تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 416 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا شبكه سه امشب نميخواد بازيه بارسا رو كه احتمال قهرماني درونش هست رو بزاره؟
    من نميدونم اين شبكه سه چجور برنامه ريزيي داره اصولا كي تشخيص ميده كدوم بازي مهمتره
    بازي بارسا سوسيداد رو ميزاره ولي بارسا لوانته رو كه بازيه قهرمانيه نه
    كمي بيشتر بايد تاسف خورد

راستي دوستان امشب در صورت قهرماني جام رو ميدن يا هفته بعد؟
    اي كاش در نيوكمپ جام رو بدن

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقعا شبكه سه امشب نميخواد بازيه بارسا رو كه احتمال قهرماني درونش هست رو بزاره؟
    من نميدونم اين شبكه سه چجور برنامه ريزيي داره اصولا كي تشخيص ميده كدوم بازي مهمتره
    بازي بارسا سوسيداد رو ميزاره ولي بارسا لوانته رو كه بازيه قهرمانيه نه
    كمي بيشتر بايد تاسف خورد

راستي دوستان امشب در صورت قهرماني جام رو ميدن يا هفته بعد؟
    اي كاش در نيوكمپ جام رو بدن

سلام علیرضا جان

اگر امشب قهرمان بشیم جام رو بازی بعدی در نوکمپ میدن
    (تلوزیون رسمیه اسپانیا) :

"رئال مادرید پیشنهاد آرسنال رو برای بنزما پذیرفته و او در آخر فصل به لندن سفر می کنه"

25 ملیون یورو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما خبری چیزی در این مورد میدونین؟ واقعاً حیف هست اگه به همین راحتی‌ این جواهر رو از دست بدن.
    واقعا بنزما الان راحت جز 3 مهاجم اول دنیا هست اگر بره استقبال میکنیم واقعا خطرناکه :ی

گل دیشبش واقعا یک گل حرفه ای و زیبا بود استایلشم شبیه رونالدو اورجینال برزیلی هست ^^

البته خیلی دوست داشتم تو بارسا بود به سبک بارسا هم میخوره !
    Last edited by xmehr; 11-05-2011 at 13:54.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

نکته ی بامزه ی بازی دیشب سوتی جالب گزارشگر محترم بود که در دقیقه ی 92 گفت رونالدو داره به رکورد هوگو چاوز می رسه
    لول .
    - تا قبل از پاس بیرون پای اوزیل به رونالدو ، فکر میکردم که این فقط گیگزی هست که میتونه با این کیفیت پاس بیرون پا بده ، ولی اوزیل نظرم رو کاملا عوض کرد . به نظرم اوزیل میتونه در آینده به یکی از بهترین بازی ساز ها تبدیل بشه .
    واقعا خیلی قشنگ بود اون سانتر ...
    - امیدوارم فصل هرچه زودتر تموم بشه تا 10 مضحک دیارا رو دیگه نبینم ، اون هم با این همه بازیکن لایق شماره ی 10 .
    حالا چرا می زنی بد بختو ؟ :دي
    من از اون موقعی که اگه اشتباه نکنما رائول یه شوت زد وسط راه توپ خورد تو کله ی این بشر ازش بدم می اد ! :دي
    وقتی هم که شماره ی 10 بنزما رو دادن بهش که دیگه هیچ ...
    ولی تویاین چند سال بازی دیشبش رو خوشم اومد ازش خوب بازی کرد ...

پارخو هم دیشب نزدیک بود کار دستمون بده ها !

- رونالدو بسیار نزدیک شده به رکورد سانچز ، و با این کیفیت فقط شاید نیاز به یک معجزه باشه تا این رکورد شکسته نشه . البته رکوردها برای شکسته شدن خلق میشن دیگه
    بازی های بعدی رئال با کجاس ؟ یکیش ویا رئاله ؟

راستی امیدوارم اوزیل هم 2 تا پاس گل دیگه بده که برسه به جناب !

خوب باز هم یک برد خوب دیگه از رئال به همراه یک بازی خوب ، فکر میکنم دوستان هم موافق باشند تنها تیمی که این فصل از رئال بهتر بوده بارسلونا هست ، و حیف که در CL و در بد موقعی به هم برخورد کردند ، به نظرم اگر دوتیم در دو سوی جدول بودند فینال CL هم الکلاسیکویی دیگه بود .
    به نظرم آل دو رسپکت ( :دي ) بارسلون سی ال هم می بره !

- گل بنزما در بدو ورودش به بازی نشون از آمادگی خوب بنزما داره ، با اون استپ خوب و ضربه ی استادانه ، احمد کلاهتو بزار بالاتر حالا
    خیلی خوشم اومد حرکتش خودش یه گل می ارزید پاس ژابی هم همچنین شد 3 تا گل ! :دي

یکی از بچه(احتمالا کسری!)، لینک این گل ها رو میذاره؟
    کسری رو اونجوری می نویسن اخه ؟ :دي ( شوخی )
    تو یو تیوب پره ...

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در صورت قهرمانی هم جام رو تو بازی بعدی که تو نو کمپ باشه میدن و جشن قهرمانی تو بازی بعدی گرفته می‌شه علیرضا جان
    راستی‌ یک سوال از دوستان رئالی:

"رئال مادرید پیشنهاد آرسنال رو برای بنزما پذیرفته و او در آخر فصل به لندن سفر می کنه"

25 ملیون یورو

کد:

شما خبری چیزی در این مورد میدونین؟ واقعاً حیف هست اگه به همین راحتی‌ این جواهر رو از دست بدن.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

در صورت قهرمانی هم جام رو تو بازی بعدی که تو نو کمپ باشه میدن و جشن قهرمانی تو بازی بعدی گرفته می‌شه علیرضا جان
    راستی‌ یک سوال از دوستان رئالی:

25 ملیون یورو

کد:

فک نمی کنم صحت داشته باشه ..تاریخ خبر برای 2 روز پیشه ...اگه درست بود تا حالا سایت های خیلی زیادی اینو می زدن .

=-=-=-=-=-
    اصلا دیدا ضاییه شده ورش داشتن که ..
    Sorry, but the page you're trying to view is not available, either because its URL has changed or it doesn't exist anymore.
    Last edited by SAMCRO; 11-05-2011 at 14:07.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وای خدا..
    باز مثکه والدانو، خوزه رو عصبی کرده..
    بعد بازی گفته بوده که "خوزه حرف نمیزنه تا شایعه ها از اطرافش کم بشه" که این گویا باعث عصبی شدن خوزه شده...
    اما اگه درست باشه و زبونم لال، خوزه بخاطر والدانو بره از رئال، هوادارای رئال هرگز نمیبخشن والدانو رو و اونم احتمالا مجبور به استعفا میشه..(من نمیفهمم این والدانو رو واقعا! از خود خوزه بیشتر مصاحبه میکنه!)
    به هر حال رئالی ها نشون دادن که مربی محبوبشون رو فراموش نمیکنن...مثلا هنوز هوادارای رئال، پرز رو بخاطر اخراج دلبوسکه نبخشیدن...

در کل امیدوارم شایعه باشه..

تو یو تیوب پره ...
    v p nه کار نمیکنه..در نتیجه نمیتونم از اونجا ببینم...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام علیرضا جان

اگر امشب قهرمان بشیم جام رو بازی بعدی در نوکمپ میدن
    عليك سلام پيمان جان
    لطفش هم به اينه كه در همون نيوكمپ جام بالا بره
    واقعا براي گوارديولاي 40 ساله فوق العاده اس بردن سه باره لاليگا
    اي كاش بمونه و مثل فرگوسن سالها برامون افتخار بياره اي كاش
    واقعا پتانسيل فرگوسن شدن رو داره
    اميدوارم حداقل فصل بعد هم باشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درست نيست كه به جاي بحث كردن و گفتن نظر خودتون صورت مسئله رو با بيان نفرت من از مورينيو پاك كنيد
    من قطعا از مورينيو خوشم نمياد اينو بارها گفتم البته 99 درصد به خاطر اخلاق مغاير با فلسفه فوتبالشه و كلا مورينيو و رفتارش رو از جنس فوتبال نميدونم مگر اينكه در آينده خلافش ثابت بشه
    اين نظر شخصيه منه و اجازه هم نميدم كسي بدون دليل اون رو رد كنه
    اما چون معنيه كلمه نفرت رو ميدونم كاملا مطمئنم كه از مورينيو و هيچ كس ديگه اي متنفر نيستم
    چون تنفر در روانشناسي تقريبا اينجوري تعريف ميشه : اولين قدم براي خارج شدن از مرزهايي كه درون اون آدم با خصوصيات انسانيش قضاوت ميكنه
    به زبان ساده يعني اينكه كسي كه متنفره با خصوصيات انسانيش قضاوت نميكنه
    پس آقا كسرا نه من و به احتمال زياد نه شما از كسي متنفر نيستيم
    كلا بايد سعي كنيم چيزي يا كسي رو نفي نكنيم
    و با همون جمله اول بحث رو مخدوش نكنيم

من مشخصا منظورم نيمه نهاييه سي ال بود كه قطعا از دو بازي قبل مهمتر بود
    و اين چند روزه هم جسته و گريخته در تاپيك فينال سي ال اگر گاهي درباره مورينيو حرف زدم بيشتر درباره نيمه نهايي بوده كه به نظر من مورينيو اشتباهات فراواني از چيدن تركيب و تعويض گرفته تا نداشتن راه حل براي ادامه بازي بعد از 10 نفره شدن

اصلا مثال من با نمونه هايي كه شما گفتين قابل قياس نيست چيزهايي كه شما ميگين اشتباهات فردي بازيكنا هستن كه براي هر تيمي پيش ميان
    اما در اون صحنه رونالدو از نحوه بازي و استقرار بازيكناي رئال عصباني بود كاملا واضح بود

باز هم خيلي قاطع قضاوت كردين و راي صادر كردين
    دوست من كوبوندن مورينيو اينروزها اصلا سخت نيست چون مورينيو با حرفهايي كه درباره كليت فوتبال اروپا زد خودش رو تبديل به سيبل كرد
    به همين خاطره كه مربيهايي كه حتي اگر در ظاهر اخلاق مدار بودن به راحتي و بدون هيچ ترسي از قضاوت ديگران و بدون توجه به درست يا غلط بودنش بدترين كلمات رو نثار مورينيو كردن
    اما كرايوف داره ايراد فني ميگيره از تضاد تفكرات مورينيو با استعداد ذاتيه بازيكناش حرف ميزنه
    بعد هم كرايوف رو شما چرا فقط از ديد رئيس افتخاريه بارسا ميبينيد كرايوف يك نويسنده و يك مقاله نويس در سطح فوتبال هم هست و قلمش آزاده كه در مورد مسائل روز فوتبال نظرش رو بگه
    در مورد والنسيا هم اصلا با شما موافق نيستم
    شما براي استفاده از اشتباه حريف بايد استقرار درستي در زمين داشته باشيد اصولا معروفه كه تا اشتباهي صورت نگيره گلي زده نميشه
    شايد رئال گلهاي ساده و بر اثر اشتباهات والنسيا زد
    اما نحوه استقرارشون در زمين به گونه اي بود كه به راحتي از اين اشتباهات استفاده كردن تازه اين بماند كه روي چند گل اين رئال بود كه والنسيا رو وادار به اشتباه كردنش كرد
    در برابر سويا هم همينطور من بعد از بازي گفتم كه دفاع سويا در حد تيمهاي آسيايي هم نبود اما رئال سزاوارانه برد
    چرا چون شما در مقابل مالديو هم بايد براي استفاده از اشتباهات حريف هوشمندانه رفتار كنيد
    اما استرس كاملا مشهود و احتياط بيش از حد در برابر بارسا اجازه استفاده از اين اشتباهات رو نداد اشتباهاتي كه بارسا بارها در غيبت بازيكناي پرس كننده رئال از اول بازي انجام داد
    جالبه كه شما برد تيم خودتون رو هم كم ارزش ميكنيد اينجوري كه كار رونالدو هم زير سوال ميره

اينطوري كه هر كسي سر جاي خودش و نزديكتر به ذات خودش بازي ميكنه و به همين خاطر استرس كمتر ميشه و همين كمبود استرس باعث ميشه هوشمندانه تر و فرصت طلبتر بازي كنه

در اينكه نتيجه عجيب بود شكي نيست ولي در اينكه اين گلها رو رئاليها زدن هم شكي نيست

در مورد بنزما هم فكر كنم كاملا مشخص بود كه حضورش حداقل در ديدار آخر كه رئال بايد پرس رو به جلويي رو اجرا ميكرد الزامي بود هيچ كسي بهتر از بنزما در بين رئاليها براي اينكار نبود در واقع حضور بنزما حتي لازم تر از حضور رونالدو بود كه مورينيو بنا به هر دليلي با اين اشتباه گالري اشتباهاتش در ديدارهاي نيمه نهايي رو تكميل كرد

من سينا جان Stream عزيز و... بارها در طول فصل در مورد اشتباهات گوارديولا حرف زديم بدون اينكه فكر كنيم چيزي از ارزشهاي مربي جوانمون كم ميشه
    اما متاسفانه بعضي از دوستان رئالي يك بار هم نيومدن از اشتباهات آشكار مورينيو حرفي بزنن چون جوي رو به وجود آوردن كه اشتباه كردن مورينيو رو تبديل به يك تابو كرده
    يه جورايي مثل هولوكاست شده نميشه در موردش حرف زد
    من فقط در شوک این قسمت پست شما هستم این یعنی چی؟! شما گویا فوتبال رو با بازی های کامپیوتری یا شترنج محض اشتباه گرفتین! نمیدونم چی بگم. اونقدر میشه در باره همین قسمت حرف زد که...!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

CR7 تاریخ را لمس کرد

دیگر پیشخوانها:

با زدن 50 گل پوشکاش را کنار زد و اکنون بهترین گل زن رِئال مادرید در یک فصل است

رسیدن به رکورد هوگو و زارا هدف بعدی او می باشد

رقابت برای پی چی چی حساسیتش کمتر شد او اکنون با 37 گل 6 گل از مسی بیشتر زده است

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

کریستیانو ال پی چی چی را قطعی کرد

دیگر پیشخوانها:

در صدر جدول گل زنان با 36 گل و 5 گل بیشتر از مسی

2گل می خواهد تا به رکورد هوگو و زارا برسد و یک گل برای رسیدن به رکورد پوشکاش

برای گل زنی تلاش می کنم ولی این غلاقه مندی زیادی برجسته سده است

// با تشکر از حمید عزیز بابت ترجمه

+

درباره کمک به گل زدن رونالدو:

"Our objective now is to help Cristiano to be league top scorer," Real striker Gonzalo Higuain said

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو پیراهنش را به طرفداری داد که اتفاقی توپ را به صورتش زده بود

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

در نیمه اول شوت کریستیان به صورت اتفاقی به یکی از هواداران برخورد کرد,بازیکن پرتغالی بعد اتمام بازی به نزد او رفت و به سددت از او عذر خواهی کرد پیراهنش را به آن تماشاگر داد,"من نمی خواست به او ضربه بزنم می خواست به توپ ضربه بزنم که این اتفاق افتاد امیدوار بودم که بتوانم از او عذر خواهی بکنم.

کد:
    گل زدن من مهم نیست مهم کسب امتیاز است-کریس رونالدو

کریستیانو رونالدو با هتریکی که برابر ختافه انجام داد تعداد گل های زده اش را برای رِدال مادرید در لالیگا به 36 گل رساند,این بازیکن پرتغالی اکنون فقط 2 گل با رکود سانچز فاصله دارد.این بازیکن پرتغالی بعذ از اتمام بازی به نزد هواداری رفت که در نیمه اول توپش به صورت اتفاقی به او برخورد کرده بود رونادو از آن طرفدار معذرت خواهی کرد تا شب گذشته همه چیز به خوبی به پایان برسد.

"ما شب گذشته در سطح بسیار بالایی بازی کردیم و توانستیم بازی را به نفع خود به پایان برسانیم مهمتر از گل زدن من رنده شدن تیم می باشد."ما تمام آنچه مربی از ما خواسته بود در زمین مسابقه انجام دادیم.

"من برای کسب عنوان آقای گلی مبارزه می کنم ولیزیاد بر روی آن تمرکز نمی کنم,هم تیمی های من برای آنکه من موفق به گل زنی بشوم بسیار به من کمک می کنند,اما ما همواره برای هم دیگه تلاش می کنیم و کسی به فکر خودش نیست.

کد:
    بهترین گل زن تاریخ رِئال مادرید در یک فصل

کریستیانو رونالدو با هتریک برابر ختافه تعداد گل های زده اش را در این فصل به عدد 49 رساند.کریس رومپنالدو توانست رکورد فرانس پوشکاش را که در فصل 1959/60 47 گل به ثمر رسانده بود رابشکند و تبدیل شود به بهترین کل زن تاریخ رِئال مادرید در یک فصل,او در لالیگا 36 گل در کوپا دل ری 7 گل و در جام باشگاه های اروپا 6 گل به ثمر رسانده است.

کد:
    مخیاس :" همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد , به یک باره فهمیدم که در زمین هستم"

توماس مخیاس شادی و خوشحالی خود به خاطر اولین بازیش برای تیم اصلی را با مطبوعات به اشتراک گذاشت .

" وقتی که به من گفتند خودم را گرم کنم شگفت زده شدم . همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد . من مشغول گرم کردن شدم و به یک باره خود را در زمین بازی دیدم . چیزی که خیلی دوست داشتم ان را تجربه کنم . به تمام عزیزان خود از جمله پدربزرگ و والدینم فکر میکردم . انها امشب به اندازه من خوشحال خواهند بود ."

" در این سالها فراز و نشیب هایی داشتم ولی چیزی که مهم است حضور من در اینجاست . من بارها در کنار تیم اصلی تمرین کردم و بارها به تنهایی در کنار بازیکنان حضور داشتم . انها برخورد خوبی با من داشتند و من هیچ شکایتی ندارم . "

" مهمترین چیز برای من عملکرد خوب در پلی اف و صعود به رقابتهای دسته 2 اسپانیا به همراه کاستیا میباشد . من فردا با انها تمرین خواهم کرد و سپس معلوم خواهد شد که چه اتفاقاتی قرار است در اینده رخ دهد . از هر چیزی که در انتظار من است استقبال میکنم ."

کد:
    والدانو : " رونالدو یک بازیکن شگفت انگیز و یک حرفه ای به تمام معناست "

" از عملکرد جدی , محکم و حرفه ای تیم در بازی امشب لذت بردم "

خورخه والدانو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید با خشنودی از عملکرد مقتدرانه تیم به تمجید از رونالدو پرداخت .

" من از عملکرد محکم و جدی تیم در بازی دیشب لذت بردم . بازیکنان تیم حرفه ای بودن خود را ثابت کردند و یک نمایش عالی ارائه دادند . هواداران لحظات خوبی را سپر کردند و باعث انگیزه بیشتر ما شدند ."

" کریستیانو رونالدو یک بازی شگفت انگیز و یک حرفه ای به تمام معناست . عملکرد تیم مقتدرانه بود و بازیکنان سعی میکردن بیشتر از بازیهای قبل به رونالدو پاس دهند و برایش موقعیت فراهم کنند ."

"خریدهای اینده وقتی قطعی شوند به اطلاع همه خواهد رسید . ما خرید شاهین را زودتر از موعد مقرر اعلام کردیم چرا که وی قصد خداحافظی از هم تیمی های خود را داشت ."

کد:
    کارانکا : " شاهین خرید بزرگی است ; با استعداد است و ما انتظار زیادی از او داریم "

" شاهین با عملکردی که در این فصل داشت کیفیت عالی خود را ثابت کرد "

ایتور کارنکا کمک مربی تیم قبل از اخرین تمرین برای رویارویی با ختافه با رسانه ها به صحبت نشست .

" امدن شاهین را مثبت میدانیم . راستش را بخواهید شاهین یک خرید عالی است و باشگاه به تلاش خود برای بهبود تیم در فصل بعد ادامه میدهد . ما از خرید شاهین خوشحالیم چرا که انتظارات زیادی از این بازیکن داریم ."

" ما به همان سیاست فصل قبل خود ادامه میدهیم . خرید بازیکنان جوان و با استعدادی که در لیگهای مهم عملکرد درخشانی داشته اند . این اتفاق فصل پیش با خرید اوزیل , خدیرا , دیماریا و دیگران اتفاق افتاد . ما باید در مورد شاهین صبور باشیم چرا که این بازیکن فقط 23 سال دارد و اینجا رئال مادرید است . او برای هماهنگ شدن با تیم به زمان نیاز دارد . "

" بردن پی چی چی توسط رونالدو برای خودش و کل تیم خوب خواهد بود . مهمترین چیز کل مجموعه تیم است و ما میخواهیم به بهترین نحو ممکن بازی کنیم . کاری که در برابر والنسیا و سویا نیز انجام دادیم . این همان راهی است که در ان قدم بر میداریم . گلزنی کریستیانو نتیجه تلاش کل مجموعه تیم است . بازیهایی بوده است که توانستیم به لطف عملکرد تیمی در انها به گلهای زیادی برسیم ."

" باید به حریفی که درمنطقه خطر قرار دارد احترام بگذاریم ."

" امار ما مشخص است . ما در نیم فصل اول در خیلی از بازیهای برگزار شده در برنابئو گلهای فراوانی به ثمر رساندیم . ما اکنون به اسانی بازیهای پیچیده را با پیروزی پشت سر میگذاریم . این سال اول ما بود و ما قصد داریم با کار و تلاش خود این راه را ادامه دهیم ."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •