دوستان یه سوال...این فایروال کمودو از آدم میپرسه که اجازه بدم فلان نرم افزار به نت وصل شه یانه؟
اگه نمیپرسه تنظیماتش رو چطوری باید تغییر داد که بپرسه..
ممنون
دوستان یه سوال...این فایروال کمودو از آدم میپرسه که اجازه بدم فلان نرم افزار به نت وصل شه یانه؟
اگه نمیپرسه تنظیماتش رو چطوری باید تغییر داد که بپرسه..
ممنون
امضای من Firewall: Custom Policy![]()
تنظیم خاصی هم داره که آی پی شخصی که حمله میکنه رو موقعی که حمله میشه پیغام بده یا حداقل آلرت بده که حمله شده و جلوش گرفته شد...؟
![]()
سلام
حمله های از بیرون سیستم، را که کمودو همه Packet ها را بلوک میکنه. بنابراین امنیت دارید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عالی بود![]()
اولا درود به همه دوستان که منت گذاشتن و جواب دادن
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:56 AM ----------
خود منم حدس میزنم از کرک کردنش باشه ولی بهرحال یه مساله ای همیشه هست اونم اینه که با وجود اینهمه روش های پیچیده جاسوسی از کجا معلوم یک شخص یا نهاد جاسوسی اقدام به کرک کردن برنامه ها نکنه؟ از کجا معلوم این برنامه های کرکی که ما استفاده میکنیم توسط یه نفر مثه من و شما جوری طراحی نشده باشه که علاوه بر کرک اون نرم افزار یه سری کارهای دیگم بکنه
مثلا همین IDM فقط کافیه لیست اسامیه فایلاهاییکه شما دانلود میکنی رو به یه جا بفرسته. میتونه با یه فایل سبک چند کلیو بایتی اینکارو بکنه جوریکه روحتم خبر نشه. از طرف دیگم تو به فایروالت گفتی این نرم افزار سالمیه!
شاید بگی خودت مقصری که گفتی سالمه. خب من میگم از کجا بدونم سالم نیس. حتی اگر کرک شده هم نباشه کی میتونه خودش تشخیص بده که برنامش سالمه. اصلا ممکنه برنامه سورسش باز باشه و یکی دستکاریش کرده باشه.
بنظر من کار فایروال باید این باشه که همین چیزها رو بفهمه دیگه
بگه از هارد شما داره فلان فایل به فلان جا فرستاده میشه
من خودم از تورنت خیلی استفاده میکنم. از هاردم همه جور فایلی برای همه جای دنیا آپلود میشه. چه تضمیمی هست که دقیقا اونچه ما تصور میکنیم رخ میده؟ فایور وال من اینقدیکه به km player بیچاره گیر داد به تورنت گیر نداد
میدونم بازم بحث رو میبرید رو شناخت ولی اگر بحث شناخته چرا بازم سوال میکنه.
برای تورنت دو بار سوال کرد. برای km player چهار بار. IDM رو کلا کشت. آنتی ویروس smadav دارم که براش هزار تا سوال کرد. ولی IE رو هیچی نگفت.
بنظر من اصلا هیچ وحدت رویه ای نداره
میدونم هیچکدوم قبول نمیکنید ولی بنظرم فایروال یه چیز چرتیه
من ای دی اس ال دارم با سرعت مسخره 128
من الان به اندازه ریسیوم سنت دارم
حتی اگر از تورنتم استفاده نکنم همینطوریه
من روزی نزدیک یک گیگ ریسیو میکنم.
وای خدا فکر کنید
من چی دارم سنت میکنم آخه؟
فایر والم اونوقت جلوی ارتباط آنتی ویروسم با اکسپلور رو میگیره!!!
مردک ( منظورم کومودو هستش ) تو بمن بگو من دارم چی ارسال میکنم
دیگه غاطی کردم بخدا
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------
فونت درشت مینویسم چشماتون اذیت نشه
خب آنتی ویروس های مختلفی رو امتحان کردم ولی هیچکدوم IDM رو ویروس ندونستن ولی فایروالم شدیدا معتقده ویروسه ( یا تروجان یا میلویر یا ... )
---------- Post added at 04:05 AM ---------- Previous post was at 04:03 AM ----------
کومودو که خودش پیش فرضی نداره
میگه اگر این نرم افزار هر روزتونه بهش اجازه بدید
نگاه من به مقوله امنیت کمی پیچیده تره
من میگم کی میدونه حتی همین کومودو دستکارش شده نباشه
ما اغلب نرم افزارهامون کرک شدن حتی ویندوزمون. کی میدونه داره چه اتفاقی میفته؟ کی میدونه اینهمه سنتی که داریم چیه؟
بنظر من امنیت فقط معنای ورودی داره و معنای خروجی نداره. شما میتونی بگی فلان چیز تو نیاد ولی نمیتونی بگی فلان چیز بیرون نره.
حداقل من اینطور درک کردم
خیلی گلید که جواب میدید
ماها بیرون همو ببینیم انگار پدر کشتگی داریم ولی تو فضای مجازی باهم مهربونیم
خدا این فضا رو از ما نگیره
Last edited by shayan_tanha; 05-03-2012 at 03:14.
درجه Alert فایروال کومودو رو ببرین بالا.
آدرس:
Firewall-Firewall Behavior Settings-Alert Settings
درجه رو بگذارین روی Very High
درجه فایروال هم روی Custom Policy بگذارین.
برای ویندوز:
داخل فایروال قسمت Network Security Policy بشین و دو سر برگ
Windows Update Applications
Windows System Applications
رو رولش رو پاک کنید اصلا خود رول COMODO Internet Security رو هم پاک کنید.
اما نظر شخصی خودم درباره حرف های شما.
اگر قرار به این حساسیت ها باشه که به لینوکس و کلا همه سیستم عامل ها باید شک کرد و در اینترنت رو هم تخته کرد.
شما سند زیاد دارین خب وقتی داره سند انجام میشه ببینین به چه سروری داره وصل میشه و به چه پورتی.
Last edited by pcsoft; 05-03-2012 at 13:14.
دوستان الان فهمیدم که سیستمم لاگ شده چرا کومودو جلوی لاگ رو نمیگیره
چیکار کنم انتی لاگر نداره؟
مرسی رفیق ولی:
* نفهمیدم این تنظیماتی که گفتی باعث چه چیزی میشه؟
من مشکلم این نیست که کومودو سوال کم میکنه یا زیاد
بلکه مشکلم اینه که نمیدونم چه جوابی باید بدم
از خود من میپرسه فلان برنامه امنه یا نه
خب من از کجا بدونم؟!!!!
* متاسفانه بلد نیستم که از کجا باید ببینم سنتم به کجاس. مثلا میبینم که نوشته svchost یا تورنت داره به کجا out میکنه! ولی خب منکه نمیدونم چی به چیه. کلی عدد و رقم نوشته. فقط اگر با یکی دیگه مقایسه کنم میتونم بفهمم کجاش غیر طبیعیه
مثلا الان که اینو مینویسم 83 درسد ریسیوم سنت داشتم!
البته لازمه بگم که اتصال من ppope هستش و کانکشن نساختم. نمیدونم شاید اینطوری با حالت کانکشن ساختن فرق داشته باشه
مرسی مرسی مرسی
ضمنا ما قم فایمل زیاد داریم
خصوصا تو محله بسیار با کلاسه شابرهیم!!!!!!!
سلام
1-چطوری فهمیدید سیستم لاگ شده؟ یعنی علایمی ، نشونه ای ،چیزی مد نظرتونه؟
2- کمودو آنتی لاگر هم داره. +D همین نقش را هم ایفا میکنه==> HIPS ، که واقعا بی نظیره و نیازی به محصول دیگری ندارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)