تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 421 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وقتی تو محل کار / مترو / تاکسی / سینما/ پارک / فروشگاه کسی با صدای بلند ذکر / تکبیر یا دعا می خونه چه عکس العملی باید نشون داد ؟ چی کار باید کرد ؟

وقتی زمان استراحت صدای بلند روزه خوانی و مداحی از بلندگو هیئت پخش میشه چطوری باید این ناراحتی از صدای غیر قابل تحمل رو ابراز کرد ؟

چه لحنی ؟ چه توضیحی یا چه خواهشی میتونه این پیام انسانی ما رو به مخاطب برسونه جوری که طرف مقابل تصور نکنه دشمن رو ردیابی کرده و با خشونت بیشتر و عزم راسخ تر به کارش ادامه بده ؟
    Last edited by V E S T A; 03-10-2016 at 20:20.

2. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

وقتی تو محل کار / مترو / تاکسی / سینما/ پارک / فروشگاه کسی با صدای بلند ذکر / تکبیر یا دعا می خونه چه عکس العملی باید نشون داد ؟ چی کار باید کرد ؟

وقتی زمان استراحت صدای بلند روزه خوانی و مداحی از بلندگو هیئت پخش میشه چطوری باید این ناراحتی از صدای غیر قابل تحمل رو ابراز کرد ؟

چه لحنی ؟ چه توضیحی یا چه خواهشی میتونه این پیام انسانی ما رو به مخاطب برسونه جوری که طرف مقابل تصور نکنه دشمن رو ردیابی کرده و با خشونت بیشتر و عزم راسخ تر به کارش ادامه بده ؟
    شما کدوم محله اید که آدماش اینقدر مذهبی هستند؟

بالا شهر تهران معمولا کمتر مذهبی پیدا میشه.شما نقل مکان کنید در هر شهری هستید نقل مکان کنید به قسمت مدرن اون شهر.با اونا که نمیتونید بجنگید پس فرار کنید.

( البته قسمت مدرن شهر هم صدای آهنگ و پارتی اذیت میکنه) حالا یه تذکر بدید شاید ملاحضه کردن
    Last edited by سعید سیستم; 04-10-2016 at 12:26.

4. 2 کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

خیلی سخته
    آدم فکر میکنه با یه عده زامبی مواجهه که هیچ منطقی سرشون نمیشه و با کوچکترین اعتراضی ممکنه هر لحظه بهت حمله کنن
    هر سال هم که میگذره سرایتش و شدتش بیشتر هم میشه و واقعا آدم خودش رو جای اشخاصی مثل جوردانو برونو می‌بینه.
    در دوره‌ی بدی هستیم. و تمام این اعمال هر چه بیشتر انسانها رو از دین متنفر و دور میکنه.
    گویا باید این دوران گذار برای این دین و مذهب هم اتفاق می‌افتاد و ما چقدر بدشانسیم که در این دوران به دنیا آمدیم.

6. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

حذف شود ....
    Last edited by Demon King; 04-10-2016 at 14:09.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام. متاسفانه کار خاصی نمیشه کرد. چون ممکنه طرف یه طور دیگه برداشت کنه یا بگه که شما از این اذکار بدت میاد و دشمن سر سخته مذهبی.

حدالامکان باید تحمل کرد. موافقم که مردم در برخی مناسب ها گاه واقعا آزار میرسونن به بقیه. هرچیزی هم جایی داره هم زمانی و اگه این رعایت بشه خیلی راحت میشد با دیگران در آرامش زندگی کرد.

من جای شما بودم تا جای ممکن تحمل میکردم و اگه در نهایت صبرم تموم شد یه تذکر کوچیک و محترمانه میدادم. بدون لحن انتقادی یا توهین. چون نه قصد بحث داریم و نه اثبات اشتباه اونها.

البته اینطوری ها هم نیست که بی منطق باشند! واقعا بعضیشون از سر ناآگاهی و بی توجهیه و این با یه تذکر حل میشه.

9. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هر چند که چندان نمیشه امیدوار بود که این توصیه من جواب بده، اما بهتره که از تذکر مستقیم و رودر رو با این افراد خودداری کنید چون عموما از افراد کم فرهنگ و عامی تشکیل شدند که بواسطه اعتقادات شدید مذهبی هر نوع مخالفتی را با تندی جواب میدن.
    توصیه من اینه که از طریق قانونی و بطور غیر مستقیم تذکر بدید یعنی از نیروهای انتظامی درخواست کنید تا با تکیه بر قوانینی که در این مورد هست، به آنها تذکر بدن.
    اینجوری شما نهایت کاری که توانستی را انجام دادی و اگر نتیجه نداد دیگه باید صبر پیشه کرد.....

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما کدوم محله اید که آدماش اینقدر مذهبی هستند؟

بالا شهر تهران معمولا کمتر مذهبی پیدا میشه.شما نقل مکان کنید در هر شهری هستید نقل مکان کنید به قسمت مدرن اون شهر.با اونا که نمیتونید بجنگید پس فرار کنید.

( البته قسمت مدرن شهر هم صدای آهنگ و پارتی اذیت میکنه) حالا یه تذکر بدید شاید ملاحضه کردن
    نه الان دیگه فکر نکنم به محله مربوط باشه تمام محله های تهران ماه محرم هیئت های عزاداری فعال میشن
    برای مهمونی بیشتر مواقع همسایه ها اجازه میگیرن و شاید چند ساعت از یک شب رو مشغول مهمونی باشن و صدای بلندگو کل کل محله رو نمیگیره
    ولی عزاداری معمولا از 5 بعد از ظهر که با صدای تمرین های بی هدف با طبل و سنج شروع میشه و بعد صدای عزاداری و مداحی تا ساعت 12 - 1 شب ادامه داره و این روال در کل ماه محرم وجود داره ..

خیلی سخته
    آدم فکر میکنه با یه عده زامبی مواجهه که هیچ منطقی سرشون نمیشه و با کوچکترین اعتراضی ممکنه هر لحظه بهت حمله کنن
    هر سال هم که میگذره سرایتش و شدتش بیشتر هم میشه و واقعا آدم خودش رو جای اشخاصی مثل جوردانو برونو می‌بینه.
    در دوره‌ی بدی هستیم. و تمام این اعمال هر چه بیشتر انسانها رو از دین متنفر و دور میکنه.
    گویا باید این دوران گذار برای این دین و مذهب هم اتفاق می‌افتاد و ما چقدر بدشانسیم که در این دوران به دنیا آمدیم.
    خیلی از مواقع من تو تاکسی یا مترو صدای ذکر گفتن های بلند نفر کناریم (از تکرار پشت سر هم و با شدت حرف ص متوجه ذکر گفتن میشم) یا حتی تکبیر گفتن ها و دعاهای بلند و زیر زبونی رو باید بشنوم و متاسفانه به خاطر عکس العمل های پیش بینی نشده چیزی هم نمی تونم بگم

سلام. متاسفانه کار خاصی نمیشه کرد. چون ممکنه طرف یه طور دیگه برداشت کنه یا بگه که شما از این اذکار بدت میاد و دشمن سر سخته مذهبی.

حدالامکان باید تحمل کرد. موافقم که مردم در برخی مناسب ها گاه واقعا آزار میرسونن به بقیه. هرچیزی هم جایی داره هم زمانی و اگه این رعایت بشه خیلی راحت میشد با دیگران در آرامش زندگی کرد.

من جای شما بودم تا جای ممکن تحمل میکردم و اگه در نهایت صبرم تموم شد یه تذکر کوچیک و محترمانه میدادم. بدون لحن انتقادی یا توهین. چون نه قصد بحث داریم و نه اثبات اشتباه اونها.

البته اینطوری ها هم نیست که بی منطق باشند! واقعا بعضیشون از سر ناآگاهی و بی توجهیه و این با یه تذکر حل میشه.
    راستش یکبار به خاطر سررد شدید یکی از نزدیکان مجبور شدیم ساعت 9 شب تذکر بدیم و اون شخص وسط مداحی پشت بلند گو پیغام داد به ما : "برای نابودی دشمنان.. ایندفعه با صدای بلند تر ..."

هر چند که چندان نمیشه امیدوار بود که این توصیه من جواب بده، اما بهتره که از تذکر مستقیم و رودر رو با این افراد خودداری کنید چون عموما از افراد کم فرهنگ و عامی تشکیل شدند که بواسطه اعتقادات شدید مذهبی هر نوع مخالفتی را با تندی جواب میدن.
    توصیه من اینه که از طریق قانونی و بطور غیر مستقیم تذکر بدید یعنی از نیروهای انتظامی درخواست کنید تا با تکیه بر قوانینی که در این مورد هست، به آنها تذکر بدن.
    اینجوری شما نهایت کاری که توانستی را انجام دادی و اگر نتیجه نداد دیگه باید صبر پیشه کرد.....

این روش رو هم یکبار امتحان کردم و متاسفانه نتیجه ای نداشت ..

13. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی از مواقع من تو تاکسی یا مترو صدای ذکر گفتن های بلند نفر کناریم (از تکرار پشت سر هم و با شدت حرف ص متوجه ذکر گفتن میشم) یا حتی تکبیر گفتن ها و دعاهای بلند و زیر زبونی رو باید بشنوم و متاسفانه به خاطر عکس العمل های پیش بینی نشده چیزی هم نمی تونم بگم
    در این مورد به نظرم باید حساسیت خودتون رو کمتر کنید، سعی کنید متمرکز به اون صدا نشید. مشابه این رفتارها در جامعه زیاد دیده میشه. مثل ضربه زدن متناوب به صندلی یا شیشه، کوبیدن پا به زمین، من من کردن و زمزمه، نفس کشیدن بلند و ... که بعضی هاشون ناشی از فشار عصبی و بعضی هاشون واقعا اجتناب ناپذیرند.
    البته اگه بدون توجه به برخورد فرد مقابل(برخورد مناسب یا نامناسب) بتونید محترمانه بهشون تذکر بدید، خیلی بهتره و باعث میشه تا این موارد کمتر بشه. مخصوصا در این مورد که گفتید (با توجه به نیت و عمدی بودنش) انتظار تاثیر بیشتری هست.

15. این کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه بار یکی تو اتوبوس هی میگفت صلوات بفرستین به خاطر فلان و فلان . یکی اعتراض کرد اونم بهش گفت ناراحتی برو آمریکا

17. این کاربر از aghazadeh_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

در برخورد با این جماعت من هم روش خودم را دارم.
    خشن/گستاخ/موهن/

همین یکی دو سال پیش زمان محرم هم نبود یک شهادت دیگه بود بخاطر شلوغ کردن یک خیابان توسط همین هیات ها نزدیک بود تصادف کنم که خب خوشبختانه بخیر گذشت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •