سلام دوستان
یه راهی سراغ ندارن که از اینترنت مخابرات بتونم با سرعت بالا از یوتوب سخنرانی های مذهبی نگاه کنم.
با تشکر از ملت حزب الله.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام دوستان
یه راهی سراغ ندارن که از اینترنت مخابرات بتونم با سرعت بالا از یوتوب سخنرانی های مذهبی نگاه کنم.
با تشکر از ملت حزب الله.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
چرا كه نشه.
شما برو پيش امام جمعه مشهد همين موضوغ رو بگو .
فرداي روز بعدش يك اينترنت نامحدود با سرعت 20 مگ خواهي داشت.
از اون به بعد شما راحت بدون ----- ميري تو يوتوب و ميتوني كليپ و سخنراني هاي مذهبي با كيفيت فول اچ دي نگاه كني.![]()
![]()
من که کلن از دانلود ها نمیتونم دانلود کنم سرعتم 30یا نهایت40بیشتر نمیشه کلن قید دانلود شبانه رو زدم حیف سیستم نیس...
عزیزانی که میگن حجمشون الکی کم میشه:من یه بار با این مشکل مواجه شدم حدودا 2 گیگ از حسابم کم شد بعد اون ماجرا پسوورد مودم رو عوض کردم و تا حالا که حدودا یه سالی میگذره دیگه حجمم کم نشد،کسایی که پسوورد مودمشون همون adminهستش لطف کنن عوضش کنن ویه پسووردقدرتمند بزارن چراکه هکرها به راحتی میتونن با مرورگر اپرا+یه برنامه چک کننده ای پی مودمتون رو هکک کنن و حالشو ببرن...
چه ربطي به مودم داره ؟
مگه اونايي هم كه با كانكشن ويندوز به صورت دستي كانكت ميشند هم اينجوري هك ميشند ؟!
از قدیم گفتن مال دزدی وفا نمیکنه!
دوست عزیز بهترین کار اینکه بری به قسمت Access Control Setup مودمت و فقط روی LAN تنظیمش کنی تا قابلیت دسترسی از راه دور توی مودمت غیرفعال بشه![]()
ربطی به کانکشنbridgeوppoeنداره من الان میگم کسانی که از حجمشون کم میشه از 2حالت خارج نیس: 1-دانلودشون از مرز ساعت رایگان رد میشه حالا میخاد چن ثانیه از ساعت 7 گذشته باشه.
2-وقتی که انلاینن به وسیله هکر مودمشون -- شده و از این طریق پسوورد اکانت adslرو بدست میارن و حجم دزدی میکنن.
بازم میگم کسایی که پسوورد مودمشون هنوزadminهستش سریعا به یه پسوورد قدرتمند که ترکیبی باشه چنج کنن.این طوری -- کردن مودم یه جورایی غیر ممکن میشه و کار هر کسی نیس.
تقریبا یک ماه اینترنت کاربران به مناسبت ماه رمضان نابود شد . و فقط یک گیگ هدیه داده شد !!
تکلیف این یه ماه اختلال اینترنت چه می شود ؟ یعنی از دستمون رفت ؟![]()
حالا میگی از بچه های مشهد حجم میدزدن که البته اگه انتی ویروس نود داشته باشی ای پی طرفو ویروس میشناسه ومیفهمی.من که تو روستام و مودمم وسامانه از روز اول که گرفتم پسوردشونو عوض کردم وفقط شب ساعت1مودمو روشن میکنم چرا ازم حجم کم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)