ترجمه کاملش رو بلد نیستم.یه کمش رو فهمیدم ولی در کل یعنی چی
اگه دقت کرده باشین وقتی تو یکی از main quist های بازی می ریم تو پایگاه high elf ها یه کتاب درباره ی استورم کلوک ها هست که نشون می ده الف ها بر خلاف ظاهرشون که با استورم کلوک ها بد هستن ازشون حمایت می کنن چون می خوان که امپراطوری ظعیف بشه و خود اونا همه کاره skyrim و بعد هم کل امپراطوری بشن.یادت نیست اول بازی امپرال ها می خاستن سرت رو قطع کنن :-)
برا همین من می خوام با Imperial Legion برم و استورم کلوک ها رو شکست بدم و یه حال اساسی از الف ها بگیرم.
ولی یه مشکل هنوز هست:
با توجه به قدرتمند بودن امپراطوری نسبت به الف ها 30 سال پیش امپراطوری نباید از الف ها شکست می خورد و شکستش به خاطر بی کفایتی امپراطور بود.
پس من هم بعد از شکست دادن استورم کلوک ها با دارک برادر هود می رم و امپراطور رو می کشم به امید این که جانشینش لایق باشه و الف ها رو بشونه سر جاشون.
دوستان یه سوال:اگه Dawnguard رو بریزم بازم مثل قبل مراحل همونن؟یعنی سیوام پاک شده بودن حالا دوباره اسکایریم رو با پچ ها و اون آپدیت جنگیدن روی اسبش دانلود کردم و نصب کردم.الآن اگه dawnguard رو هم دانلود و نصب کنم بازم بازی از همون جایی که اسکایریم شروع شد شروع میشه یا مراحل کلا عوض میشن؟و اون آپدیتا و پچ ها و mod هایی که نصب کردم چی میشن؟میپرن و دیگه کار نمیکنن یا روی dawnguard هم کار میکنن؟برید به تایپیک زیر اونجا بهتر بهتون کمک میکنند.اگه میشه کرک بازی رو اینجا بزارید برای نسخه razor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]