تو پکش بغیراز گوشی یه کابل یو اس بی یه شارژر یه تیکه یه هسن فری چکشی و دفترچش بود...
البته یا رو جلو خودم پلمپ جعبه رو باز کرد...
تو پکش بغیراز گوشی یه کابل یو اس بی یه شارژر یه تیکه یه هسن فری چکشی و دفترچش بود...
البته یا رو جلو خودم پلمپ جعبه رو باز کرد...
یک کاری کنیم
اردو بزاریم 20دقیقه طبقه پایین علائدینو نگاه کینم
اون موقع به منبع پلمپینگ گوشی های ایرانی پی میبریم![]()
مبارکه
درایور یو اس بی رو نصب کردید دیگه؟
وقتی کابل رو وصل می کنی ناتیفیکیشن بار رو بکشید پایین و Coccect USB storage رو بزنید دیگه نمی خواد بری به قسمت ستینگ
این پلمپ ها هم دلیل آکبند بودن گوشی نیست خودشون هم این برچسب ها رو دارن![]()
من وقتي گوشي رو خريدم پلمپ اوليش باز شده بود اما يه برچسپ پلمپ سامسونگ ديگه روش زده بودن يعني دقيقا جاي برچسب اولي... احتمالا از اين برچسبا درارن تست كه كردن دوباره ميزنن روش![]()
راستش....مشکل که نه ولی نگرانی از گرافیک ضعیفتر و صد البته کمبود فیرمور و رام و...!!!!! آخه اینهمه پول دادم، کاش یه مقدار ارزونتر بود دلمون خوش بود!حالا از این i9100G راضی هستین یا نه؟؟؟![]()
آره والا!ميگم ميثم اين گوشيتو ببر نشون سامسونگ بده شايد پولي چيزي به جيب زدي يا حداقل يه چنتا عكس مات بگير بده جي اس ام آرنا تو ليست گوشي هاي رومر بذاره....
اصلا i9100 با اين مشخصات نشنيده بودم....
اينو ته يه سايت يه كاربر زده بود:
این داستان رو هم دقیقا از همین سایت خونده بودم...داشتم سکته میزدم!
من میدونم این سامی واسه خاور میانه این کارارو کرده....نامرد همیشه گوشی های ضعیفترشو میندازه به جون ما!!!!مثل اون قضیه I9103.....
به نظرم تا آكه بفروش يكي ديگه بخر...
اينجوري خيلي اذيت ميشي
اینهم از عکس ها (از بابت کیفیت عکس ها متاسفم، با سامی ویو گرفته شده):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خریدارش پیدا بشه که خوب بخره!به نظرم تا آكه بفروش يكي ديگه بخر...![]()
بذار همونجا كه خريدي تا واست بفروشه يكم ضرر كني ارزششو داره...
این مدل کجا بوده که تا حالا چیزی ازش نشنیدیم؟تو جی اس ام آرنا هم پیج نداره
ظاهرش فرقی نداره؟ جعبش چی؟ اگه مشخصه ای داره بگو که اطلاع رسانی هم باشه واسه کسانی که تازه می خوان برن بخرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)