1/6 هاشمی نژاد نیشابور کسی نبود؟
یه سوال فنی محل آموزشی به سازمان امریه ربط داره ؟
1/6 هاشمی نژاد نیشابور کسی نبود؟
یه سوال فنی محل آموزشی به سازمان امریه ربط داره ؟
سلام بچه ها.
1 شهریور اعزامم( از شمال )
محل آموزشمم شد نیروی زمینی ارتش 01 تهران.
به سلامتی همه بچه های اعزامی![]()
سلام دوست عزيز من هم 02 افتادم مدرك تحصيلي شما چيه؟
سلام. امروز رفتم پلیس + 10
متن برگه اینه :
نیرو : ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش : مرکز آموزش شهدای کرمانشاه
من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم حالا الان چطوری میتونم بفهمم پذیرش قبول شده ؟
یه سوال حیاتی : اساسا چند بار و چه مدت میشه تمدید گرفت ؟؟
من لیسانس مکانیکم شما چی؟
نهایتش 1بار
فکرکنم دیپلم وزیرش 1ماه لیسانس به بالا 2ماه
من ليسانس صنايعم
قبلا شنيده بودم 02 ماله فوق ديپلماس 01 ماله ليسانسا مثل اينكه داره ليسانسم ميگيره
يه سري سرچ كردم مثل اينكه جاي بدي نيست
سلام
من میخوام دفترچه رو بفرستم تا 90/5/18 وقت دارم(6 ماه بعد از فارغ التحصیلی) یه سری سوال داشتم می خوام بپرسم:
من لیسانسم یه پاکت برام از دانشگاهمون فرستادن که توش شماره معافیت تحصیلی اینا توش هست همون واسه نظام وظیفه بفرستم کافیه یعنی نمی خواد بریم دانشگاه نامه ای چیزی بگیریم.(چون دانشگام خیلی دوره) بعد پاکت نامهه توشه پلمپ هست و مهر دانشگاه خورده من می تونم نامه رو از توش در بیارم یا باید همین جوری با پاکت بزارم تو دفترچه پست کنم البته به آدرس خونمون پست شده یه موقع نظام وظیفه گیر ندن.یه سوال دیگه برای پر کردن دفترچه یه قسمت نوشته گروه خون من گروه خوم رو نمی دونم باید برم آزمایشگاه واسه گروه خون نامه بگیرم یا می تونم خالی بزارمش؟بعد واسه فرستادن دفترچه دو تا برگ دفترچه رو باید پر کنم بفرستم؟یکی برگ وضعیت مشمولان و یکیشم برگ معاینه اولیه؟ ممنون
پ.ن : از اساتید بابت سوالات سطح پایین عذر خواهی می شود![]()
سلام
آره همون پاکت کافیه، اشکالی هم نداره درشو باز بکنی، چون ببری پلیس 10 + 1 مسئولش خودش باز می کنه و اطلاعاتت رو با سایر مدارک ثبت می کنه و بعد همه ی مدارکت رو بهت پس میده. حتما هم برو آزمایش خون بده چون همراه با مدارک باید برگ آزمایش خون رو هم تحویلشون بدی. در مورد برگه ها هم آره همون دو تاست، برگ معاینه رو پزشکی که معاینه ات می کنه پرش می کنه.
در ضمن باس واکسنم بزنی و برگه واکسیناسیون رو هم ببری.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)