تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 1783 اولاول ... 2883383783843853863873883893903913923984384888881388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کسی نیست جواب بده ؟

من صبا نت دارما فکر نکنید غریبه ام . از بچه های خودتونم .
    من TP-Link TD-W8961ND Wireless-N ADSL2+ Router (300Mbps) گرفتم راضی هم هستم مشتریش 74 تومنه
    من همکارش رو گرفتم اصفهان 63 خلاصه که عالیه
    شما بازم میتونی اینجا مشورت بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    15 صفحه آخر رو بخونی کافیه...

2. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که شبانه 1-2 گیگ دانلود میکنن میشه بگید چجوریه ما هم دانلود کنیم
    دوست عزیز بسته به شرکتی که ازش سرویس داری تا یه حد مجاز حجم دانلود داری بعد از اون سیستمشون به صورت اتومات پهنای باندتو کاهش میده سرعتت به حداقل میرسه طوری که دیگه نتونی دانلود کنی
    الانم که صبانت داغونه سرعتش پایینه .

4. این کاربر از shahin_fk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توی هفته ی گدیته چند بار ساعت 3 گداشتم شبانه شروع به دانلود کنه خوابیدم بعد روز بعدش دیدم که مثل این که 1 ساعت بعد Dc شده دیگه وصل نشده idm هم همش ارور داده بود جریان چی؟؟؟ چرا این اواخر اینجوری می شه؟؟؟
    یه شب هم ساعت 3 گداشته بودم دانلود بعد شانسی ساعت 6 بیدار شده بودم دیدم چیزی دانلود نمی شه دیدم که آقا کلا dc بعد کانکت کردم کانتکت شد!!! تعجب کردم چرا بعد از یک ساعت مد ردیال رو گداشتم روی 1 ثانیه ولی کانکت نشده چرا؟؟؟

دیشب هم همین جور بوده!!!! کسی از دوستان راه حلی چیزی نمی دونه برای این مشکل؟

در جواب به پیامتون (برای استفاده دیگران اینجا جوابتون رو دادم ) ::
    من هم با لینک ها سرور های دیگه مثل مدیا فایر و داووس و ... این مشکلو داشتم
    شما فقط کافیه اول بری تو سایت آپلودباز به صورت رایگان ثبت نام کنی و قسمت پرداخت پولش رو تو قسمت ثبت نام خالی بزار
    تا عضویت رایگان رو به دست بیاری
    وقتی که عضو شدید روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا برای شما روش های مختلف آپلود رو بیاره مثل آپلود از کامپیوتر که باعث کم شدن محدودیت حجمیتون میشه و Remote url upload و free url leech که کاری با محدودیت حجمی شما ندارن
    خوب شما هم میتونی با لیچ کارتونو انجام بدید و هم با ریموت که من بهتون ریموت رو پیشنهاد میکنم چون با لیچ فقط میتونید روزی 1000 مگ فایل لیچ کنید ولی تو ریموت این محدودیت وجود نداره !
    خوب حالا باید رفت سراغ اصل کار
    شما روی یک لینک دانلود مدیافایر کلیک کن و منتظر شو تا لینک اصلی برای دانلود فایل بیاد
    بعدش لینک رو کپی(اگر از فایر فاکس استفاده میکنید روی copy link location کلیک کن) و paste کن و تو قسمت Remote url upload وارد کن و آپلود رو بزن تا آپلودباز شروع کنه به آپلود فایل شما از مدیافایر
    آخر سر به شما یک لینک میده که اون لینک دانلود شماست برای دانلود فایل مدیافایرتون از آپلودباز هستش

کد:
    =====================

راستی من که شبی 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود میکنم هم فقط تا ساعت 7 دانلود میکنم و از باگ برای دانلود تا 7.45 استفاده نمیکنم

6. 2 کاربر از Silent TR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

داره خودمونی میشه yahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

در جواب به پیامتون (برای استفاده دیگران اینجا جوابتون رو دادم ) ::
    من هم با لینک ها سرور های دیگه مثل مدیا فایر و داووس و ... این مشکلو داشتم
    شما فقط کافیه اول بری تو سایت آپلودباز به صورت رایگان ثبت نام کنی و قسمت پرداخت پولش رو تو قسمت ثبت نام خالی بزار
    تا عضویت رایگان رو به دست بیاری
    وقتی که عضو شدید روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا برای شما روش های مختلف آپلود رو بیاره مثل آپلود از کامپیوتر که باعث کم شدن محدودیت حجمیتون میشه و Remote url upload و free url leech که کاری با محدودیت حجمی شما ندارن
    خوب شما هم میتونی با لیچ کارتونو انجام بدید و هم با ریموت که من بهتون ریموت رو پیشنهاد میکنم چون با لیچ فقط میتونید روزی 1000 مگ فایل لیچ کنید ولی تو ریموت این محدودیت وجود نداره !
    خوب حالا باید رفت سراغ اصل کار
    شما روی یک لینک دانلود مدیافایر کلیک کن و منتظر شو تا لینک اصلی برای دانلود فایل بیاد
    بعدش لینک رو کپی(اگر از فایر فاکس استفاده میکنید روی copy link location کلیک کن) و paste کن و تو قسمت Remote url upload وارد کن و آپلود رو بزن تا آپلودباز شروع کنه به آپلود فایل شما از مدیافایر
    آخر سر به شما یک لینک میده که اون لینک دانلود شماست برای دانلود فایل مدیافایرتون از آپلودباز هستش

کد:
    =====================

راستی من که شبی 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود میکنم هم فقط تا ساعت 7 دانلود میکنم و از باگ برای دانلود تا 7.45 استفاده نمیکنم
    برادر چطور با صبانت شبا اینقدر دانلود داری!!!!!
    شبانه من استارتش از 120 شروع میشه بعد از 1 دقیقه روی 4 کیلو بایت فیکس میشه...الان 5 ماهه هست خودشون محدود کردن سر 4 کیلو بایت.....یا همون دیال اپ
    حداقل بگو ببینم کدوم شهر هستی که مشکل دانلود نداری!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستی,عزیزی میتونه یه تست بگیره بذاره الان ببینیم اگه از صبا داری
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستی,عزیزی میتونه یه تست بگیره بذاره الان ببینیم اگه از صبا داری
    ممنون میشم
    الان ساعت 12.23 شب هست و یک ساعت نیم به دانلود شبانه مونده ولی بازم شبکه افتضاحه

این تست با اکانت 2 مگ هست ولی من تاحالا به سرعت 2 مگ نرسیدم حداکثر تونستم 220 دانلود کنم ولی باید بتونم 256 دانلود کنم
    Last edited by smjhh; 20-08-2011 at 23:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کد:

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

سرعت منم 2 مگ بود خدا بیامرزه

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

الان ساعت 12.23 شب هست و یک ساعت نیم به دانلود شبانه مونده ولی بازم شبکه افتضاحه

این تست با اکانت 2 مگ هست ولی من تاحالا به سرعت 2 مگ نرسیدم حداکثر تونستم 220 دانلود کنم ولی باید بتونم 256 دانلود کنم
    یادش بخیر من هم 128 داشتم ولی سرعتم 2 مگ بود و شبانه 3.4 گیگ میگرفتم

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

اما الان اومدم مخابرات گرفتم سرعتش به زور بشه 110 و هر شب حدود 2 گیگ به بالا به همین زودی ها برمیگردم دوباره صبا

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها یک اتفاق عجیب از صبانت و پی سی من!
    دیروز 10 11 تا فابل برای دانلود وارد کردم الان میبینم اصلا هیچی نیست!! انگار IDM رو هم باز نکرده بودم! ولی جالبه دیروز تنظیم کردم چی کردم!
    عجیب تر چراغ اینترنت مودمم که مال اینترنت رایگان هست هنوز روشنه!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •