثلا وحيد هاشميان درد زانو داشت كه آن را برطرف كرديم ، اما كمردرد قديمي‌اش يك دفعه عود كرد. اين مشكلات را نمي‌شد پيش‌بيني كرد يا مثلا كشيدگي عضله محمد نصرتي. اين مشكل از دردهاي رايج فوتبال است كه بخشي از آن را مي‌توان با پيشگيري به سامان رساند اما بخش ديگري دست‌ ما نيست. ما تمام تلاشمان را كرديم و به عقيده كارشناسان بدون غرض خوب بوديم.

به اين نكته اشاره كرديد كه مصدومان ما شاغلان در ليگ‌هاي اروپايي بودند. چرا پزشكان تيم‌هاي آنها كاري برايشان نكردند؟
    به علت اينكه فرصت كم بود. پزشك تا حدي مي‌تواند به بازيكن كمك كند، در عين حال نمي‌شود گفت پزشكان خارجي بهتر از ما هستند.

آقاي دكتر خانلري وضعيت جسمي بازيكنان به كنار، از شواهد و قراين معلوم بود وضعيت رواني بازيكنان مناسب نيست. كمبود روانپزشك در طول مسابقات به چشم نيامد؟
    نه، ببينيد اصولا اگر در افراد تيم مشكلي كشف شود، روانپزشك مي‌تواند روي او كار كند اما اگر وضعيت بالا بگيرد تنها سرمربي است كه قادر به كنترل وضعيت رواني تيم است. در واقع اين مدير اصلي است كه شرايط عمومي و رواني كل گروه را زيرنظر دارد. به عقيده من هيچ‌كس غير از مربي نمي‌تواند اين نقش را برعهده بگيرد.

اما انگار برانكو نتوانست اين نقش را به خوبي ايفا كند. نتيجه ماجرا هم درگيري‌هاي مكرر بازيكنان با يكديگر بود.
    متاسفانه اينكه بين بازيكنان مشكل و تقابل ايجاد شود هميشه بوده و هست و به گمان من با اين وضعيت خواهد بود. بازيكنان تيم‌هاي خارجي خودشان اين بحران‌ها را بين خودشان مديريت مي‌كنند...

مثل برخورد اوليور كان و ينس لمن كه در اوج مشكلات، كان آمد و به لمن روحيه داد.
    دقيقا! اما اينجا حالت‌هاي كينه‌اي در روابط حكمفرماست. گفتم كه از قديم اين مشكلات در تيم ملي ما بود اما اجازه بروز آنچناني پيدا نمي‌كرد. در اين مسابقات اما مشكلات سر باز كرد و علني شد، اما چون برانكو آن را مديريت مي‌كرد درگيري‌ها به اوج نمي‌رسيد. شخصيت برانكو هم اين اجازه را به بازيكنان نمي‌داد كه از دستورات او سرپيچي كنند. اما دردسرهاي ما از زماني شروع شد كه اعلام كردند، فدراسيون‌ فوتبال بعد از جام جهاني تغيير مي‌كند. در اين وضعيت ديگر حناي مربي پيش بازيكنان رنگي نداشت. پس طبيعي است كه بعضي بازيكنان كه نيازي به بردن نامشان نيست، بخواهند از آب گل‌آلود ماهي بگيرند و زهر خودشان را به تيم بريزند. پس اوضاع از دست مربي خارج شده بود. پيش از اين هر وقت چنين مشكلاتي پيش مي‌آمد با ورود برانكو به ماجرا سريع حل مي‌شد اما اين بار ديگر كار از كار گذشته بود. من معتقدم اگر رئيس سازمان تربيت بدني مواضعي را كه قبل از جام گرفت، انجام نمي‌داد اين مشكلات هم پيش نمي‌آمد. چند روز پيش من عكسي ديدم كه واقعا متعجب شدم. قبلا هم بين بچه‌هاي تيم ملي رايج بود كه پشت‌سر همديگر ادا در بياورند يا شوخي كنند اما هيچ‌كس جرات نداشت از اين كارها با سرمربي بكند. در اين عكس كه خيلي‌ها هم آن را ديده‌اند، علي كريمي در حالي كه پشت‌سر برانكو است با حركتي دارد مي‌گويد: <برو بابا> من نمي‌گويم مقصر كريمي است، بلكه فشار، تيم را به اين روز انداخت. فشار هم از بيرون به تيم تزريق مي‌شد.

راستي واقعا بين دو نيمه ايران و مكزيك چه اتفاقي در رختكن افتاد؟ درگيري‌ها بالا گرفت؟
    نه، مامشكلي نداشتيم، در رختكن مكزيك اتفاقاتي افتاد! آنها نيمه اول را با اين ديد به زمين آمدند كه ايران حريف راحتي است اما ديدند به اين شكل هم نيست. پس نيمه دوم خودشان را رو كردند. در مراحل بعد هم كه بازي مكزيك را جلوي تيم‌هاي قدرتمندي مثل پرتغال و آرژانتين ديديد.

اما به هر حال تيم ما از درون همه پاشيد، نمي‌شد مشكلات را با ريش سفيدي و كدخدامنشي پيش از بازي حل كرد تا اين وضعيت پيش نيايد؟
    نه! واقعا نمي‌شد. مشكلات در تمام تيم ريشه دوانده بود. در عين حال بازيكنان اين‌قدر توصيه‌هاي كدخدامنشانه شنيده‌اند كه گوششان به اين حرف‌ها بدهكار نيست. آنها اينقدر فال حافظ و استخاره و چنين چيزهايي ديده‌اند كه اثرش واقعا روي آنها كم شده. اين نكته‌اي كه شما مي‌گوييد در رده‌هاي نوجوانان و نونهالان يا نهايت جوانان جواب مي‌دهد و باعث مي‌شود نسبت به همديگر دل رحم بشوند اما براي بزرگسالان كه خودشان ختم روزگارند، فايده‌اي ندارد. باز هم مي‌گويم كه برانكو تمام تلاشش را كرد كه به تيم انگيزه تزريق كند اما نشد...

راستي بازيكني بود كه از دستورات كادر فني يا تيم پزشكي تمرد كند؟
    چه عرض كنم. فقط به يك نكته اشاره مي‌كنم و آن هم اينكه تغذيه ورزشي نكته‌اي دل بخواهي و هردمبيل نيست. به هر حال علمي است كه تمام تيم‌هاي ورزشي دنيا در هر رشته‌اي به تناسب آن را رعايت مي‌كنند. با اين حال اما بعضي از بازيكنان در تيم ما به خاطر اينكه قدرت خود را ثابت كنند، دائم از اين ماجرا تمرد مي‌كردند. من ديگر واقعا نمي‌دانم چطور بايد به بعضي‌ها گفت مسائل پزشكي را وارد جدال‌هاي خودتان نكنيد چون ضررش را خودتان مي‌بينيد.

توي زمين هم از اين اتفاقات مي‌افتاد كه كسي بخواهد توصيه‌هاي كادر پزشكي را گوش نكند؟
    به هر حال اتفاق است ديگر. مثلا وحيد هاشميان ظاهرا مشكل كمردرد داشت كه در اين بازي‌ها خودش را نشان داد. وحيد در بازي آنگولا و در لحظاتي كه تيم در فشار آنها بود، آمد بيرون و گفت كمرم مشكل دارد، بگو ماساژور بيايد روي كمرم كار كند. من هم ديدم اگر اين كمردرد واقعا جدي باشد، هاشميان نبايد ادامه بدهد. اما او اصرار مي‌كرد 10 دقيقه روي كمرم كار كنيد بعد من مي‌روم درون زمين! همان لحظه وحيد را از هر حركت اضافي بر روي كمرش منع كردم و ماجرا را به برانكو گفتم تا او را تعويض كند.

آقاي دكتر برنامه‌هاي جديدتان براي تيم ملي چيست؟
    مهم‌تر از برنامه‌هاي من برنامه‌هاي كل تيم است. هنوز معلوم نيست در بازي‌هاي آسيايي كه در شهريور ماه برگزار مي‌شود تيم اصلي به ميدان مي‌رود يا تيم اميد. حتي وضعيت سرمربي تيم روشن نيست. در چنين وضعيتي بايد عجله كرد تا در مسابقات آسيايي هم ضرر نكنيم مهم‌تر از برنامه‌هاي پزشكي كليت تيم است كه آيا به زمين مي‌رود يا نه...

بعد از مسابقات جام جهاني توجه رسانه‌ها و اصولا كارشناسان به كار شما بيشتر شده اما خيلي‌ها مي‌گويند پزشكي ورزشي‌ ما تا به خارجي‌ها برسد زمان زيادي در پيش دارد.
    چه عرض كنم. البته از اينكه توجه رسانه‌ها به پزشكي در ورزش افزايش پيدا كرده خيلي خوشحالم اما كاش بدانيد پزشكي ما در ورزش و مخصوصا در تيم ملي فوتبال از بسياري كشورهاي پيشرفته دنيا چيزي كم ندارد. همين الان كه من و شما با هم گپ‌ مي‌زنيم بسياري از پزشكان ما از تيم‌هاي خارجي دعوتنامه دارند. اصلا بگذاريد به نكته ديگري اشاره كنم. قبل از مسابقات جام جهاني ما براي شركت در سميناري به آلمان رفتيم. آنجا يك سري تست‌هاي جهاني به پزشكان توصيه مي‌شد كه براي تيم‌هاي كشورشان از آن استفاده كنند. نكته جالب اينجاست كه ما اين تست‌ها را از سال‌ها پيش از بچه‌ها مي‌گرفتيم. به هر حال اين ماجرا نكته‌اي نبوده كه از چشم دنيا پنهان بماند چون بارها از ما تقدير كرده‌اند. الان دنيا مي‌داند كه در حوزه پزشكي فوتبال ما از هيچ تيمي در امريكا و اروپا عقب‌تر نيستيم.

راستي دكتر بعد از اين همه فشار نمي‌خواهي كمي استراحت كني؟
    فعلا كه شرايط برايم مشخص نيست. بايد منتظر باشيم ببينيم وضعيت تيم ملي به چه صورتي است تا آن موقع تصميم بگيرم اما خدا را شكر خيلي خستگي در جانم نمانده چون مي‌دانم من و همكارانم تمام تلاشمان را كرديم و در حرفه خودمان نتيجه‌ خوبي گرفتيم. كاش تيم هم نتيجه خوبي مي‌گرفت.

من هم متاسفم
    درباره اين نكته كه وضعيت رواني تيم به شدت به هم ريخته حرفي نزنم بهتر است اما بايد به يك نكته اشاره كنم آن هم اينكه، وضعيت رواني بازيكنان به شكل مستقيم با وضعيت جسمي آنها ارتباط دارد. براي مثال اگر دو بازيكن مصدوميت مشابهي داشته باشند اما يكي وضعيت رواني بهتري داشته باشد، زودتر به بازي مي‌رسد. اين در فوتبال يك اصل است. اما وضعيت رواني تيم ما به قدري به هم ريخته بود كه وقتي يك نفر مصدوم مي‌شد، من واقعا نگران مي‌شدم كه او انگيزه‌اش را از دست بدهد. به هر حال ما تمام تلاشمان را براي رساندن بچه‌ها به وضعيت ايده‌ آن انجام داديم اما نشد كه نشد. وقتي در يك تيم خيلي‌ها حاضر نبودند سر غذا هم با همديگر حرف بزنند، وضعيت از اين بهتر نمي‌شد. من همه مثل هم مردم ايران متاسفم و اميدوارم شرايط در آينده بهتر بشود.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض «پترويچ» و «محمد يحيي» در آستانه‌ي پيوستن به ابومسلم؛ خداداد عزيزي: هنوز قرارداد

رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان گفت: با دو بازيكن خارجي به توافق اوليه رسيده‌ايم ولي هنوز هيچ قرارداد رسمي ثبت نشده است.

خداداد عزيزي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، افزود: «پترويچ» اهل صربستان و «محمد يحيي» سوريه‌اي مدتي در تمرينات ابومسلم حضور داشتند.

وي ادامه داد: پس از توافق با احمد خرمالي براي پست دروازه‌باني به دنبال جذب يک دروازه‌بان ديگر هستيم اما، تا ثبت قرارداد رسمي نمي‌توانم نامش را فاش کنم.

عزيزي افزود: همچنين به دنبال جذب يک مهاجم تراز اول براي حضور در خط حمله ابومسلم هستيم.

رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان در خصوص مسائل مطرح شده مبني بر مذاکره با علي دايي براي پيوستن به ابومسلم اظهار داشت: با دايي در اين خصوص صحبتي نشد ولي اکبر ميثاقيان براي فصل بعد روي علي دايي نظر داشت و ما هم به دنبال جذب او بوديم ولي مشکلات مالي مانع از انجام مذاکره با وي براي پيوستن به ابومسلم شد.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران با تکذيب مسائل مطرح شده از سوي وي در برخي از مطبوعات ورزشي در مخالفت با امير قلعه‌نويي افزود: متاسفانه بعضي افراد به دنبال ايجاد حاشيه در فوتبال هستند، يک تار موي مربيان داخلي با ارزش‌تر از امثال برانکو است.

عزيزي تصريح کرد: با توجه به ارزش بالايي که براي مربيان داخلي قائل هستم هرگز در خصوص آن‌ها اين گونه صحبت نخواهم كرد به ويژه در خصوص شخصي مانند قلعه‌نوعي که در حال حاضر يکي از بهترين مربيان ايران است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •