شما اگه تو سایت اصلی انگلیسی سونی که نماینده هاش تو کشور های مختلف و گفته اسم ایرانو دیدی اون موقعه بگو ایران نماینده سونی داره .
تو سایت ها اون قسمت که واسه تشخیص لپ تاپ های ریفورب هست منظم آپدیت نمیشه وامکان اینکه جوا نگیری زیا هست.
شرکت هایی که لپ تاپ ریفورب میروشن 300-400 تومن روقیمت خودش سود میکنن ورو پولی که بابت گارانتی میگیره سود میکنه درضمن گارنتی ها تمام عیب های دستگاه رو رایگان تعمیر نیکنن وکلی اذیت میکنن.
ایران رهجو اگه نماینده بود نمیود خودش سه سال لپ تاپ رو گارانتی کنه وباهمون گارانتی یکساله شرکت سونی میداد.کاری که همه جای دنیا میکنن.
عزیز من وقتی از جای اشتباهی سوال کنی معلومه پاسخ اشتباهی مگیری
باید بری تو سایت sony-asia و بعد از قسمت خاورمیانه لیست نمایندگی هاش رو بگیری اونوقت می بینی علاوه بر تهران تو شهر های دیگه هم نمایندگی دارند.
حتی سایت فارسی هم داره.
و احتمالا تا حالا لپ تاپ سونی هم نداشتی چون من خودم دیدم که برای لپ تاپی که یه اشکال عجیب داشت و رو پشت صفحه ال سی دی لکه های قهوه ای زده بود بعد از مشورت با نمایندگی اصلی خارج از ایران همون روز اونو مجانی عوض کردن. (تازه به خاطر اینکه تو مسافرت بودیم کارت گارانتی هم باهامون نبود وفقط از روی چک کردن سریال نامبر خدمات دادن )
سود شرکت سونی به خاطر جایی که تو بازار ایران پیدا کرده اینقدر زیاد هست که بخواد یه نمایندگی تو ایران داشته باشه.
در ضمن اگه نمایندگی گارانتی کرده که دیگه نباید پول بگیره اونجایی که تو میگی نمایندگی نبوده.
من با اینکه به اندازه کافی از کم و کیف نمایندگی ها تو ایران اطلاع دارم باز هم بدون گارانتی خرید کردم تو هم اگه می تونی بدون گارانتی بخری بخر ، وگرنه اگه می خوای در مورد فلسفه نمایندگی و گارانتی تو ایران بحث کنی بهتره یه تاپیک جدید واسه موضوعش بزنی.