به نظرت 8)هوا فضا- امیر کبیر از مکانیک طوسی بالاتر نباید باشه ؟ ... یا مواردی شبیه این .. بهتره بعضی موارد رو هم براساس رشته و هم براساس دانشگاه مرتب کنی ... الان این انتخاب ها به نظر من بیشتر بر اساس رشته هست ....
به نظرت 8)هوا فضا- امیر کبیر از مکانیک طوسی بالاتر نباید باشه ؟ ... یا مواردی شبیه این .. بهتره بعضی موارد رو هم براساس رشته و هم براساس دانشگاه مرتب کنی ... الان این انتخاب ها به نظر من بیشتر بر اساس رشته هست ....
نه ربطی به زمانش نداره . من شنیدم فقط پزشکی بهشتیه که 6سال و نیمه . بقیش همه هفت ساله ست
چندوقت پیش یکی دیگه از دوستان توی همین تاپیک راجبش پرسیدن منم هرچی شنیده بودم گفتم . اینایی که میگم شنیدم شاید اشتباه باشه. توی سیستم قبلی یه مبحث رو توی دوره های مختلف میخوندین مثلا کلیه رو یه بار توی علوم پایه و چندبار توی فیوپاتولوژی و انترنی میخونین ولی سیستمه جدید هر مبحث کاملا گفته میشه (یکجا). زمانش ولی تفاوت نداره
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
بعیده اتاق عمل بیارن فکر کنم بهترین رشته مهندسی کشاورزی باشه
یادگار ماندگار 88 برای رشته های مهندسی ...
شاید به کار کسی بیاد ... گرچه دیگه الان تقریبا بیشتر بچه ها به نتایج نهایی خودشون رسیدن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنونپس میشه:
1)مکانیک-امیر کبیر
2)مکانیک-تهران
3)مکانیک-شریف
4)مکانیک-علم و صنعت
5)هوا فضا- امیر کبیر
6)مکانیک-طوسی
7)هوا فضا-شریف
8)مکانیک(ساخت و تولید)-امیر کبیر
9)هوا فضا- طوسی
10)عمران-علم و صنعت
11)عمران طوسی
12)مکانیک صنعتی اصفهان
13)مکانیک-فردوسی
14)مکانیک اصفهان
15)مکانیک بابل
16)مکانیک تبریز
17)صنایع-علم و صنعت
18)صنایع طوسی
19)مکانیک قزوین
20)مکانیک رشت
21)مکانیک شاهرود
22)عمران فردوسی
23)عمران صنعتی اصفهان
24)عمران اصفهان
25)عمران تربیت معلم تهران(کرج)
26)مکانیک عباسپور
27)عمران بابل
28)مکانیک سمنان
29)عمران شاهرود
30)مکانیک اراک
31)مکانیک ارومیه
32)مکانیک صنعتی ارومیه
33)صنایع فردوسی
34)صنایع صنعتی اصفهان
35)مکانیک تربیت معلم-آذربایجان
36)مهندسی خط و سازه های ریلی
----------------------
اولویت های 25 تا 30 رو شک دارم
کمکم کنید خواهشا
Last edited by spider_man5225; 13-08-2011 at 21:00.
فقط رشته اولشون که دکترای حرفه ای بیوتکنولوژی بود نیمه متمرکز بود. دندونپزشکی تهران عادیه. منظورم این بود که دندون بهشتی رو بالاتر از دندون تهران بزنن. یعنی توی انتخاب دومشون دندونه بهشتی باشه به جای تهران
منظور سوال شما رو متوجه نشدم ولی کلا منطقه دو رو ضرب در 2 بکنین حدود رتبه کشوری میشه. منطقه یک رو تقریبا ضربدر سه بکنین میشه کشوری. برای رشته هایی که گزینش کشوریه به رتبه کشوری هر زیر گروه توجه میشه یعنی شما که تجربی هستین 5تا زیرگروه دارین پس برای مثلا پزشکی به رتبه کشوری زیرگروه یک توجه میشه
میگن 5تا6هزار
شمارا به خدا قسم من را هم کمک کنید.
با تشکر
بازارکار هوافضا چیه؟؟؟
بچه ها سلام
شرمنده چند روز نبودم صبحا تا عصر سر کارم و شبا هم همش می خوابم....
بچه ها من نیت کردم یه جور عملیات انتحاری با ریسک بالا کنم.. یه جور قمار....
می خوام با 4600 منطقه 2 معدن امیرکبیر رو بزنم... خود رشته که میدونم بدرد نمی خوره.... اما طبق نظر چه های امیر کبیر اگه 2 ترم معدلم بالای 17 باشه به هر رشته ای که بخوام می تونم تغییر بدم تو خود امیر کبیر..... 2 ترم متوالی 17 بودن خیلی سخته قبول دارم ولی این حس رو دارم که می تونم از پسش بر بیام....
نکته دوم...اگه خدای ناکرده من نتونم 17 بشم 2 ترم متوالی آیا می شه از اونجا به رشته مثلا شهرسازی شیراز یا معماری بوشهر انتقالی گرفت؟؟؟؟؟ شرایط گرفتن انتقالی رو بی زحمت توضیح بدین....
تو انتخابام می خوام اول رشته هایی که دوست دارم اما شانسم نزدیک به 0 هست رو بزنم بعدش مکانیک خلیج که احتمالا روزانش رو نمیارم بعدش معدن امیرکبیر بعدش شبانه مکانیک خلیج و بعدش هم تمام رشته هایی که اطمینان دارم قبول میشم مثل شهرسازی شیراز... نظرتون چیه؟؟؟
سلام
4400 منطقه 1
احتمال قبولیم تو سخت افزار عباس پور - عمران آب عباسپور - برق و مکانیک و عمران و نرم افزار شبانه رجایی -نرم افزار تربیت معلم - معدن امیرکبیر و تهران چند درصده؟
یعنی امکان داره از اینا بگذره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)