تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 602 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان هدست گيم تا 100 چي خوبه؟عجله دارم تو رو خدا
    تو اين رنج قيمت هدست هاي creative از كيفيت خوبي برخوردارن و با افزايش بودجه هم ميتونين از هدفونهاي razer مثلا مدل electra و چند نمونه ديگه رو تهيه كنين.

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تو اين رنج قيمت هدست هاي creative از كيفيت خوبي برخوردارن و با افزايش بودجه هم ميتونين از هدفونهاي razer مثلا مدل electra و چند نمونه ديگه رو تهيه كنين.
    Somic G945 خيلي دلمو گرفته؟به نظر شما اين سوميك از اينايي كه گفتي بهتره يا اونا بهترن؟steelseries siberia v2 game چطوره؟بودجه هم نميتونم از ١٢٠ بالا تر ببرم.
    Last edited by shooter09; 14-10-2013 at 00:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

headseeat somic g945 با usb وصل ميشه
    يعني ميشه usb رو به كنسول بزني و صدا بدون مشكل بياد؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان...طبق راهنمایی های شما قبلا ep 630 گرفتم که اصلا ازش راضی نبودم...صداش خیلی خشک و سخت بود...تازه مال منم ایراد داشت بلند گو سمت چپیش خوب فیکس نمیشد تو گوش و باس و صدای کمتر از سمت راست داشت...

حالا دوباره میخوام یه هدفون دیگه بگیرم...ببینید.صدای ایرپاد اپل رو گوش دادم...کاملا راضی بودم از صداش...باس نرم و عمیق و صدای ملایم...حالا یه هدفون میخوام که مثل ایرپاد باشه ولی ایزولیشن بهتری داشته باشه و این ایر باشه...
    فکر کنم تا 200 بتونم هزینه کنم...
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان...طبق راهنمایی های شما قبلا ep 630 گرفتم که اصلا ازش راضی نبودم...صداش خیلی خشک و سخت بود...تازه مال منم ایراد داشت بلند گو سمت چپیش خوب فیکس نمیشد تو گوش و باس و صدای کمتر از سمت راست داشت...

حالا دوباره میخوام یه هدفون دیگه بگیرم...ببینید.صدای ایرپاد اپل رو گوش دادم...کاملا راضی بودم از صداش...باس نرم و عمیق و صدای ملایم...حالا یه هدفون میخوام که مثل ایرپاد باشه ولی ایزولیشن بهتری داشته باشه و این ایر باشه...
    فکر کنم تا 200 بتونم هزینه کنم...
    ممنون
    سلام.
    اگر بيس متعادل دوست داريد Sony XBA-1 گزينه ي مناسبي است اما متاسفانه مدتي است كه موجود نيست. مابقي هدفون ها هم بيس قوي دارند و شايد صدايشان براي شما مشابه EP-630 باشد. Sennheiser CX300-II كمي متعادل تر از EP-630 است اما باز هم بيس قوي دارد كه مورد پسند شما نيست... تنها گزينه هايي كه به ذهن من مي رسند AKG Q350 و AKG K340 هستند كه Isolation خيلي خوبي ندارند همچنين در گوش خوب فيت نمي شوند.

به نظرم همان Apple Earpod مناسب است. در غير اينصورت تفاوت زيادي بين مدلهايي با بيس قوي و EP-630 احساس نخواهيد كرد.
    موفق باشيد.

7. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

9. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    اگر بيس متعادل دوست داريد Sony XBA-1 گزينه ي مناسبي است اما متاسفانه مدتي است كه موجود نيست. مابقي هدفون ها هم بيس قوي دارند و شايد صدايشان براي شما مشابه EP-630 باشد. Sennheiser CX300-II كمي متعادل تر از EP-630 است اما باز هم بيس قوي دارد كه مورد پسند شما نيست... تنها گزينه هايي كه به ذهن من مي رسند AKG Q350 و AKG K340 هستند كه Isolation خيلي خوبي ندارند همچنين در گوش خوب فيت نمي شوند.

به نظرم همان Apple Earpod مناسب است. در غير اينصورت تفاوت زيادي بين مدلهايي با بيس قوي و EP-630 احساس نخواهيد كرد.
    موفق باشيد.
    بیس متعادل نمیدونم میشه گفت یا نه...من بیس نرم و عمیق دوست دارم...که فکر کنم میره رو فرکانس های پایین...خشک دوست ندارم...
    یعنی اگه xba1 رو پیدا بکنم صدا و بیس متشابه ایر پاد هست؟؟؟
    حدود قیمتش چند بود؟
    ممنون

11. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بیس متعادل نمیدونم میشه گفت یا نه...من بیس نرم و عمیق دوست دارم...که فکر کنم میره رو فرکانس های پایین...خشک دوست ندارم...
    یعنی اگه xba1 رو پیدا بکنم صدا و بیس متشابه ایر پاد هست؟؟؟
    حدود قیمتش چند بود؟
    ممنون
    سلام.
    بیس XBA-1 از Apple Earpod ضعیف تر است. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان بود. (ایران رهجو)
    شما Q350 را تست کنید و صدایش را توصیف کنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم.
    مطالعه تاپیک زیر هم پیشنهاد می شود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

13. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    بیس XBA-1 از Apple Earpod ضعیف تر است. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان بود. (ایران رهجو)
    شما Q350 را تست کنید و صدایش را توصیف کنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی کنیم.
    مطالعه تاپیک زیر هم پیشنهاد می شود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    ممنون ازتون...اینجا اصفهان که عمرا جایی گیر بیارم برا تست...باید بیام تهران...
    اون تاپیک رو خونده بودم.و کاملا فهمیدم که صدای ایرپاد رو درست فهمیدم با توجه به توصیفات تاپیک.
    از tjays 1 خوشم اومد ولی توصیف شده که بیس کاملا پانچی داره که اصلا خوشم نمیاد...
    راستی این ایرپاد با پلیر های دیگه و گوشی های اندرویدی سازگاره؟
    بازم ممنون...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta

15. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

این مکالمه در مورد هدفون sony z1000 هستش.

راستش من m50 رو در حد 15 دقیقه استفاده کردم، اونم تو شرایطی که خیلی برای تست مناسب نبود. برای همین خب خیلی دقیق نمی تونم مقایسه کنم.
    در مورد z1000 به نظرم چند تا ویژگی مهم داره:
    1- اصلاً صداش در حد 1 هدفون 480 دلاری نیست و صداش لااقل در حد زیر 300 دلار هستش.
    2- این هدفون سبک صدای واقعاً خاصی داره، به نظرم سبک صداش U برعکس هستش. مخصوصاً به نظرم توی بیس، رول آف زود هنگام داره البته این مسئله به خاطر کم بودن مقدار بیس و نرم بودن بیس بیشتر از اونچیزی که باید توی چشم میاد.
    3- کیفیت بالای بدنش، و سیم هاش، نقش خیلی زیادی در قیمت بالاش داره
    4- توانایی تحمل انرژی الکتریکی بالایی داره

این ها رو با هم در نظر بگیری، به این نتیجه می رسی که این هدفون بهینه شده برای استفادۀ بسیار طولانی مدت، در استودیو و اون هم با آهنگ هایی که خام هستن و نه هنوز مستر شدن و نه ... و برای آدم عادی در خونه، اصلاً انتخاب خوبی نیست (با توجه به قیمتش البته)
    می پرسی چرا؟ حالابراساس 4 ویژگی ای که از z1000 قبلاً گفتم، 4 تا دلیل دارم:

1- فردی که توی خونه فقط کیفیت صدا براش مهمه، وقتی قیمت 480 دلاری رو می بینه، انتظار بیشتری داره. مگر اینکه طرف گوشش به شدت به دنبال صدای خیلی ملو (mellow) باشه.
    2- صداش ویژگی خاصی نداره، و کاملاً صدای محتاطی داره، برای همین توی استفاده های خیلی طولانی و با آهنگ هایی که حتی مستر هم نشدن، به هیچ وجه باعث خسته کردن گوش نمیشه.
    3- کیفیت بالای بدنش، این امکان رو میده که توی محیط های خشن، به خوبی دووم بیاره و وجود 2 تا سیم با کیفیت خیلی بالا، واقعاً تحسین بر انگیز و برای توی استودیو ها مثل نعمت می مونه.
    4- تحمل انرژی بالاش، باعث می شه بدون نگرانی به هر وسیله ایی زده بشه و اگر حتی اشتباهاً به وسیلۀ دیگه ایی زده بشه، احتمال آسیب دیدگیش کم باشه.

این ها رو وقتی در نظر بگیری، می بینی برای کسی که توی خونه نشسته و به آهنگ گوش می ده، خیلی از این ویژگی ها بی فایده و پول دادن الکی هستش. ولی برای استفاده در استودیو هم اگر در نظر بگیریم، باز هم به نظرم قیمتش می تونست حتی تا 100 دلار هم پایینتر از اینی باشه که می دنش.
    من یه نظر شخصی دارم اینه که کلا سری هدفون هایی که به عنوان سری استودیویی معرفی میشن مثله Hd280 و380 و سری k های رده پایین akg بیشتر به کارتنظیم کننده ها میاد تا audiophile یعنی میخوان موزیک رو بیشتر شبیه صدای مانیتورها بشنوند تا صدای زیبا شده بسیاری از هدفون ها.

17. این کاربر از i-din بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •