این که بخوایم بگیم برنامه ها به طور پیش فرض برن تو گروه low restricted رو چطور باید انجام داد؟!
بعد نمیشه کاری کرد که هر برنامه که قصد وصل شدن به نت رو داره برای دفعه اول فقط اجازه بگیره بعد با توجه به جواب ما یه رول براش ساخته بشه؟!!
این که بخوایم بگیم برنامه ها به طور پیش فرض برن تو گروه low restricted رو چطور باید انجام داد؟!
بعد نمیشه کاری کرد که هر برنامه که قصد وصل شدن به نت رو داره برای دفعه اول فقط اجازه بگیره بعد با توجه به جواب ما یه رول براش ساخته بشه؟!!
سلام
جواب سوال اول تون :
1 - setting -> protection center -> application control
2- گزینه trusted رو خاموش کنید
و گزینه بعدی یعنی automatically رو بزارین رو low restircted
بله میشه برای هربرنامه یک rule تعریف کرد که هر دفعه سوال نپرسه ( البته فکر کنم رول را باید دستی بسازین )
من که فعلا بیخیال این کار ها شدم .
روش بهتر اینه که وقتی برنامه جدید نصب میکنید ارتباط خودتون با اینترنت رو قطع کنید و یکباربرنامه رو اجرا کنید تا به لیست برنامه های کسپر اضافه شه
بعد میتونید برین تو تنظمیات فایروال و برای برنامه مورد نظر قانون که مد نظرتون هست رو تعریف کنید
سلام
مرحله اول رو درست انجام دادید.مرحله بعد باید در مسیر setting - protection center - application control تیک گزینه trust digitally signed applications رو بردارید تا برای برنامه های شناخته شده هم سوال کنه.
بهتره در ابتدای نصب کسپر این تنظیمات صورت بگیره چراکه اگه مدتی اتوماتیک کار کارده باشه باید برنامه های رو که خودش تایید کرده به لیست دیگر انتقال داد که محمد عزیز راهش رو گفت.و یا اونها رو از لیست کسپر پاک کرد تا مجددا سوال کنه.
با تنظیمات بالا هر برنامه ای که برای بار اول اجرا میشه برای فعالیت های مختلفش سوال پرسیده میشه.بعد نمیشه کاری کرد که هر برنامه که قصد وصل شدن به نت رو داره برای دفعه اول فقط اجازه بگیره بعد با توجه به جواب ما یه رول براش ساخته بشه؟!!
این کته رو درنظر داشته باشید که در قوانین هر برنامه ،دسترسی هایی که promp for action تعریف شده اند در هر بار اجرا سوال خواهد شد.اما برای تغییر ااین گزینه به allow یا block باید از طریق قوانین هر برنامه اقدام شود.
برای اینکار به manage application رفته و روی برنامه مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه details & rules رو انتخاب کنید.
سلام دوستان.
من KIS 2015 دارم تا یکی دو روز دیگه تریالش تموم میشه. تریال ریستی یا کی واسش وجود داره ؟
سلام
لطفا کلید برای pure3
سلام
لطفا کلید برای pure3
سلام
دوستان KIS رو اگر بذاریم رو حالت Auto بعد به صورت دستی یه برنامه رو بلاک کنیم برا اینترنت ، از رولی که ما تعریف کردیم تبعیت میکنه یا خودش تصمیم میگیره؟!!
بعد این قسمت Network traffic که تو Firewall هست به چه صورت عمل میکنه؟!! چون من کل گروه Nvidia رو بلاک کردم اما بعد از چند ساعت دیدم که 80 MG دانلود کرده ، و اینکه مرورگر ها که این همه استفاده میکنم همواره Network traffic صفر دارند !!
سوالات مرتبط با سریال رو در انجمن مربوطه ارسال کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال اول،آخرین تغییر ایجاد شده رو انجام میده
برای مثال nvidia ، باید یه سری دسترسی های دیگه رو هم بلاک کنید.در لیست برنامه ها در کسپر رو nvidia کلیک راست کرده و به detail and rule بروید
بعد به تب rights رفته و در پایین صفحه روی hidden network access کلیک راست کرده و آن را بلاک کنید.
برای تغییر در قوانین گروهی باید دقت داشته باشید که گزینه Inherit در کلیک راست قوانین تیک خورده باشه تا هر تغییری که ایجاد میکنید بر روی تمام زیرمجموعه ها اثر داشته باشه.
این قسمت کلیک راست قوانین رو یکم جزئی تر میگین؟
ممنون
بطور کلی نحوه بلاک کردن برنامه ها برای دسترسی به اینترنت رو در kis 2015 توضیح میدهم تا برای همه دوستان یک راهنمای کامل بشه:
فرض کنیم من برنامه autocad رو نصب کرده ام و چون برنامه سریال اصلی نداره(همانند اکثر برنامه های ما) میخوام از دسترسی اش به اینترنت جلوگیری کنم.
ابتدا طبق مسیر زیر باید به manage applications بروم:
محتوای مخفی: نمایش
حالا لیست تمام برنامه هایی که حداقل یکبار اجرا شده اند رو در اینجا دارم و اینجا میخواهم اتوکد رو از دسترسی به اینترنت بلاک کنم.برنامه اتوکد ساخت شرکت autodesk هست و در زیر مجموعه این نام قرار گرفته.
اما برای اینکه یک کار کلی تر انجام داده باشم،میتوانم گروه autodesk رو از دسترسی به اینترنت منع کنم تا من بعد تمام برنامه هایی که از شرکت autodesk نصب و یا اجرا خواهم کرد،به اینترنت دسترسی نداشته باشند و نیاز نباشه تا تمام اونها رو جداگانه تغییر بدهم.
حالا روی autodesk کلیک راست کرده و به Details and rules میروم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پنجره با چهار زبانه باز میشه که ما فقط به دوتای آخر یعنی network rules و rights کار داریم.
ابتدا به network rules میروم و روی هر سه مورد trusted network, public network, Local network کلیک راست کرده و گزینه Deny رو انتخاب میکنم. (مطابق عکس)
این اصلی ترین کار برای جلوگیری لز دسترسی یک برنامه به اینترنت هست و در %95 موارد کافی بنظر میرسه.
اما برخی برنامه ها،فعالیت های جداگانه و مخفی برای دسترسی به اینترنت دارند.
پس اینبار به تب Rights میروم.تب rights دارای تنظیمات مهمی برای دسترسی برنامه موردنظر به قسمتهای مختلف سیستمی هست.
به سایر گزینه ها کاری ندارم و به پایین صفحه میروم تا به Hidden Network Activity برسم.
روی این قسمت کلیک راست میکنم و باز هم Deny رو انتخاب میکنم.با این کار،دو گزینه دیگر هم deny میشود.در آخر هم save (مطابق عکس)
من فعلا برنامه ای ندیدم که با این تنظیمات همچنان به شبکه وصل باشه و میشه گفت %99 در تمام برنامه ها جواب خواهد داد.
البته لازم نیست که همیشه حتما گروه اصلی رو از دسترسی به اینترنت منع کنیم.اگه اینجا کاری به گروه نداشته باشیم،من میتوانم روی خود برنامه اتوکد کلیک راست کنم و به Detail and rules بروم و همین تغییرات رو انجام بدهم.
تنها تفاوتی که اینجا داریم این هست که پنج تب برای تنظیمات قوانین برنامه داریم (مطابق عکس) در حالیکه قوانین گروه های اصلی (مثل Autodesk ) چهار تب بود.
در نهایت،تغییرات گفته شده در Network rules و Rights رو انجام میدهیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)