شما اینقدر داری با سرعتی که داری حال می کنی لااقل بگو از چه شرکتی گرفتی؟؟![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
شما اینقدر داری با سرعتی که داری حال می کنی لااقل بگو از چه شرکتی گرفتی؟؟![]()
آقا من چيكار كنم تو منطقه فرد اسدي چه شركتي خوبه الان؟؟؟؟ داتك - شاتل ؟؟؟ شاتل گيگ اضافي ميده يا نه؟؟؟ يا مثل صبا پول كل سرويس رو ميگيره؟؟؟
در مورد داتک و پس ندادن پول و کم فروشی ها قبلا وبلاگی برای همین بود سال 2006 و خیلی شاکی بودند پول هیچکس رو پس نمیداند. برای خاطر همین سابقه بد من طرف این شرکت نمیرم. الان نمیدونم چه خبره
این هم وبلاگ مربوطه که دیگه وجود هم نداره. کارهای زیادی افشا شد. نام خیلی ها برده شد.و چه دردسرهایی برا ی گرفتن پول
این هم یک گزارش مال همون سالهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصولاً در کشور ما برای کسب حقوق مصرفکنندگان نمیتوان کار خاصی انجام داد. اما اين روزها کاربران ناراضی يکی از شرکتهای ارائهدهنده خدمات اينترنت به نام داتک يک وبلاگ تأسيس کردهاند و به طور خاص نارضايتی خود را در اين زمينه اعلام کردهاند. کاربران شاکی مدعی هستند که اين آی اس پی به تعهدات خود عمل نکرده و سرعتی کمتر از ميزان فروش عرضه میکنند. اين وبلاگ در روزهای نخست، بازديدکنندگان زيادی پيدا کرد و لينکهای متعددی که به اين وبلاگ داده شده، باعث شده تا بمب گوگلی جديدی ايجاد شده و جستوجو با نام آی اس پی مذکور، وبلاگ مورد نظر را در رتبه دوم قرار دهد. البته از قرار معلوم کشمکش ميان مخالفان و موافقان شرکت اين روزها ادامه دارد. شرکت مذکور با ثبت دامنه جديد و نبرد لينکی، سعی دارد تا رتبه سايتهای خود را در موتور جستوجو ارتقا دهد و در عين حال وبلاگ مورد نظر را به صفحات بعدی نتيجه جستوجو براند. صفحه آی اس پی داتک هم در ويکیپديا به جبهه ديگری برای مبارزه تبديل شده و صفحهای هم برای جمعآوری امضا در اعتراض به عملکرد داتک ايجاد شده است.
خلاصه اين که بازار اين دعوا اين روزها بد جوری داغ است به نحوی که جريانش ممکن است سر از تلويزيون در آورد. اين نمونه اعتراض در جهت احقاق حق میتواند نمونه خوبی از اعتراض باشد برای شمايی که از یک سرويس ناراحتيد.
سلام. من اگه الان اقدام کنم برای خرید ای دی اس ال " کی باید مدارک رو بهشون بدم ؟
چون فیش تلفن هنوز ندارم. برم مخابرات بگیرم یا تا اون موقع اومده ؟
کلا مراحل نصب آسیا تک چقدر طول میکشه ؟ چون بار اولمه اطلاعاتی ندارم.ممنون میشم.
1 تا 2 روز بعد یه نفر میاد برای امضای قرارداد
1 هفته بعد وصل میشه
از شرکت پارسارسانه ابادان که نمایندگی داتک هستن. خداییش عجب سرعتی داره . دوستم 128 گرفته دانلودش کمتر از 18 نیست[quote=VahidDG2007;2078635]شما اینقدر داری با سرعتی که داری حال می کنی لااقل بگو از چه شرکتی گرفتی؟؟[/quot
طول میکشه تا 10 روز
چون 2 تا کابل دیگه نزدیک مصر هم قطع شده.
میتونید از وی پی ان استفاده کنید تا حدی تو صورت تاثیر میزاره. البته وی پی ان هیا خوب
سلام darvish عزیز
من با آسیاتک تماس گرفتم ولی به من گفتن به علت قطع کابل فیبر های نوری در دریای مدیترانه تا یک ماه ثبت نام نداریم و باید برید در ویتینگ لیست !!!!!!
چه کار کنم؟؟؟
تا یک ماه صبر کنم یا اینکه زود تر باهاشون تماس بگیرم ( خودمونیش یعنی اینکه اگه سیریش شم کارم را میفته یا باید یک ماه صبر کنم ؟؟؟)
برای من درست شد.. 3 روز افت سرعت داشتم،خوشبختانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)