منم حس می کنم برد دکل های رایتل بیشتره
منم حس می کنم برد دکل های رایتل بیشتره
کلا رفت و برگشتم ۲۰ دقیقه نشد
پوشش رایتل بخاطر این بیشتره که از باند 900 هم برای 3G استفاده میکنه... قدرت پوششی باند 900 تقریبا 2.5 برابر باند 2100 هستش.
به نظرم چون فرکانس رایتل ۹۰۰ مگاهرتز بوده چون این فرکانس همچین بردی دارد
من هم تا ۳۰ کیلومتر تا اطراف شهرمان سیگنال رایتل داشتم( البته زمین ناهمواری نداشت)
تاییدات اقای mohandes 35
Last edited by eightskh; 04-09-2015 at 10:02.
کدوم جاده های گیلان
اینم حداکثر سرعت پایه رایتل با مودم![]()
دوستان این هم بدونین دکل رایتل خیلی از ایرانسل و همراه اول بلند تره و اون خودش تاثیر داره رو آنتن دهی
اگه کسی واسه موبایل و کامپیوتر سرویس ف ی ل خواست پیام بده روی رایتل تست شده عالی
بسته های جدید اینترنت رایتل برای سیم کارت های دیتا تو سایت رایتل قسمت کاربری میتونید مشاهده کنید
دوستان رایتل تو منطقه ما که شمال غرب تهران میشه اصلا خوب انتن نمیده از 5 خط 1 خط انتن داره اکثرا یعنی میبینی 3 خط هستش ها ولی تا میای ایترنت رو روشن میکنی یا تماس میگیری میشه 1 خط الان رو یکی از ساختمونای نزدیگ که تقریبا 100 متری هستش یه سایت نصب شده ولی نمیدونم واسه کدوم اپراتور فکر میکنم واسه رایتل باشه اخ کلا یه شب روشن بود که انتن رایتل نوسان داشت اون موقع ولی بعد اون خاموشش کردن
حالا من نمیدونم چرا این همه هزینه میکنن کار میکنن تجهیزات نصب میکنن بعد روشن نمیکنن واقا کسی میدونه چرا؟
کسی تاحالا این کار رو کرده که به رایتل زنگ بزنه بگه انتن دهی ضعیفه ؟ بعد رسیدگی میکنن؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)