/www.phantome.blogfa.com/cat-59.aspx دراین آدرس همه چی دربازه ی مزرعه دار است 200kb
/www.phantome.blogfa.com/cat-59.aspx دراین آدرس همه چی دربازه ی مزرعه دار است 200kb
اگه اين مال نتيندو64 هست من چه جوري با پي اس2 بازي كردم شهر هم داره خوبم داره ببخشيد
ول کن دیگه کشتی ما رو ول کن ول کن اقا ما شهر نمی خوایم ول کن
اولا این تایپک back to nature است وبه جزا این بازی درباره بازی دیگه حرف نزنین
دوما کسی حرفات رو باور نمی کنه تا عکس شهراون بازی رو نزاری
همون طوری کهaquگفت دیگه داریم مجبور می شیم که با مدیران سایت این پستات رو در میان بذاریم
سلام به همه.
ما چند روز نبودیم چه گرد و خاکی به پا کردید.بحث رو به جای باریک نکونید.به مدیر میگم یعنی چی عمو صابر زشته.
مطمئن باشید اگه این بازی شهر داشته باشه داشتون میابتش.به نظر خودم که داره چون تو این بازی هیچی الکی نیست مثل اون کشتی تو اسکله.حالا بیخیال تا بعد.
من چند روزه سر کار اضافه کاری میگرم وقت نمیکنم بیام سمت کامپیوتر و بازی.فعلا دهم تابستون سال دومم.تا سال چهارم یا نهایت پنجم باید یه خبرایی باشه.
به سلامت
سلام خوبین
یه سوال کسی می تونه بگه کهچطور باید کاغذهای ماهی ها رو گرفت
سلام
من چند تا از عكس ها و توضيحاتش را گذاشتم كه مي توني جستجو كني و پيدا كني ولي در كل تو استراتژي بازي كه تو صفحات اوله مي توني پيداشون كني .
دراین آدرس همه چی دربازه ی مزرعه دار است 200kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hatvest moon:back to nature
ببخشید این ادرس های که گذاشتی اشتباه اینبار خودت اول امتحان کن بعد بذار
سلام دوست عزیز اولا عضویتتو تبریک میگم
بعدشم ممنونم از این آدرسی که دادی ولی دوست عزیز اگه به صفحه ی اول همین تاپیک نگاه کنی عین همون مطالبو میتونی بینی لطفا اطلاعاتتو همینجا بذار .![]()
سلام بر همه دوستان
ببخشید که این سوال رو می پرسم اخه وقت ندارم صفحات قبلی رو بگردم
دمو که پاپوری برات تخم مرغ میاره رنگ قلبش چه رنگیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)