تو اين رنج قيمت هدست هاي creative از كيفيت خوبي برخوردارن و با افزايش بودجه هم ميتونين از هدفونهاي razer مثلا مدل electra و چند نمونه ديگه رو تهيه كنين.
تو اين رنج قيمت هدست هاي creative از كيفيت خوبي برخوردارن و با افزايش بودجه هم ميتونين از هدفونهاي razer مثلا مدل electra و چند نمونه ديگه رو تهيه كنين.
Somic G945 خيلي دلمو گرفته؟به نظر شما اين سوميك از اينايي كه گفتي بهتره يا اونا بهترن؟steelseries siberia v2 game چطوره؟بودجه هم نميتونم از ١٢٠ بالا تر ببرم.
Last edited by shooter09; 14-10-2013 at 00:14.
headseeat somic g945 با usb وصل ميشه
يعني ميشه usb رو به كنسول بزني و صدا بدون مشكل بياد؟
سلام دوستان...طبق راهنمایی های شما قبلا ep 630 گرفتم که اصلا ازش راضی نبودم...صداش خیلی خشک و سخت بود...تازه مال منم ایراد داشت بلند گو سمت چپیش خوب فیکس نمیشد تو گوش و باس و صدای کمتر از سمت راست داشت...
حالا دوباره میخوام یه هدفون دیگه بگیرم...ببینید.صدای ایرپاد اپل رو گوش دادم...کاملا راضی بودم از صداش...باس نرم و عمیق و صدای ملایم...حالا یه هدفون میخوام که مثل ایرپاد باشه ولی ایزولیشن بهتری داشته باشه و این ایر باشه...
فکر کنم تا 200 بتونم هزینه کنم...
ممنون
سلام.
اگر بيس متعادل دوست داريد Sony XBA-1 گزينه ي مناسبي است اما متاسفانه مدتي است كه موجود نيست. مابقي هدفون ها هم بيس قوي دارند و شايد صدايشان براي شما مشابه EP-630 باشد. Sennheiser CX300-II كمي متعادل تر از EP-630 است اما باز هم بيس قوي دارد كه مورد پسند شما نيست... تنها گزينه هايي كه به ذهن من مي رسند AKG Q350 و AKG K340 هستند كه Isolation خيلي خوبي ندارند همچنين در گوش خوب فيت نمي شوند.
به نظرم همان Apple Earpod مناسب است. در غير اينصورت تفاوت زيادي بين مدلهايي با بيس قوي و EP-630 احساس نخواهيد كرد.
موفق باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر کسی بخواد ایرفونش رو قرض بده برای ریویو من استقبال میکنم
موفق باشید.
بیس متعادل نمیدونم میشه گفت یا نه...من بیس نرم و عمیق دوست دارم...که فکر کنم میره رو فرکانس های پایین...خشک دوست ندارم...
یعنی اگه xba1 رو پیدا بکنم صدا و بیس متشابه ایر پاد هست؟؟؟
حدود قیمتش چند بود؟
ممنون
سلام.
بیس XBA-1 از Apple Earpod ضعیف تر است. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان بود. (ایران رهجو)
شما Q350 را تست کنید و صدایش را توصیف کنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم.
مطالعه تاپیک زیر هم پیشنهاد می شود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ممنون ازتون...اینجا اصفهان که عمرا جایی گیر بیارم برا تست...باید بیام تهران...
اون تاپیک رو خونده بودم.و کاملا فهمیدم که صدای ایرپاد رو درست فهمیدم با توجه به توصیفات تاپیک.
از tjays 1 خوشم اومد ولی توصیف شده که بیس کاملا پانچی داره که اصلا خوشم نمیاد...
راستی این ایرپاد با پلیر های دیگه و گوشی های اندرویدی سازگاره؟
بازم ممنون...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta
من یه نظر شخصی دارم اینه که کلا سری هدفون هایی که به عنوان سری استودیویی معرفی میشن مثله Hd280 و380 و سری k های رده پایین akg بیشتر به کارتنظیم کننده ها میاد تا audiophile یعنی میخوان موزیک رو بیشتر شبیه صدای مانیتورها بشنوند تا صدای زیبا شده بسیاری از هدفون ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)