اقا دانلود شبانه واسه من خیلی افتضاح شده دو شبه
اقا دانلود شبانه واسه من خیلی افتضاح شده دو شبه
بازخوبه برای شما دو شبه برای ما که افتضاح بوده افتضاح ترم شده.
من که اصلا شبانه دانلود نمیکنم.ما که خودمون میریم میخابیم.این سیستم از خواب خوراک میوفته
ولش کن شبانه رو
برا من که آپلود باز دیشب خودشو پاره پوره کرد 1 گیگ دانلود کرد
و در مورد شما منظوری نداشتم
حالا شما فامیلیتون اصغری نیستش؟![]()
نه داداش اضغری نیست.
یه ذره اینترنت داریم۲۰ تا نرم افزار باهم هجوم اوردن خودشونو اپ دیت کنن..!فقط جهت مزاح هست نوکر ایران و ایرانی هم هستیم
بیشعووووررراا یه ضره درک نمیکنن اینجا ایرانه
Last edited by sae6569; 28-01-2013 at 09:00.
سلام دوستان مخابرات رو ببینین چه ترفندی زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات همینه دیگه! خداروشکر من که میدونستم روی خط فیبر نوری نمیشه از شرکت خصوصی ADSL گرفت!
یعنی مخابرات نمیذاره! بابلسر خیلی از محله هاش فیبر نوریه و همین مشکلو دارن! باید از مخابرات بگیرن! البته اخیرا یکی از دوستام گفته از شاتل گرفته و فیبر نوری خطش! باید برم ببینم راست میگه یا نه! چون خودم تو بابلسر وقتی اقدام کردم بهم گفتن فقط باید از مخابرات بگیری
از دوستان بابلسری کسی اینجا هستش که از شرکتهای خصوصی مثل شاتل و ... ADSL گرفته باشه و خطش هم فیبر نوری باشه؟![]()
محل مخابراتی ما هم داشتن روی فیبر نوری میبستن ولی الان چندتا از دوستام از شرکت خصوصی گرفتن.بار باید برم مخابرات منطقمون سوال کنم.
من قبل از اینکه شاتل به مرکز مخابراتی بیاد ثبتنام کرده ام حدودا از 1 سال بیشتر والان که از مخابرات سرویس دارم ایا شاتل سرویس مون رو از شرکت مخابرات قطع و سرویس خود شاتل را جایگزین میکنه یا اینکه هر وقت زنگ زدن بگم که منصرف شدم؟
حالا چه فرقی میکنه شما ها که همتون فعلا از مخابرات سرویس دارین
من قبلا شاتل داشتم پینگش خوب بود و دانلود روزانه با سرعت ثابت اما شبانش کلا تو آفسایده ، تعرفه هاس هم نسبت به مخابرات تقریبا 2 برابر هست!!!!
الان حدود یک هفته هست که سرویس مخابرات از شرکت های خصوصی هم بهتر شده:![]()
-پینگش عالی شده
-سرعت دانلودش ثابت شده
-دانلود شبانه هم بالای 3یا 4 'گیگ هست
دیگه چی میخواین
تازه سرویس اینترنت روی بستر فیبر نوری که خیلی بهتر از بستر سیم مسی هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)