تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 752 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه سوالی توی تاپیک ایپاد پرسیدم ولی گفتن که بیام تو این تاپیک.به همین خاطر متن سوالم رو میزارم لطفا کمک کنید.

هدفون ایپادم که توی پکش بود امروز بعد از 1 سال کار شبانه روزی تقریبا خراب شد.خودش نه مظورم اون پلاستیک های دورش هست.حالا میخوام یه هدفون خوب براش بخرم.نمیدونستم که هدفون بهتری از مال خودش وجود داره و یکم توی همین انجمن mp3 پلیر گشتم دیدم خیلی ها اصلا ایپاد رو قبول ندارن چه برسه به خوب بودن هدفونش.و همه میگن cowown خوبه.حالا سوالم اینه:ایا واقعا هدفون های cowown صدا و کیفیت بیشتری نسبت به ایپاد دارن؟و اینکه اپل فقط این نوع هدفون رو میفروشه تو بازار یا هدفون های دیگه مخصوص ایپاد تولید شده؟

با سلام به شما دوست عزیز
    نکته اول: اگه هدفون قبلی از نوع in-ear هست و پلاستیکش خراب شده به راحتی میتونید فقط پلاستیکش رو عوض کنید و نیازی به تعویض هدفون نیست
    نکته دوم: کلا این برند هایی که نام بردید کار اصلیشون ساخت هدفون نیست و هدفون رو برای خالی نبودن سبد محصولات میسازند برای همین هم تنوع بسیار کمی دارند.
    نکته سوم: قطعا هدفونی بهتر از مال خودش وجود داره
    و در آخر شما اگه نوع (in-ear یا .... ) محدوده قیمت و همینطور سبک های مورد علاقه رو بیان کنید خیلی راحت تر میشه کمکتون کرد.
    Last edited by kindlinessangel; 11-09-2011 at 07:12.

2. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه monavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من یه Ipod Touch 4G دارم که یه هدفون غول میخوام واسش بخرم (بیس واسم خیلی مهمه)
    خودم این دوتا مدل رو دارم ولی میخواستم ببینم میشه با یه هدفون بهتر بیس بالاتری ازش بشنوم
    philips SHE6000
    Philips SHL9600
    خودتون میدونید هدفون خود اپل درسته صدای بالایی داره ولی فقط truble هستش...
    سقف قیمت تا 140 ( در ضمن نوع هدفون هم full size باشه )
    بازم ممنون
    دوست عزیز سلام
    پیشنهاد میکنم هدفونهای سنهایزر هم بررسی کنید شاید توقع تون رو بتونه جواب بده

4. این کاربر از monavari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

در این حال بهترین انتخاب رو برای صدای شفاف، گیرا، بیس متعادل و تفکیک پذیری بالا کریتیو و لاجیتک رو دیدم.
    این موارد رو بر حسب تجربه میگم.
    من تمام حرفای شما رو قبول دارم و شرایط کاملا یکسانی برای آزمایش در نظر گرفتیم که با sansa clip و ipoad touch 4G بود .
    و البته نظر من اهمیتی نداره و من فقط میخواستم یاد آوری کنم که نمیشه با قطعیت نظر داد.
    مثلا شما اولین نفری هستی که من میبینم که اعتقاد داره شفافیت و تفکیک پذیری کریتیو از سونی بهتره.

د
    ر هر صورت من بیشتر هدفونهای موجود در بازا رو تا سقف 180هزار(لبته با سیم نه بدون سیم!) رو از برندهای کریتیو و لاجیتک و سونی و جنیوس و فیلیپس تست زدم.(البته اونایی که توی ایران پیدا میشه!)
    بعدش باید منطقی نظر داد. شاید خیلی از برندهی دیگه وجود داشته باشن. ولی واقعا شما همشون رو داخل ایران داری؟!؟!؟!
    برای اظهار نظر بهتره اون برندهایی که داخل ایران هستن رو روش بحث کنیم.
    وگرنه منم این سایتها رو بلدم. دادن انها چه فایده ای داره؟!

دوست گلم منم نظرم روی هدفونایی داخل ایران هست . من اصلا نمیگم کریتیو برند بدیه و باید با هدفونای فضایی خارج از کشور مقایسه بشه . من منظورم مدلهایی از AKG , SENHEISER ,AUDIO TECHNICA هست که توی ایران گیر میاد . شاید قیمتاش نسبت به قیمت جهانی یه کم پرت باشه ولی هنوزم بعضیاش ارزش خرید داره . باور کن کیفیت بعضیاشون با کریتیو خیلی متفاوته .

و اما aurana live.من نمی خواستم بحثی راجعه به این مدل از برند کریتیو شروع کنم ولی خب، اگه شما مایلید مشکلی نیست.
    ای کاش لااقل مشخصات این هدفون می خوندی

من واقعا همه مششخصات این هدفون رو خوندم چون یه زمانی میخواستم بخرمش. ولی با اینکه BOOS BOOSTER نیست هنوزم باسی که ارایه میده مثلا نسبت به برند AKG خیلی بیشتره.
    و اگه صفحه های قبلو خونده باشی میبینی دوستای با تجربه ای مثه REZAOMIDO و PEACFUL1 هم تا حدی اعتقا دارن که این هدفون ارزش بهایی رو که پرداخت میکنی نداره.
    اگه سبک اصلی که گوش میدی الکترونیک باشه خب خرید این هدفون توی این رنج قیمتی شاید توجیه داشته باشه ولی اگه سبکای دیگه گوش میدی و الکنرونیک سبک اصلیت نیست تو این رنج قیمتی به هدفون خوبی مثه AKG K99 هم میتونی فکر کنی.

و من کاملا به نطر شما احترام میذارم شما از هدفونای با صداهای به اصطلاح گرم لذت میبری و برای همین به کریتیو علاقه مندی .
    ولی منم سر حرفم هستم و به نظرم توی ایران خودمون انتخابای خیلی بهتر و حرفه ای تری نسبت به کریتیو وجود داره توی رده های مختلف قیمتی.

6. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    اول کار باید بگم که بحث خوبی رو با هم شروع کردیم و خیلی چیزا از شما یاد گرفتم.
    ممنون

من تمام حرفای شما رو قبول دارم و شرایط کاملا یکسانی برای آزمایش در نظر گرفتیم که با sansa clip و ipoad touch 4G بود .
    و البته نظر من اهمیتی نداره و من فقط میخواستم یاد آوری کنم که نمیشه با قطعیت نظر داد.
    مثلا شما اولین نفری هستی که من میبینم که اعتقاد داره شفافیت و تفکیک پذیری کریتیو از سونی بهتره.
    من نظرم رو با قطعیت اعلام نکردم دوست گلم، تجربه شخصیم بود.

دوست گلم منم نظرم روی هدفونایی داخل ایران هست . من اصلا نمیگم کریتیو برند بدیه و باید با هدفونای فضایی خارج از کشور مقایسه بشه . من منظورم مدلهایی از AKG , SENHEISER ,AUDIO TECHNICA هست که توی ایران گیر میاد . شاید قیمتاش نسبت به قیمت جهانی یه کم پرت باشه ولی هنوزم بعضیاش ارزش خرید داره . باور کن کیفیت بعضیاشون با کریتیو خیلی متفاوته .
    به نظر من بهترین مقایسه،باید در شرایط یکسان صورت بگیره.
    مثلا اگه من یه هدفون گرون رو با یه هدفون نسبتا ارزون مقایسه کنم و بگم که خب این ارزون قیمته بهتره.
    یکی به خاطر قیمت و یکی.....
    اینطور مقایسه خوبی رو انجام ندادیم.
    بهترین کار انتخاب دو قطعه نزدیک به هم از لحاظ قیمت هست و اون موقع کارایی و کیفیت میاد وسط برای ارزیابی.
    که ایا این قطعه با این قیمت ارزش خرید داره یانه و این قطعه با این قیمت کیفیت خوبی نداره.

من واقعا همه مششخصات این هدفون رو خوندم چون یه زمانی میخواستم بخرمش. ولی با اینکه BOOS BOOSTER نیست هنوزم باسی که ارایه میده مثلا نسبت به برند AKG خیلی بیشتره.
    و اگه صفحه های قبلو خونده باشی میبینی دوستای با تجربه ای مثه REZAOMIDO و PEACFUL1 هم تا حدی اعتقا دارن که این هدفون ارزش بهایی رو که پرداخت میکنی نداره.
    اگه سبک اصلی که گوش میدی الکترونیک باشه خب خرید این هدفون توی این رنج قیمتی شاید توجیه داشته باشه ولی اگه سبکای دیگه گوش میدی و الکنرونیک سبک اصلیت نیست تو این رنج قیمتی به هدفون خوبی مثه AKG K99 هم میتونی فکر کنی.
    این هم یک فاکتور دیگه در مقایسه هدفون.
    یکی از دلایلی که باید هدفون رو با سبکها مختلف موسیقی تست کرد، همینیه که شما فرمودین.
    مثلا یه هدفونی توی ترنس کیفیت خوبی داره. علارغم گمان ما توی یکی دو سبک دیگه هم خوب ظاهر میشه.
    اون موقع هستش که باید روی اون محصول بیشتر مانور داد.
    در مورد آخر هم با شما کاملا موافقم.
    ولی به شخصه در سایر سبکها منجمله پاپ و راک از این هدفون بسیار راضی هستم.

و من کاملا به نطر شما احترام میذارم شما از هدفونای با صداهای به اصطلاح گرم لذت میبری و برای همین به کریتیو علاقه مندی .
    این حرف شما باعث شد که باز من هم روی یک چیز پافشاری کنم و اون هم لذت بحث کردن با شماست.
    اصول قواعد رو به خوبی رعایت می کنید و مخاطب رو حتی با نظر مخالف، از بحث با رضایتمندی، بدرقه میکنید.
    و این امر در جای خودش ستودنیه:احترام به نظریات هم.
    در مورد گرمی صدا هم با شما موافقم.

ولی منم سر حرفم هستم و به نظرم توی ایران خودمون انتخابای خیلی بهتر و حرفه ای تری نسبت به کریتیو وجود داره توی رده های مختلف قیمتی.
    در این مورد هیچ شکی نیست.
    معمولا در هر برندی یک محصول شاخص وجود داره و این امر نباید باعث بشه که نسبت به اون محصول تعصب بی جا پیدا کنیم.
    باید به سایر محصولات هم یه سری بزنیم و بعد نتیجه گیری کنیم.
    در عرصه صدا، لااقل در ایران کریتیو در زمینه صدا بسیار شناخته شده هستش.
    ولی خب نقص و ضعفهای فاحشی در برخی محصولاتش دید میشه و این رو نمی شه کتمان کرد.

با آرزوی موفیقت برای شما.حامد

8. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام به برو بچه های گل.آقا من یه هدفونه خوب میخوام بگیرم کارمم موزیک گوش دادنه خورشم
    بیشترم راکو متال گوش میدم.بچه ها یه لطفی کنن منو راهنمایی کنن چی بگیرم چون از بس که هدفونه
    چرتو پرت گرفتم خسته شدم.مایه تیله هم تا 150 حالا یه خورده بالا پایین.یه لطفیم کنین یه هدفونی باشه
    که سبک باشه استفاده زیاد میکنم اذیت نکنه.ممنون.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سلام به برو بچه های گل.آقا من یه هدفونه خوب میخوام بگیرم کارمم موزیک گوش دادنه خورشم
    بیشترم راکو متال گوش میدم.بچه ها یه لطفی کنن منو راهنمایی کنن چی بگیرم چون از بس که هدفونه
    چرتو پرت گرفتم خسته شدم.مایه تیله هم تا 150 حالا یه خورده بالا پایین.یه لطفیم کنین یه هدفونی باشه
    اگه تا 170 بتونی بدی ath-M50 گزینه خوبی هست.

11. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست گلم این مدل کلوزه؟
    کلوز برای مدت زیاد گوش دادن نیست نه؟
    ببخشید من زیاد تو هدفون وارد نیستم.از برندای akg و sennheiser چی؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست گلم این مدل کلوزه؟
    کلوز برای مدت زیاد گوش دادن نیست نه؟
    منظورت از لحاظ گرماست؟

یعنی اینکه که بخاطر اینکه تهویۀ هوای فضای بین درایور هدفون و گوش کمتر از مدل های open هست پس گرمای بیشتری تولید میشه و استفادۀ طولانی مدتش سخت تر از انواع open میشه؟
    خب این مسئله وجود داره دیگه ،
    از برندای akg و sennheiser چی؟
    آخه این برند ها توی ایران خیلی قیمتشون نا عادلانست
    وگرنه برو سراغ سری k از akg ، هرچی مدل بالاتر از k99 بود خوبه (که اونام semi open هستن)
    ولی صدای m50 از همۀ هم قیمتاش توی ایران که چه عرض کنم ، بلکه از خیلی از گرونتر از خودش هم بهتره
    Last edited by rave-87; 13-09-2011 at 10:49.

14. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت از لحاظ گرماست؟

یعنی اینکه که بخاطر اینکه تهویۀ هوای فضای بین درایور هدفون و گوش کمتر از مدل های open هست پس گرمای بیشتری تولید میشه و استفادۀ طولانی مدتش سخت تر از انواع open میشه؟
    خب این مسئله وجود داره دیگه ،
    نقل قول:
    از برندای akg و sennheiser چی؟
    آخه این برند ها توی ایران خیلی قیمتشون نا عادلانست
    وگرنه برو سراغ سری k از akg ، هرچی مدل بالاتر از k99 بود خوبه (که اونام semi open هستن)
    ولی صدای m50 از همۀ هم قیمتاش توی ایران که چه عرض کنم ، بلکه از خیلی از گرونتر از خودش هم بهتره
    با سلام به دوست خوبمون
    و با تشکر از Peaceful1 و Rave-87 عزیز
    من تجربه و اطلاعاتم خیلی کمتر از دوستان هست اما تجربه شخصی خودم رو بیان میکنم
    از نظر من هم بهترین گزینه تو این رنج قیمت و با توجه سبک مورد علاقه شما M50 هستش
    هدفونی که خودم دارم ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.
    فقط چند تا نکته هست که بهتره بدونی بعد تصمیم بگیری.

1- از نظر من این هدفون اصلا مناسب استفاده پرتابل نیست که بگذاری روی گوشت و راه بیافتی تو خیابون و ....
    2- این هدفون اصلا مناسب استفاده در جاهایی که هوای کافی جریان نداره نیست!! آخه اگه گرمت باشه به شدت گوشت عرق میکنه ( من که اینطوری ام )
    3-ترجیحا مستقیما به پلیر پرتابل وصل نشه (البته در صورت استفاده خوب جواب میده اما نهایت صدای هدفون نیست). ولی من به شخصه استفاده میکنم و لذت میبرم.

4-اگه با نکات بالا مشکل نداری این بهترین و بهترین و بهترین هدفونی هست که با توجه به کاربردت میتونی تهیه کنی. قیمت هم که فعلا عالی هست پس شک نکن.

شاد و موفق باشید.

16. 5 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هفته آینده بر می گردم

شرمنده که تنها کسی که اسپم میدم منم (:

شما هم موفق باشید

18. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •