میتونند روزانه مبلفی برداشته کنند تا تموم بشه مثلا 1 یا 2 ملیون
البته از یه شعبه دیگه باشه بهتره
میتونند روزانه مبلفی برداشته کنند تا تموم بشه مثلا 1 یا 2 ملیون
البته از یه شعبه دیگه باشه بهتره
سلام
به خاطر فشارهای بانک مرکزی هست
کم کم سودها رو میارند پائین البته اگر فاجعه نشه و دلار نشه 5000 تومن با شکست مذاکرات
این روزها همش میگن تورم صفر شده در بهمن !!!
جناب مسئول هم اومده تو تلوزیون میگه
تورم صفر شده معنیش این نیست که چیزی گران نشده . معنیش اینه که جمع گران شده ها و ارزان شده ها میشه صفر!!!!
یکی نبود بگه بچه گول میزنید ؟
چی چی ارزون شده ؟
میخوان به زور مخ مردم رو بزنند و قانعشون کنند که تورم کم شده تا بتونند سودهای بانکی رو کم کنند تا مثلا سود وامها کم بشه و تولید کتنده ها وام کم بهره بگیرند
خود بانکها چند ماه پیش گفتند حرف دولت درست نیست و تورم کم نشده . ما هم سودها رو نمیاریم پائین
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-03-2015 at 16:44.
دوست عزیز اون بنده خدا حرف بی ربطی نزد ما تورم منفی نداشتیم که چیزی ارزون هم بشه بلکه به گفته خودشون از پارسال تا امسال 15 درصد میانگین گرون شده و در یک ماه اخیر هم گرانی جدیدی نبوده؟ آیا این حرف غلطه؟
بجای اینکه نگران کلاهبرداری و از دست رفتن پول من باشید، بهتره جواب بدید...
سلام
شرمنده . بنده اطلاع ندارم
صبر کنین دوستان دیگه هم مطلبتون رو بخونند . اگر بدونند پاسخ میدند
اخه این هم شد کار
فرض کن شما به پولت احتیاج داری بعد بیان روزی 2 تومن بهت بدن
مثلا 200 تومن پول داری بعد از 100 روز به پولت برسی
دوستان در حال حاضر روز شمار کدوم بانک ها ارایه میکنند ؟
آره حتما ما اشتباه ميكنيم!!!قيمت برخي نانها كه در يكماه گذشته اصلا ازاد نشده!!!بهاي گاز وبرق كه ارزان شده!!!مرغ هم كه مفتي ميكنند توي پاكت ميگن ببرين!!!اصلا در يكماه خير جنسها گران كه نشده هيچ بلكه ارزانتر هم شده
محمد جان،سود بانكي تا توافق قطعي نشه خبري از كاهش نيست،چون اگه توافق نشه و سود بانكي هم كمتر بشه،ديگه تورم كه سهله،فروپاشي اقتصادي با سرعت هرچه تمام اتفاق ميوفته و اين اتفاق مثل يك كاتاليزور عمل ميكنه...اين اخبار فعلا جنبه تبليغاتي داره وبس..البته هنوز هم نيشه قطعي گفت توافق نميشه،چون تا دقيقه 90خيلي اتفاقات احتمال وقوع داره
Last edited by aminkhan2014; 11-03-2015 at 11:14.
سلام
وقتی میگن برو بعد از عید بیا و صاحب پول شک داره که ممکنه در آستانه ی ورشکستگی باشند
پس باید یه جوری پولش رو یا مقداری از پولش رو اینجوری کم کم خارج کنه .
سلام . وضعیت بانک آینده چطور شد و اینکه بهتره من پولم رو قبل عید برداشت کنم؟
Last edited by Aftermach; 13-03-2015 at 21:36.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)