رونالدو پیراهنش را به طرفداری داد که اتفاقی توپ را به صورتش زده بود

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
در نیمه اول شوت کریستیان به صورت اتفاقی به یکی از هواداران برخورد کرد,بازیکن پرتغالی بعد اتمام بازی به نزد او رفت و به سددت از او عذر خواهی کرد پیراهنش را به آن تماشاگر داد,"من نمی خواست به او ضربه بزنم می خواست به توپ ضربه بزنم که این اتفاق افتاد امیدوار بودم که بتوانم از او عذر خواهی بکنم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل زدن من مهم نیست مهم کسب امتیاز است-کریس رونالدو

کریستیانو رونالدو با هتریکی که برابر ختافه انجام داد تعداد گل های زده اش را برای رِدال مادرید در لالیگا به 36 گل رساند,این بازیکن پرتغالی اکنون فقط 2 گل با رکود سانچز فاصله دارد.این بازیکن پرتغالی بعذ از اتمام بازی به نزد هواداری رفت که در نیمه اول توپش به صورت اتفاقی به او برخورد کرده بود رونادو از آن طرفدار معذرت خواهی کرد تا شب گذشته همه چیز به خوبی به پایان برسد.
"ما شب گذشته در سطح بسیار بالایی بازی کردیم و توانستیم بازی را به نفع خود به پایان برسانیم مهمتر از گل زدن من رنده شدن تیم می باشد."ما تمام آنچه مربی از ما خواسته بود در زمین مسابقه انجام دادیم.
"من برای کسب عنوان آقای گلی مبارزه می کنم ولیزیاد بر روی آن تمرکز نمی کنم,هم تیمی های من برای آنکه من موفق به گل زنی بشوم بسیار به من کمک می کنند,اما ما همواره برای هم دیگه تلاش می کنیم و کسی به فکر خودش نیست.
کد:
بهترین گل زن تاریخ رِئال مادرید در یک فصل

کریستیانو رونالدو با هتریک برابر ختافه تعداد گل های زده اش را در این فصل به عدد 49 رساند.کریس رومپنالدو توانست رکورد فرانس پوشکاش را که در فصل 1959/60 47 گل به ثمر رسانده بود رابشکند و تبدیل شود به بهترین کل زن تاریخ رِئال مادرید در یک فصل,او در لالیگا 36 گل در کوپا دل ری 7 گل و در جام باشگاه های اروپا 6 گل به ثمر رسانده است.
کد:
مخیاس :" همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد , به یک باره فهمیدم که در زمین هستم"

توماس مخیاس شادی و خوشحالی خود به خاطر اولین بازیش برای تیم اصلی را با مطبوعات به اشتراک گذاشت .
" وقتی که به من گفتند خودم را گرم کنم شگفت زده شدم . همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد . من مشغول گرم کردن شدم و به یک باره خود را در زمین بازی دیدم . چیزی که خیلی دوست داشتم ان را تجربه کنم . به تمام عزیزان خود از جمله پدربزرگ و والدینم فکر میکردم . انها امشب به اندازه من خوشحال خواهند بود ."
" در این سالها فراز و نشیب هایی داشتم ولی چیزی که مهم است حضور من در اینجاست . من بارها در کنار تیم اصلی تمرین کردم و بارها به تنهایی در کنار بازیکنان حضور داشتم . انها برخورد خوبی با من داشتند و من هیچ شکایتی ندارم . "
" مهمترین چیز برای من عملکرد خوب در پلی اف و صعود به رقابتهای دسته 2 اسپانیا به همراه کاستیا میباشد . من فردا با انها تمرین خواهم کرد و سپس معلوم خواهد شد که چه اتفاقاتی قرار است در اینده رخ دهد . از هر چیزی که در انتظار من است استقبال میکنم ."
کد:
والدانو : " رونالدو یک بازیکن شگفت انگیز و یک حرفه ای به تمام معناست "

" از عملکرد جدی , محکم و حرفه ای تیم در بازی امشب لذت بردم "
خورخه والدانو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید با خشنودی از عملکرد مقتدرانه تیم به تمجید از رونالدو پرداخت .
" من از عملکرد محکم و جدی تیم در بازی دیشب لذت بردم . بازیکنان تیم حرفه ای بودن خود را ثابت کردند و یک نمایش عالی ارائه دادند . هواداران لحظات خوبی را سپر کردند و باعث انگیزه بیشتر ما شدند ."
" کریستیانو رونالدو یک بازی شگفت انگیز و یک حرفه ای به تمام معناست . عملکرد تیم مقتدرانه بود و بازیکنان سعی میکردن بیشتر از بازیهای قبل به رونالدو پاس دهند و برایش موقعیت فراهم کنند ."
"خریدهای اینده وقتی قطعی شوند به اطلاع همه خواهد رسید . ما خرید شاهین را زودتر از موعد مقرر اعلام کردیم چرا که وی قصد خداحافظی از هم تیمی های خود را داشت ."
کد:
کارانکا : " شاهین خرید بزرگی است ; با استعداد است و ما انتظار زیادی از او داریم "

" شاهین با عملکردی که در این فصل داشت کیفیت عالی خود را ثابت کرد "
ایتور کارنکا کمک مربی تیم قبل از اخرین تمرین برای رویارویی با ختافه با رسانه ها به صحبت نشست .
" امدن شاهین را مثبت میدانیم . راستش را بخواهید شاهین یک خرید عالی است و باشگاه به تلاش خود برای بهبود تیم در فصل بعد ادامه میدهد . ما از خرید شاهین خوشحالیم چرا که انتظارات زیادی از این بازیکن داریم ."
" ما به همان سیاست فصل قبل خود ادامه میدهیم . خرید بازیکنان جوان و با استعدادی که در لیگهای مهم عملکرد درخشانی داشته اند . این اتفاق فصل پیش با خرید اوزیل , خدیرا , دیماریا و دیگران اتفاق افتاد . ما باید در مورد شاهین صبور باشیم چرا که این بازیکن فقط 23 سال دارد و اینجا رئال مادرید است . او برای هماهنگ شدن با تیم به زمان نیاز دارد . "
" بردن پی چی چی توسط رونالدو برای خودش و کل تیم خوب خواهد بود . مهمترین چیز کل مجموعه تیم است و ما میخواهیم به بهترین نحو ممکن بازی کنیم . کاری که در برابر والنسیا و سویا نیز انجام دادیم . این همان راهی است که در ان قدم بر میداریم . گلزنی کریستیانو نتیجه تلاش کل مجموعه تیم است . بازیهایی بوده است که توانستیم به لطف عملکرد تیمی در انها به گلهای زیادی برسیم ."
" باید به حریفی که درمنطقه خطر قرار دارد احترام بگذاریم ."
" امار ما مشخص است . ما در نیم فصل اول در خیلی از بازیهای برگزار شده در برنابئو گلهای فراوانی به ثمر رساندیم . ما اکنون به اسانی بازیهای پیچیده را با پیروزی پشت سر میگذاریم . این سال اول ما بود و ما قصد داریم با کار و تلاش خود این راه را ادامه دهیم ."
کد: