مربوط به گیربکس نیست
لیمت سرعت روی 180 هست دستکاری کنید درست میشه
مربوط به گیربکس نیست
لیمت سرعت روی 180 هست دستکاری کنید درست میشه
نمشه اینکار کرد چون اصلا نماد داخل روش کار نشده و نمادبنز خود بازی هست
این کار فقط اونای میتونن انجام بدن که تو گرافیک مد سازی برای این بازی ماهر باشند
شما بنز سوار شو بعد میفهی فرمون یعنی چی![]()
یه سوال؟ دوستان ادیتور چطور میشه یه آیکون ذخیره کرد که فایل mat. و topj. هم ذخیره بشه؟ برا اینا آیکون میخوام. و همچنین رنگ.
و اینکه این فایلهای paint_job/color0.sii رو کد رنگش به چه صورته با چه نرم افزاری میتونیم اون رنگش رو ببینیم؟
عالیه؛ ولی دنبال اینم که نرم افزاری نیست که اگه یه قطعه به بدنه ماشین اضافه کردیم اون قطعه هم یه جایی توی template داشته باشه؟؟؟ یعنی یه template جدید بسازیم.
مثلا همین آرم عقاب که تو پست قبلی میبینی اگه طوری باشه که بشه رنگش رو به صورت دلخواه تو بازی تغییر بدیم خوبه.
راستی یاد گرفتم accessory جدید بسازمآرم عقاب و تاپلاین هر کدوم برای خودش یه قطعه جداست.
Last edited by nice 2000; 15-12-2012 at 16:05.
داداش من بازیمو از 1.2.5 به 1.2.5.1 ارتقا دادم سیوام کار نمیکنن لول 25 هستم میشه همین سیوتو دوباره آپلودش کنی اینی دادی کار نمیکنه شما نباید فقط save رو زیپ کنی باید اون پوشه ای که اسمش عجیب داره رو بدی مثلا یه همچین چیزیو باید آپلود کنی تا سیوه کار کنه 4D6F65696E
میشه این پلاگین فوتوشاپ رو بدین که دی دی اس ذخیره میکنه ؟؟ درضمن چطوری از تمپلت استفاده میشه کرد میشه کامل بگین ممنون .
سرچش کردم این لینکشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه تمپلت هم واسه زیر کاره که بدونی چی رو کجا بذاری این پوشه رو باز کن: \base [Euro 2]\vehicle\truck\upgrade\paintjob.
matching_pattern.dds مال اسکانیاست.
تو طرح های paintjob از 3 رنگ اصلی برای رنگ های متغیر و سیاه هم پس زمینست.
این ها رو هم ببین : def\vehicle\truck\...\paint_job البته هنوز نمیدونم عدد هایی که باهاش رنگ رو معرفی کرده، تو چه برنامه ای وارد کنم که اون رنگ رو بهم نشون بده.(برا تعویض رنگ پیش فرض)
آیکون ها که فکر کنم بصورت فایل dds هست یعنی با فتوشاپ بشه عکسش رو عوض کرد چون من فایل های dds مربوط به گارد های جلو و رو سقف رو دیدم .
سلام
رمز این فایلت این است که میزنم یا چیز دیگه است اگه فرق می کنه بگو تا بزنم رمزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)