سلام من یه گوشی T700 خریدم، هرچی گشتم نتونستم راهنمای خوبی برا فارسی کردنش پیدا کنم لطفا کمکم کنید
سلام من یه گوشی T700 خریدم، هرچی گشتم نتونستم راهنمای خوبی برا فارسی کردنش پیدا کنم لطفا کمکم کنید
با عرض سلام........من هم یه مشکل اساسی با برنامه UNIDIC هر دو ورژن در گوشی satio دارم........ورژن 2 که وارد برنامه میشه ولی با گوشی تاچ کار نمی کنه و ورژن 3 این برنامه موقع وارد شدن پیغام Incamplete device میده و وراد نمیشه......هر نوع کلکی هم امتحان کردم و ساین هم می کنم و از هر سایتی بگید این برنامه رو دانلود و نصب کردم.......ولی همیشه همین پیغام فوق رو میده .........کسی هست که تونسته باشه این برنامه رو روی satio اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید..................ممنون
سلام دوستان خسته نباشید.یه کمک بزرگ نیاز دارم که امیدوارم کمکم کنید.
راستش گوشی من S302 هست.هیچ برنامه ای نمی تونه شناساییش کنه.واقعا لنگ شدم . من اینو واسه اینترنت رفتن خریدم.تو قسمت مودم هم می نویسه sony ericsson modem device وقتی میخوام مستقیم اونجورم اینترنت وصل شم نمیشه.هر درایوری رو هم نصب کرده ام.ویندوزم هم سون هست ممکنه از اون باشه؟
اگه کمکم کنید یه دنیا ممنون میشم.
با تشکر
مثه اینکه هممون ول معطلیم...هیشکی نیس که جواب بده ...
سلام
من گوشی W810 دارم.
وقتی سیم کارت ایرانسل توش میزارم اصلا اذیتم نمیکنه ولی همراه اول توش میزارم بعضی مواقع هنگ میکنه بعضی موقع ها الکی ری استارت میشه بعضی مواقع بعد روش کردن گوشی میگه سیم کارت تو گوشی نیست.
کلا هر سیم کارت همراه اولی توش میزارم اذیت میکنه.
گوشی 4 سال پیش خریدم و مالزی هست.
دقیقا؛ مثل اینکه همینطوره.![]()
سلام دوست عزیز باید بدی بیرون برات فارسی رو بریزن روی گوشی خودتون نمیتونید !
دوســـت عزیز با ویندوز Xp تست کنید ببینید جواب میده به احتمال زیاد میشه گفت از ویندوز باشه !
مشکل عجیبیــــه !؟! تو این 4 سال تا حالا فلش یا آپدیت نکردید درســته ؟
یه فلش یا آپدیت فکر کنم کارتو راه بندازه به احتما زیــــاد . . .
موفق باشید!![]()
نه تا حالا فلش نکردم.
آخه خب چرا روی سیم کارت ایرانسل اینجوری نیست!!!!!!!!!!
سلام به همه
دیروز یه گوشی سونی اریکسون دیدم که صفحه کلید فارسی و منوی فارسی داشت می خواستم بدونم که این گوشی اصل بوده یا تقلبی ؟
سونی اریکسون تقلبی خیلی زیاد شده با چه گارانتی خرید کنم که خیالم راحت باشه؟
متشکرم
![]()
سلام
من یه گوشی p1 دارم میخواستم بدونم میشه یه شماره رو که از تو دفترچه تلفنش پاک کردم رو بازیابی کرد؟
نرم افزاری واسش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)