ببین شما یه کاری کن وقتنی کامل چک کرد به صفحه میاد که همون ضربدرها درش هست از اون عکس بگیر اینجا آپلود کن
ببین شما یه کاری کن وقتنی کامل چک کرد به صفحه میاد که همون ضربدرها درش هست از اون عکس بگیر اینجا آپلود کن
سلام به همه: من یه لپ تاپ sony vaio FW490-JAB دارم که ویندوز فابریکش Vista بود.
حالا 64bit Windos7 روش نصب کردم ولی درایو هاشو نداشتم و از درایوهای یه لپ تاپ دیگه ی Sony که بعضی از Configهای دستگاش عین منه استفاده کردم.
اما حالا هر وقت ویندوز بالا میاد یه Error میاد وسط صفحه که حتما می خواد دستگاه Hibrenate بشه و از باطری اشکال میگیره. الان فقط با آداپتور میتونم با کامپیوتر کار کنم.
لطفا یه کمک و راهنمایی کنید که اشکال از چیه؟
والا اون موقع که تشخیص میداد به برق وصله و شارژ ثابت مونده بود
ولی بعد از یک بار خاموش روشن کردن درست شد.
مرسی
دوستان من لپ تاپ وایو مدل EB گرفتم و ویندوز 7 داره با گرافیک 5470 ati اما کیفیت فیلم پایینه و تصاویر رو یه جوری انگار به حالت لبه دار نشون میده یعنی مثلآ فیلم گوشه یه دیوار صاف رو نشون میده دیوار در تصویر حالت دندانه دندانه هست نمی دونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه![]()
سه مورد قابل بررسی هست :
1- کیفیت فیلم سورس شما پایین هست مثلا ممکنه 3GP باشه و اینطوری نشون داده بشه
2- درایور کارت گرافیک شما درست و صحیح به سیستم عامل شناسایی نشده و کامل نصب نشده
3- تنظیمات کارت گرافیک برای نمایش تصاویر در لپ تاپ شما بهم خورده ، از برنامه ATI Catalyst Control تنظیمات رو چک کنید .
با تشکر از شما
1-فیلم های مختلف با فرمتهای VCD, DVD, MKV امتحان کردم مشکل همچنان باقیه
2-من تازه لپ تاپ رو آکبند دیروز خریدم و همه درایورها صحیح نصب بوده و مشکلی نداره
3- تنظیمات کارت گرافیک رو بلد نیستم
سلام
این درسته که بعضی از برنامه ها تو ویندوز 7 نصب نمیشه ؟
برنامه های که برای اجرا یا به داس نیاز دارند بله اما 99% برنامه های بدون مشکل اجرا میشه
یه سوال دیگه
من nfs رو نصب کردم اما ارور می ده و میگه یه فایل dll رو پیدا نمی کنه / چی کار کنم ؟
بهتره که این سئوال رو در انجمن بازی های کامپیوتری بپرسی
اما خوب شما DiRECX موجود در سی دی رو نصب کن مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)