تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 388 از 515 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشیدا..
    مگه درسیم مونده که بشه عین خر(به نقل از لهراسبی)خوندش
    من که همون 6 خرداد درسام تموم شده و تا الان کتابی رو باز نکردم و هر 3 روز یه آزمون میدم و بقیه وقتمم میرم اینورو اونور
    هیچ احساس فراموشی و استرس و بقیه حرفا رو اصلا ندارم (به قول مشاورا:کتابخونه ی مغزم مرتب مرتبه ) بیشتر به مدیریت آزمونم فکر میکنم و همین.. آخه مدام تو ریاضی و فیزیک شدیدا وقت کم میارم.
    ولی اگه فکر میکنید میشه کار بهتری انجام داد خواهش میکنم از ما دریغ نکنید و بگید تا ما هم فیضی ببریم.

thank you
    درسته شما همه ی درسا رو بستی، ولی خیلیا از این فرصت برای خودن استفاده میکنن. مخصوصا کسایی که قبلا کم کاری کردن.
    منظور من هم از مثل خر خوندن، حداکثرِ استفاده از زمان بود.
    شما هم اصلا نگران نباش. مطمئن باش خودت بهتر از همه میدونی چی به نفعته. نظر من اینه که به هیچ عنوان این فرصت رو تلف نکن و اینورو اونور نرو! مطمئنا توی بعضی مباحث ضعیفتر از بقیه هستی. خوب اگه چیزی برای خوندن نداری برو اونا رو قوی کن. یا این که یه نگاه کوچولو به عمومیا بکن .... .

2. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Black Adder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان من محل سه سال آخر تحصیلش رو ماهشهر (منطقه 3) زده. ولی حوزه امتحانیش رو اهواز(منطقه 2) انتخاب کرده.
    حالا سهمیش منطقه 2 حساب میشه یا 3؟ حوزه آزمون تاثیری داره یا نه؟

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من همیشه عمومی وقت اضافه میاوردم ولی برای این یکی اضافه نیاوردم(البته کم هم نیاوردم!) خیلی هم بنظرم سخت نبود!
    ولی اختصاصی با دوستمون موافقم سخت بود!
    منم همینطور
    کلا سوالای قلم چی به صورت تک تک با ارزشن ولی نه همشون با هم تو یه آزمون. من خودم خیلی اختصاصیام خوب نیست رو یه مبحثایی سرمایه گذاری کردم ولی سوالای قلمچی کلی دام آموزشی داره.همه میگن سخت تر بود

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

امروز رفتم کتابخونه پیش خرخون کلاسمون دیدم میگه آزمون امروز رو خراب کرده، چند نفر دیگه رو هم که میشناختم خراب کردن بجز یکی از خرخونای شهرمون که برخلاف همه داره پیشرفت میکنه، از اول سال تا حالا تو کانون ترازش از 7900 کمتر نشده، ایندفعه هم 8100 شد.....بنظر من دلیلش انگیزه هست....سعی کنید انگیزه درس خوندن رو از دست ندید، برای کنکور درس نخونید، برای خودتون درس بخونید، بیخودی تلقین نکنید که درس خوندن مثل زور بالا سرمونه.....

6. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام

ببخشید دوستان یه سوال

بنظر بین این آزمون ها کدوم رو انتخاب کنم؟ امسال 4م میرم...(همون پیش)

گاج یا قلمچی یا گزینه 2.

بیشتر برام آشنا شدن با کنکور مهمه نه جامعه ی آماری و رتبه تو شهر و کشور . اینا!
    دوستان جواب نمیدید؟

میخوام برم ثبت نام کنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

دوستان جواب نمیدید؟

میخوام برم ثبت نام کنم!

اگه من برمیگشتم به عقب و دوباره میخواستم ثبت نام کنم گزینه دو رو انتخاب میکردم ... سوالاش خیلی بهتره به نظرم نسبت به قلمچی ... مفهومیتر و سنگینتر و از طرفی سوالاش جدیده ... سوالای قلمچی افتاده رو دور تکرار ... یعنی آزمونای سالای پیش رو کافیه یه نگاه انداخته باشی تا آزمونتو بهتر بدی ...

