تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 396 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قضیه بالانس و اینا چرته! دیگه همه میدونن مسی 50 متر استارت نمیتونه بزنه
    تیم اصلی فیفا بارساست... طبیعیه هواشو بیشتر داشته باشه! حتی اول بازی که میخواد شروع بشه من دقت کردم اون توپه تیکه هاش آبی اناریه!
    والا برین خدا رو شکر کنین که لااقل ورزشگاهتون توی فیفا 13 لایسنس شده است

یعنی شما واقعا فکر میکنین رونالدو و رئال بباید از این قویتر باشن توی فیفا ؟ خوبه دیگه کم مونده همین رئال و مخصوصا رونالدو رو قویتر کنن که فاتحه بازی انلاین و مسابقات خونده بشه .
    الان درصد خیلی بالایی از انلاین بازها تیمشون رئاله . به خاطر چی ؟ به خاطر اینکه بیش از حد قوی شده توی فیفا و شده تیم جواد توی فیفا .

و البته شیوه بازیشون : توپ رو بگیر . سر چند ثانیه برسون به کریس . تا دم دروازه فقط بدو و اگه کسی جلوت بود دریبلش کن که معمولا هم نیست . بعد بزن تو گل . عملا تیمی مثل بارسا به هیچ وجه دووم نمیاره جلوی رئال موقع PvP .
    با این شیوه شما شاکی هم هستین که رونالدو چرا این قدر سرعتش کمه ؟ والا تنها کسی که از بارسا توی واقعیت و فیفا میبینم که به رونالدو میرسه جوردی الباست .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

دوستان یه چیزی
    تو بخش career و خرید بازیکن وقتی بر اسا بیشترین سرعت جست و جو میکنید مصلا مسی میاد با سرعت خدا
    ولی بعد از اون بازیکنای دیگه میان که سرعتشون 9-91 هست
    ولی لوییز موریل که سرعتش 94 هست اون آخرهاست
    چرا؟
    یا بر اسا پرش جست و جو میکنم حضرت مسی میاد بازم
    در حالی که mangala پرشش 95 هست!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی شما واقعا فکر میکنین رونالدو و رئال بباید از این قویتر باشن توی فیفا ؟ خوبه دیگه کم مونده همین رئال و مخصوصا رونالدو رو قویتر کنن که فاتحه بازی انلاین و مسابقات خونده بشه .
    الان درصد خیلی بالایی از انلاین بازها تیمشون رئاله . به خاطر چی ؟ به خاطر اینکه بیش از حد قوی شده توی فیفا و شده تیم جواد توی فیفا .

و البته شیوه بازیشون : توپ رو بگیر . سر چند ثانیه برسون به کریس . تا دم دروازه فقط بدو و اگه کسی جلوت بود دریبلش کن که معمولا هم نیست . بعد بزن تو گل . عملا تیمی مثل بارسا به هیچ وجه دووم نمیاره جلوی رئال موقع PvP .
    با این شیوه شما شاکی هم هستین که رونالدو چرا این قدر سرعتش کمه ؟
    والا تنها کسی که از بارسا توی واقعیت و فیفا میبینم که به رونالدو میرسه جوردی الباست .
    والا من کل کل نکردم
    حرف حق زدم توهینی هم به بارسا نکردم!
    تو اینکه سرعت رونالدو تو واقعیت رقیب نداره که شکی نیست! هست؟ اینش انتقاد وارده تو فیفا که چرا بعضی بازیکنا سرعتشون چرا حتی همسطح رونالدو هست!
    در مورد لایسنس برنابئو هم که همین مونده زیباترین ورزشگاه جهان لایسنس نشه!
    خواستی کل کل کنی بیا پروفایل هرچند در حدی نیستید با ما رئالیا کل کل کنید ( شوخی )

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

والا من کل کل نکردم
    حرف حق زدم توهینی هم به بارسا نکردم!
    تو اینکه سرعت رونالدو تو واقعیت رقیب نداره که شکی نیست! هست؟ اینش انتقاد وارده تو فیفا که چرا بعضی بازیکنا سرعتشون چرا حتی همسطح رونالدو هست!
    در مورد لایسنس برنابئو هم که همین مونده زیباترین ورزشگاه جهان لایسنس نشه!
    خواستی کل کل کنی بیا پروفایل هرچند در حدی نیستید با ما رئالیا کل کل کنید ( شوخی )
    نه عزیز کل کل چیه . اگه هر چی باشه عیب و ایراده بازیه که وارده .
    اما من میگم اگه به نظر قدرت کسی مثل رونالدو یا رئال رو کمتر از واقعیت درست کردن پس تیمی مثل بارسا رو هم کمتر از واقعیت درست کردن . چون جدا از تعصب این دو تیم از لحاظ نتیجه های رو به رو یا قدرت تیمی با هم برابرن .
    اما داریم میبینیم که رئال به شدت بارسا رو توی فیفا میزنه . یعنی من عمرا نمیتونم با بارسا جلوی رئال دووم بیارم . البته انلاین رو میگم . وگرنه Cpu که اصلا در حدی نیست از نهایت قدرت یه تیم استفاده بکنه .
    اینکه بارسا جلوی رئال توی فیفا کم میاره رو اکثرا هم گفتن . چون شیوه بازی بارسا توی واقعیت طوری نیست که بشه به راحتی توی فیفا اجراش کرد و همه هم میدونن اگه بارسا شیوه بازیش رو عوض کنه داغون میشه .
    ولی شما نگاه کنین . توی انلاین اگه بازی کرده باشین کدوم مدافع میتونه به رونالدو برسه وقتی فرار کنه . توی انلاین تقریبا 90 درصد گل های رئال بیسش رونالدوست . یعنی ای خودش گل رو میزنه یا پاسش گل رو میده . بعد چجوری میگین رونالدو رو ضعیف ساختن . خدایی دیگه از این قویتر ؟

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه عزیز کل کل چیه . اگه هر چی باشه عیب و ایراده بازیه که وارده .
    اما من میگم اگه به نظر قدرت کسی مثل رونالدو یا رئال رو کمتر از واقعیت درست کردن پس تیمی مثل بارسا رو هم کمتر از واقعیت درست کردن . چون جدا از تعصب این دو تیم از لحاظ نتیجه های رو به رو یا قدرت تیمی با هم برابرن .
    اما داریم میبینیم که رئال به شدت بارسا رو توی فیفا میزنه . یعنی من عمرا نمیتونم با بارسا جلوی رئال دووم بیارم . البته انلاین رو میگم . وگرنه Cpu که اصلا در حدی نیست از نهایت قدرت یه تیم استفاده بکنه .
    اینکه بارسا جلوی رئال توی فیفا کم میاره رو اکثرا هم گفتن . چون شیوه بازی بارسا توی واقعیت طوری نیست که بشه به راحتی توی فیفا اجراش کرد و همه هم میدونن اگه بارسا شیوه بازیش رو عوض کنه داغون میشه .
    ولی شما نگاه کنین . توی انلاین اگه بازی کرده باشین کدوم مدافع میتونه به رونالدو برسه وقتی فرار کنه . توی انلاین تقریبا 90 درصد گل های رئال بیسش رونالدوست . یعنی ای خودش گل رو میزنه یا پاسش گل رو میده . بعد چجوری میگین رونالدو رو ضعیف ساختن . خدایی دیگه از این قویتر ؟
    من تا به حال انلاین بازی نکردم.....( نمیدونم کجا و چجوری باید اکانت fifa بسازم.)
    و کلا چند وقتی هست که فیفا بازی میکنم و زیاد یاد ندارم. وقتی world class بازی میکنم با بارسا که میخورم 5 6 تا رو شاخشه که بخورم.......
    درسته رونالدو قویه تو فیفا اما مسی هم خیلی بیش از حد دیگه قویه مثه رونالدو! مشکل این نیست که رونالدو رو قوی ساختن مشکل اینه که مدافع هارو خیلی ضعیف ساختن!
    کلا به نظرم تو فیفا 13 قابلیت های بازیکنا به طور کلی با واقعیت خیلی تفاوت داره! گرافیکشم خیلی بده!
    کلا من دقت کردم هر چی تو PES نقات قوت محسوب میشه........تو fifa همونا بده! هر چی تو PES ضعف داره تو FIfa همونا نقاط قوته! انگار این دوتا شرکت با هم توافقی چیزی دارن که اینطوری باشه!
    +
    دوستان تو career راهی نیست خودت بتونی به هر تیمی میخوای پیشنهاد بدی؟
    من بعد دو فصل یه حماقتی کردم از رئال رفتم اینتر.........الان تو قسمت my jobs که میرم هیچوقت رئال دنبال مربی نمیگرده!...حتی بارسلونا و منچستر و چلسی هم دیدم اما رئال نمیاد!
    10 تا تیم عوض کردم میخوام بیام تیم خودم!
    Last edited by SA3EDLORD; 16-08-2013 at 00:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یکی بصورت کاملا حرفه ای برام اون تاکتیکهایی که میشه با شوک چپ اجرا کرد رو بگه..........
    حداقل اگه کامل توضیح نمیدین جواب سوالامو بدین:
    1-من وقتی با رئال (مقابل بارسا) بازی میکنم و گزینه کانتر اتک رو انتخاب میکنم موقعی که توپ رو میگیرم هرچی وای میستم این رونالدو از راست بدووه انگار نه انگار که من تاکتیک ضد حمله انتخاب کردم............هیچکس نمیدووه.........
    2-گزینه های شوک بالا با شوک پایین چه فرقی دارن؟؟؟؟
    3-من میخوام تیمم که توپ رو از دست داد تله افساید بزاره و وقتی توپ رو میگیره ضد حکله بزنه ولی اینارو همزمان نمیشه انتخاب کرد....باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
    4-من ورد کلس بازی میکنم و وقتی عقب میافتم و مثلا دقیقه 80 هم هست تاکتیکم رو میزارم روی الترا اتک اما هیچ وقت نمیتونم با تمام قدرتم حمله کنم..............ولی سی پی یو خیلی خوب اینکارو میکنه.....چه کار کنم باید؟؟؟
    5-این ربطی به شوک نداره............چطور تک ب تک ها رو بگیرم؟
    6-چطور ضربه ازاد کات دار بزنم؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از mohammad1326 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یکی بصورت کاملا حرفه ای برام اون تاکتیکهایی که میشه با شوک چپ اجرا کرد رو بگه..........
    حداقل اگه کامل توضیح نمیدین جواب سوالامو بدین:
    1-من وقتی با رئال (مقابل بارسا) بازی میکنم و گزینه کانتر اتک رو انتخاب میکنم موقعی که توپ رو میگیرم هرچی وای میستم این رونالدو از راست بدووه انگار نه انگار که من تاکتیک ضد حمله انتخاب کردم............هیچکس نمیدووه.........
    2-گزینه های شوک بالا با شوک پایین چه فرقی دارن؟؟؟؟
    3-من میخوام تیمم که توپ رو از دست داد تله افساید بزاره و وقتی توپ رو میگیره ضد حکله بزنه ولی اینارو همزمان نمیشه انتخاب کرد....باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
    4-من ورد کلس بازی میکنم و وقتی عقب میافتم و مثلا دقیقه 80 هم هست تاکتیکم رو میزارم روی الترا اتک اما هیچ وقت نمیتونم با تمام قدرتم حمله کنم..............ولی سی پی یو خیلی خوب اینکارو میکنه.....چه کار کنم باید؟؟؟
    5-این ربطی به شوک نداره............چطور تک ب تک ها رو بگیرم؟
    6-چطور ضربه ازاد کات دار بزنم؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد 6
    باید با جهت ها این کار رو بکنید
    5-تک به تک ها هم با استفاده از دکمه های B و X [در xBOX] بگیرید
    1-اون کانتر اتک هم یه سری تنظیمات داره که باید انجامش بدید
    توقع نداشته باشید کل تیم بیاد جلو!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در مورد 6
    باید با جهت ها این کار رو بکنید
    5-تک به تک ها هم با استفاده از دکمه های B و X [در xBOX] بگیرید
    1-اون کانتر اتک هم یه سری تنظیمات داره که باید انجامش بدید
    توقع نداشته باشید کل تیم بیاد جلو!
    5-منظور پاس و سانتره؟؟؟؟؟؟
    1-چه تنظیماتی؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس طور سیپییو اینکارو میکنه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

5-منظور پاس و سانتره؟؟؟؟؟؟
    1-چه تنظیماتی؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس طور سیپییو اینکارو میکنه؟؟؟؟
    5-آره
    1-توی squad و بخش تاکتیک ها هست تنظیماتش
    cpu هست دیگه!
    نمیدونم چطوری این کار رو میکنه!

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض جواب

دوستان یه چیزیتو بخش career و خرید بازیکن وقتی بر اسا بیشترین سرعت جست و جو میکنید مصلا مسی میاد با سرعت خداولی بعد از اون بازیکنای دیگه میان که سرعتشون 9-91 هستولی لوییز موریل که سرعتش 94 هست اون آخرهاستچرا؟یا بر اسا پرش جست و جو میکنم حضرت مسی میاد بازمدر حالی که mangala پرشش 95 هست!
    چون وقتی تو سرعت 90 به بالا رو سرچ میکنی کسایی با این ویژگی میاره ولی بر اساس قدرت کلی طبقه بندی میکنه مثلا بین مسی و ایوبامیانگ مسی رو میاره اول

14. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •