نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نظرات دوستان بندازین
نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نظرات دوستان بندازین
دوستان بین htc butterfly s و htc one کدوم رو پیشنهاد میکنین؟سخت افزاری که اس بهتره ولی بدنش و صفحه اش مثکه خوب نیست.کسی تجربه کاری باهاش رو داره؟
قیمتشون یکیه تقریبا
سلام
من 3،2 روز دیگه دارم میرم یه Galaxy Note III N9005 بخرم.
بعد گذشت یک سال از ریلیز این گوشی مثل این که کماکان مشکل تشخیص نسخه اصلی پا برجاست!
خواهش می کنم از دوستانی که مدل 9005 خریدن و اصله شات از پشت گوشی و باتری و Cpu-Z بذارین
رو جعبه گوشی باید عربی نوشته شده باشه دیگه؟(چون شنیدم و دیدم همین 9005 که سفارش اروپاست،سفارش خاور میانه هم داره!!!)
نکته مهم دیگه می خوام زبان فارسی هم داشته باشه(منو مهم نیست،واسه پیامک و اینا...)
بعد این که به نظر شما از کجا بخرم(تهران) که بهم نندازن
گارانتی کدوم شرکت یا گارانتی نداره؟
کف قیمت این چند روز چنده
دوستان خواهشا راهنمایی کنین تا بعد این همه انتظار گوشی تقلبی بهم نندازن(خلاصه هر چی نکتس بگین!)
یه سوال بی ربطم این که: به نطرتون نوت 4 بیاد قیمتش چنده تو ایران؟گر چه قیمت همین 9005 م واسم زیاده!
نمیدونم منظورتون از بندازن چیه ولی از نمایندگی های پارس مایکروتل که آدرس تو سایتش هست میتونی بگیری
نت۴ بیاد کمتر از 2 تومان نمیشه
همه گوشی های تحت گارانتی زبان فارسی داره
آخه بعضیا که مدل 9005(900 یا 9000 نه) خریدن بعد آپدیت گوشیشون لاک شده...
اصلا مدل 9005 هیچ شرکتی گارانتی نکرده!(شما آمار داری به ما هم آدرس بده)
منظورم اینه که آنلاک فکتوری باشه،کره باشه،باتریش اصل باشه(آخه یه سریا باتری خراب داشته)
من تا 1 ميليون ميخوام گوشي اچ تي سي ديزاير 816 بخرم كه عاليه باهاش كار كردم حرف نداره فقط باطريش ضعيفه كه اونم كار ميكشي ازش 6 ساعته نكشي بالاست بستگي به استفاده داره. حالا تك سيمكارت كه از نظر اسپيكر و صدا - صفحه نمايش شفاف و عالي و تاچ قوي - دوربين جلو و عقب خوب و صفحه نمايش 5.5 و نهايت 5 تا همين 1 الي 1100 بچه گوشي هستش؟؟؟ چون چيزي نديدم رده بالاها همه گرونه ترجيح ميدم همين اچ تي سي بگيرم كه چيزي كم نداره و نظرات كاربراي جاهاي ديگه از جمله ديجي كالا هم خوندم همه راضي بودن به باطريش اشاره كرده بودن.
ممنونم
تو این رده z ultra هم هست
سايز صفحه نمايشش خيلي بزرگه
گوشي سامسونگ S4 چطور هستش؟؟؟؟ كدوم بهتره؟؟؟؟ باطري هاي سوني همچنان زود تموم ميشه؟؟؟؟ تا قيمت 1 ميليون يا 1 ميليون و 100 چه گوشي هاي خوبي ميشه خريد؟؟؟
بين Samsung Galaxy Note 3 Neo N7502 و HTC Desire 816 كدوم بهتر هستن؟؟؟؟ سوني اكسپريا T دوسيم كارته چطوره؟؟؟ البته صفحه نمايش اونم بزرگه. نهايت تا همون 5.5 براي استفاده خانم
ممنونم
صداش خوبه
مشکلی نداره
به نسبت سایر گوشی ها کمی کمتر هست اون هم توی موسیقی فقط
ولی بد نیست
وقتی میگم کم هست نه اینکه افتضاحه ولی خب خیلی خیلی بلند نیست
در کل صداش راضی نگه ت میداره
خبوی ش اینه که خیلی سریعه
بين نكسوس 5 و هواوی p7 و گلاكسي اس 4 كدوم ها بهتر هستن؟؟؟؟؟ از نظر صدا - قدرت پردازش و سرعت- صفحه نمايش و تاچ
اندرويد جديد بياد براي هوآوي هم ميشه آپديت كرد يا پشتيباني نداره ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)