اگه فقط جامعه آماری مدنظرته برو قلمچی ... ولی من به شخصه گزینه دو رو ترجیح میدم

9. این کاربر از fmpr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

دوستان جواب نمیدید؟

میخوام برم ثبت نام کنم!
    من امسال همش رو گزینه 2 دادم....خیلی ازش راضی بودم، بعضی آزموناش آسون، بعضیا سخت و بعضیا نرمال، همه جوره ش رو تجربه کردم.......مهمترین چیز تو آزمونا اینه که رو سوالا کار کنی، یعنی اگه امروز آزمون رو دادی، از بعد از ظهرش یا فرداش شروع کن سوالا رو از اول دفترچه مرور کن و همه رو حل کن، اگه اینکارو بکنی، چه کانون باشی چه گزینه 2 و چه سنجش، مطمئن باش 2 یا 3 برابر پیشرفت میکنی و نتیجه میگیری....

11. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

دوستان جواب نمیدید؟

میخوام برم ثبت نام کنم!
    این موضوع بستگی به خودت داره
    اگه سطح درست خیلی خیلی تاپ باشه و در حد معدل نهایی بالای 19 :گزینه 2 بهترین گزینس
    اما اگه سطح متوسط رو به بالا باشی و به یه رتبه خوب و دانشگاه خوب فکر میکنی و دوست داری پیشرفت کنی قلم چی بهترین برنامه واسه پیشرفت داره
    چون سوالای گزینه 2 بیشتر شبیه سوالای دانشگاه آزاده تا سراسری و پیچیدگی سوالاش خیلی زیاده و بدرد کنکور(به نظر من)نمیخوره و هی روحیت میاد پایین و عادت میکنی که درصدات پایین باشه ولی ترازت بالا.

ولی حتما(مخصوصا اگه رشتت ریاضی باشه)گام اول رو شرکت کن

حتما

13. 4 کاربر از spider_man5225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

این موضوع بستگی به خودت داره
    اگه سطح درست خیلی خیلی تاپ باشه و در حد معدل نهایی بالای 19 :گزینه 2 بهترین گزینس
    اما اگه سطح متوسط رو به بالا باشی و به یه رتبه خوب و دانشگاه خوب فکر میکنی و دوست داری پیشرفت کنی قلم چی بهترین برنامه واسه پیشرفت داره
    چون سوالای گزینه 2 بیشتر شبیه سوالای دانشگاه آزاده تا سراسری و پیچیدگی سوالاش خیلی زیاده و بدرد کنکور(به نظر من)نمیخوره و هی روحیت میاد پایین و عادت میکنی که درصدات پایین باشه ولی ترازت بالا.

ولی حتما(مخصوصا اگه رشتت ریاضی باشه)گام اول رو شرکت کن

حتما
    کاملا با spider_man5225 موافقم. سوالای گزینه دو زیادی سختش می کنن و تناسبی با کنکور نداره. ولی اگه واقعا خیلی خیلی درستون خوبه و به فکر دو رقمی و اینا هستین خوبه. (مثلا سوالای ادبیاتش رو ببینید . فیزیک و شیمی هم سخت می دن ولی ادبیات واضحه که اصلا کنکوری نیست، اما عربی و ریاضیش خوبه )
    اما با این وجود گام اول پیشنهاد می شه.
    اینو بارها تو تاپیک ها گفتم و اینو هم گفتم که گام اول فقط آزموناش به درد می خوره و دفتر برنامه ریزیش مفت هم نمی ارزه . بهتره خودتون برنامه ریزی کنید. ضمنا اگه کتاب کمک درسی خوب دارین حتما اونو بخونید که از جزوه ها خیلی بهتره.

15. 4 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممنون از fmpr , mestry , Spide_man 5225 , vahid-p که همتون زحمت کشیدید و جوابمو دادید...

من واسه زیر هزار دارم فکر میکنم.بین 500 تا هزار یعنی.

راستی گام اول موسسه جدیده؟ فکر کنم تو شهر ما شعبه نداره! چون اگه داشت تبلیغ میکرد حداقل!

من دوست دارم سوالا یه جوری باشه که واسه کنکور کاملا آماده باشم و اینقدر ذهنم آماده باشه که سر جلسه به فکر راه حل جدید نگردم و سوال رو قبلش دیده باشم....

و اینکه برنامه ریزی اونها و جزوه هاشون رو اصلا نمیخوام!!!

ممنون از لطف همگیتون...

راستی این یعنی سوالا گزینه 2 راحته؟

چون سوالای گزینه 2 بیشتر شبیه سوالای دانشگاه آزاده تا سراسری و پیچیدگی سوالاش خیلی زیاده و بدرد کنکور(به نظر من)نمیخوره
    اخه دانشگاه ازاد راحته دیگه نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •