تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 574 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

عزیزم فکر کنم از گیربکسی که من گذاشتم استفاده میکنی. اگه اونه که 12 دنده هستش برای بیشتر رفتن احتمالا به ی گیربکس قویتر نیاز داری.که تو سایتهایی که مود میذارن هست.
    مربوط به گیربکس نیست
    لیمت سرعت روی 180 هست دستکاری کنید درست میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز
    چرا actros از بیرون نمای واقعی خود mp4 رو داره ولی وقتی داخل میرم نمای اون نمای دیگه نشون داده میشه ؟؟؟؟
    چه جوری میشه همون نمای واقعی رو اعمال کرد به داخل کابین
    نمای بیرون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نمای داخل کابین:
    نمشه اینکار کرد چون اصلا نماد داخل روش کار نشده و نمادبنز خود بازی هست
    این کار فقط اونای میتونن انجام بدن که تو گرافیک مد سازی برای این بازی ماهر باشند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من فکر کنم تا حدودی بستگی به ماشین هم داشته باشه

من یه مدت ولوو داشتم و باهاش همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی که اسکانیا سوار میشم این مشکل هم برطرف شده و تو سرعت های بالاتر از 140 تا هم خیلی راحت فرمون حرکت میکنه
    شما بنز سوار شو بعد میفهی فرمون یعنی چی

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

یه سوال؟ دوستان ادیتور چطور میشه یه آیکون ذخیره کرد که فایل mat. و topj. هم ذخیره بشه؟ برا اینا آیکون میخوام. و همچنین رنگ.

و اینکه این فایلهای paint_job/color0.sii رو کد رنگش به چه صورته با چه نرم افزاری میتونیم اون رنگش رو ببینیم؟

5. 2 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

یه چیز باحال پیدا کردم واسه اونایی که اسکین میخوان بسازن ؛ template همه کامیونا .

یه نمونه واسه اینکه متوجه بشین چی میگم ؛

شما اینو میتونید تو فتوشاپ باز کنید و روش طرح های خودتونو پیاده کنین . تو پوشه base بازی فقط تمپل اسکانیا هست .

عالیه؛ ولی دنبال اینم که نرم افزاری نیست که اگه یه قطعه به بدنه ماشین اضافه کردیم اون قطعه هم یه جایی توی template داشته باشه؟؟؟ یعنی یه template جدید بسازیم.
    مثلا همین آرم عقاب که تو پست قبلی میبینی اگه طوری باشه که بشه رنگش رو به صورت دلخواه تو بازی تغییر بدیم خوبه.

راستی یاد گرفتم accessory جدید بسازم آرم عقاب و تاپلاین هر کدوم برای خودش یه قطعه جداست.
    Last edited by nice 2000; 15-12-2012 at 16:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

داداش من بازیمو از 1.2.5 به 1.2.5.1 ارتقا دادم سیوام کار نمیکنن لول 25 هستم میشه همین سیوتو دوباره آپلودش کنی اینی دادی کار نمیکنه شما نباید فقط save رو زیپ کنی باید اون پوشه ای که اسمش عجیب داره رو بدی مثلا یه همچین چیزیو باید آپلود کنی تا سیوه کار کنه 4D6F65696E

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

عالیه؛ ولی دنبال اینم که نرم افزاری نیست که اگه یه قطعه به بدنه ماشین اضافه کردیم اون قطعه هم یه جایی توی template داشته باشه؟؟؟ یعنی یه template جدید بسازیم.
    مثلا همین آرم عقاب که تو پست قبلی میبینی اگه طوری باشه که بشه رنگش رو به صورت دلخواه تو بازی تغییر بدیم خوبه.

راستی یاد گرفتم accessory جدید بسازم آرم عقاب و تاپلاین هر کدوم برای خودش یه قطعه جداست.
    میشه این پلاگین فوتوشاپ رو بدین که دی دی اس ذخیره میکنه ؟؟ درضمن چطوری از تمپلت استفاده میشه کرد میشه کامل بگین ممنون .

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

میشه این پلاگین فوتوشاپ رو بدین که دی دی اس ذخیره میکنه ؟؟ درضمن چطوری از تمپلت استفاده میشه کرد میشه کامل بگین ممنون .
    سرچش کردم این لینکشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه تمپلت هم واسه زیر کاره که بدونی چی رو کجا بذاری این پوشه رو باز کن: \base [Euro 2]\vehicle\truck\upgrade\paintjob.
    matching_pattern.dds مال اسکانیاست.
    تو طرح های paintjob از 3 رنگ اصلی برای رنگ های متغیر و سیاه هم پس زمینست.
    این ها رو هم ببین : def\vehicle\truck\...\paint_job البته هنوز نمیدونم عدد هایی که باهاش رنگ رو معرفی کرده، تو چه برنامه ای وارد کنم که اون رنگ رو بهم نشون بده.(برا تعویض رنگ پیش فرض)

10. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه سوال؟ دوستان ادیتور چطور میشه یه آیکون ذخیره کرد که فایل mat. و topj. هم ذخیره بشه؟ برا اینا آیکون میخوام. و همچنین رنگ.

و اینکه این فایلهای paint_job/color0.sii رو کد رنگش به چه صورته با چه نرم افزاری میتونیم اون رنگش رو ببینیم؟
    آیکون ها که فکر کنم بصورت فایل dds هست یعنی با فتوشاپ بشه عکسش رو عوض کرد چون من فایل های dds مربوط به گارد های جلو و رو سقف رو دیدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •