تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 720 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست گلم خیلی خلاصه میگم(البته با کسب اجازه از اساتید)
    اگه برای گیم میخوای و گیمری به پلاسما فکر کن و همونجور که دوستمون گفت دور برند های دیگه رو بجز پاناسونیک خط بکش.
    اگه برای دیدن شبکه های HD میخوای با توجه به سلیقت که گفتی از دید من اونها کدر هست و...اول LED های شاخ مثل HX925 و چندتا مدل مشابه رو مد نظر داشته باش بعد پلاسما
    اگه برای استفاده معمولی چیزیکه بیشتر افراد استفاده میکنند میخوای و شفافیت برات مهمه برو سراغ led و به چیز دیگه ای هم فکر نکن.
    یا علی
    داداش فکر کنم شما اشتباه میکنی من خونه هم ال ای دارم هم st30 دارم مخصوصا روی شبکه های hd تصویر st30 خیلی قشنگتره رنگا براقترو پرو پیمون تره کنتراستم خیلی خیلی بالاتره شما اگه میخوای راهنمایی کنی کسیو درست حسابی راهنمایی کن اگه نور خونه شما بیش از حد زیاده مشکل شماس که خونتونو چراغونی کردی.

2. 3 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام اول از همه ممنون از Alucard عزيز به خاطر راهنمايي هاشون وديگر دوستان . دوستان عزيز همه چيز در vt30 من عالي هست فقط يه مشكل كوچيك دارم اونم اينه كه من موقع نگاه كردن فيلم چه hd و چه معمولي يه حالتي مثل اينكه توي تصوير حالت دود گرفتگي هست مثل اين مي مونه كه اونجا ( توي تصوير ) پر از دود باشه اونجوريه چه جوري ميتونم اين حالت رو از بين ببرم تنظيم كدوم گزينه مربوط به اين ميشه ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در ضمن از همه مدها هم استفاده كردم ولي موفق نشدم
    Last edited by rezaerx; 01-01-2012 at 13:42.

4. 2 کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش فکر کنم شما اشتباه میکنی من خونه هم ال ای دارم هم st30 دارم مخصوصا روی شبکه های hd تصویر st30 خیلی قشنگتره رنگا براقترو پرو پیمون تره کنتراستم خیلی خیلی بالاتره شما اگه میخوای راهنمایی کنی کسیو درست حسابی راهنمایی کن اگه نور خونه شما بیش از حد زیاده مشکل شماس که خونتونو چراغونی کردی.
    اینکه پلاسما براق تره دیگه ازون حرف ها بود
    اوکی شما درست میفرمایید و من اشتباه راهنمایی کردم.

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

سلام اول از همه ممنون از Alucard عزيز به خاطر راهنمايي هاشون وديگر دوستان . دوستان عزيز همه چيز در vt30 من عالي هست فقط يه مشكل كوچيك دارم اونم اينه كه من موقع نگاه كردن فيلم چه hd و چه معمولي يه حالتي مثل اينكه توي تصوير حالت دود گرفتگي هست انگار كه مابين چشم من و تي وي يه هاله دود باشه اونجوريه چه جوري ميتونم اين حالت رو از بين ببرم تنظيم كدوم گزينه مربوط به اين ميشه ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در ضمن از همه مدها هم استفاده كردم ولي موفق نشدم
    اگه راهی برای ازبین بردن این هاله یا دود یا ماتی پیدا کردید حتما به من هم خبر بدید.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام اول از همه ممنون از Alucard عزيز به خاطر راهنمايي هاشون وديگر دوستان . دوستان عزيز همه چيز در vt30 من عالي هست فقط يه مشكل كوچيك دارم اونم اينه كه من موقع نگاه كردن فيلم چه hd و چه معمولي يه حالتي مثل اينكه توي تصوير حالت دود گرفتگي هست مثل اين مي مونه كه اونجا ( توي تصوير ) پر از دود باشه اونجوريه چه جوري ميتونم اين حالت رو از بين ببرم تنظيم كدوم گزينه مربوط به اين ميشه ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد در ضمن از همه مدها هم استفاده كردم ولي موفق نشدم
    من تا حالا همچین چیزی ندیدم اگه میشه یه عکس بندازین از پنل تا متوجه بشم لطفا دوستان دیگه که این پنل رو دارن بگن همچین مشکلی دارن یا نه.

7. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه مدت راحت بودیما دوباره کل کل و بچه بازی شروع شد.آقایون محترم اینجا فقط جهت بالاتر بردن سطح آگاهی علمی و عمومی ملت هست که بتونن با در نظر گرفتن پارامترهای محل زندگیشون بهترین انتخاب رو داشته باشن.بیخیال کل کل بشین بابا.خداییش بشمارین ببینین تو چند روز اخیر چند تا پست الکی زده شده

9. 4 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه مدت راحت بودیما دوباره کل کل و بچه بازی شروع شد.آقایون محترم اینجا فقط جهت بالاتر بردن سطح آگاهی علمی و عمومی ملت هست که بتونن با در نظر گرفتن پارامترهای محل زندگیشون بهترین انتخاب رو داشته باشن.بیخیال کل کل بشین بابا.خداییش بشمارین ببینین تو چند روز اخیر چند تا پست الکی زده شده
    دلیل این پستای الکی وجود فن بویای سامسونگه که فکر کنم از سام سرویس پول میگیرن بیان تاپیک ترول کنن ظاهرا باید بشینن تو آب سرد یکمی خنک بشن ایراد الکی گرفتنم حد داره به خدا.

11. این کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزيز اگر منظورت من بودم من فقط مشكلم رو باز گو كردم درضمن من به بقيه دوستان كاري ندارم كه چي ميگن هركس نظري داره ومن هيچ تعصبي رو هيچ مارك ومدلي ندارم من از محصولات تصويري پانا سونيك هميشه راضي بودم به دليل پخش تصاوير طبيعي و حالا هم اين مورد كه به چشمم اومده به عنوان درخواست راهنمايي بيان كردم والسلام
    Last edited by rezaerx; 01-01-2012 at 14:13.

13. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دلیل این پستای الکی وجود فن بویای سامسونگه که فکر کنم از سام سرویس پول میگیرن بیان تاپیک ترول کنن ظاهرا باید بشینن تو آب سرد یکمی خنک بشن ایراد الکی گرفتنم حد داره به خدا.
    دوست عزيزم فكر كنم بيخودي جو گرفتت تا از چيزي مطمئن نيستي نگو من فقط مشكلم رو گفتم در ضمن اگر تعصبي رواين مارك داري لازم ميدونم بگم كه من حتي ويدئوي 16 سال قبل من پاناسونيكه نه به اين دليل كه تعصب رو اين برند دارم گرفتم بلكه به خاط كيفيت الان هم فقط مشكلم رو گفتم لطفا ديگه بحث نكن اگر راه حلي داري به من بگو در غير اينصورت موفق باشي

15. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

آخه یعنی چی توی تصویر دود گرفته؟ یعنی تصویر مات دیده میشه یا رنگها براق نیستن؟
    Last edited by *Alucard*; 01-01-2012 at 14:20.

17. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فیلم final destinatin 5 رو با فرمت mkv رو تی وی اجرا کردم سرعت حرکت کردن و کیفیت رنگ خیره کننده بود

19. 3 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •