تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 2199 اولاول ... 2883383783843853863873883893903913923984384888881388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این پسورد کاربری رو چجوری میشه تغییر داد
    لطفا یکی کمک کنه

آخه زنگ زده بودم سرویس رو تغییر بدم این وسط پسوردم رو خواست ما هم تقدیم کردیم (مشکوک میزنه )

2. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این پسورد کاربری رو چجوری میشه تغییر داد
    لطفا یکی کمک کنه

آخه زنگ زده بودم سرویس رو تغییر بدم این وسط پسوردم رو خواست ما هم تقدیم کردیم (مشکوک میزنه )

نیازی به تغییر رمز نیست . چون شما نمی تونید اکانت خودتون رو روی مودم دیگه ست کنید. در واقع رو سیستم شون تعریف شده که فلان مودم با مک آدرس مربوطه فقط می تونه با این اکانت متصل بشه. برای همین هم تو سیستم شون جایی برای تغییر رمز نیست چون اصولا نیازی نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه برای تغییر رمز توی سایت مربوطه که میرم اون یوزر و پس رو چی باید بدم؟
    راستی این برد وای فای چقدر هست؟
    Last edited by pooria_k2; 19-08-2011 at 15:32.

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب ما هم مبین نت گرفتیم!
    شنبه اومدن برام نصب کردن، میگفتن مودم داخلی جواب نمیده تو خونتون که خدا رو شکر طبقه سوم خونمون 4 تا آنتن داد! طبقه دوم هیچی آنتن نمیداد! سرویس یکساله با مودم رایگان 512 گرفتم، پولشم همینجوری دستی ازم گرفت نه قراردادی نه چیزی! البته گفت به نام مودم یه ساله ثبت شده که هنوز حسابم فعال نشده و تو حالت دمو هست. من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم تشریفاتشون خیلی بیشتر بود، پول بریز، تایید شه، 100 تا sms، نصب مودم، امضای قرارداد و ...، ولی این همون روز زنگ زدم نمایندگی همون روز اومد نصب کرد و پول گرفت و رفت!! حال کردم! لول! فقط پولم رو نخورن خوبه!
    از سرویس که تو این یه هفته خیلی راضی ام. پیج باز کردنش از ایرانسل خیلی بهتره با این که پینگش همون حدوده 400 - 500ه! شاید به خاطر اینه که سرعتم 512ه ایرانسل 256 داشتم. شبا هم سرعت اصلا سرعت کم نمیشه با همون سرعت 60 دانلود میکنم، فقط لینک غیر مستقیم همونطور که دوستان میگن سرعت نصف میشه، تورنت هنوز امتحان نکردم.
    مودم هم دقیقا همون مودمی هست که برا ایرانسل داشتم مدلش فکر کنم bm632w بود، فقط رنگش فرق داره.
    حالا یه سوال داشتم. الان حساب من تو حالت دمو هست و هنوز فعالش نکردن یعنی وقتی میرم تو ecare حسابم رو میزنه demo. میخواستم ببینم الان کنتور میندازه برا دانلود یا نه؟

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشکل: اتصال مودم را با سیستمی دارای ویندوز xp برقرار نموده اما چراغ چشمک زن چشمکی هم نمیزند.
    در ویندوز xp دیگری که چک کرده بودم کانکشن را خود ویندوز می ساخت، اما در این ویندوز نمی سازد چگونه بصورت دستی اقدام به این امر نمایم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

............
    Last edited by maziarb; 20-08-2011 at 00:14.

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مودم رو که به سیستم وصل می کنم و مودم رو روشن می کنم local area connection باید اتوماتیک بیاد، اما تو این سیستم هیچ اتفاقی نمی افته...؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس 512 دارم، چند تا سوال داشتم:
    1. چرا سرعت آپلود من اینقدر افتضاحه؟؟ در حالی که سرعت دانلودم عالیه!
    زنگ زدم پشتیانی، میگه جای مودم رو باید عوض کنی!!! بهترین جا که کمترین نویز و بهترین سیگنال بود همینجاست آخه!
    RSSI: -84.51dBm CINR: 17.27/9.88(R3/R1)dB

2. از ساعت 2 تا 8 مجانیه دیگه؟؟ کاری که نباید انجام داد تا مجانی باشه؟ بعضیا گفتن کم میشه از حجم!! چه طوری میشه فهمید کم میشه یا نه؟

ممنون!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ما هم مبین نت گرفتیم!
    شنبه اومدن برام نصب کردن، میگفتن مودم داخلی جواب نمیده تو خونتون که خدا رو شکر طبقه سوم خونمون 4 تا آنتن داد! طبقه دوم هیچی آنتن نمیداد! سرویس یکساله با مودم رایگان 512 گرفتم، پولشم همینجوری دستی ازم گرفت نه قراردادی نه چیزی! البته گفت به نام مودم یه ساله ثبت شده که هنوز حسابم فعال نشده و تو حالت دمو هست. من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم تشریفاتشون خیلی بیشتر بود، پول بریز، تایید شه، 100 تا sms، نصب مودم، امضای قرارداد و ...، ولی این همون روز زنگ زدم نمایندگی همون روز اومد نصب کرد و پول گرفت و رفت!! حال کردم! لول! فقط پولم رو نخورن خوبه!
    از سرویس که تو این یه هفته خیلی راضی ام. پیج باز کردنش از ایرانسل خیلی بهتره با این که پینگش همون حدوده 400 - 500ه! شاید به خاطر اینه که سرعتم 512ه ایرانسل 256 داشتم. شبا هم سرعت اصلا سرعت کم نمیشه با همون سرعت 60 دانلود میکنم، فقط لینک غیر مستقیم همونطور که دوستان میگن سرعت نصف میشه، تورنت هنوز امتحان نکردم.
    مودم هم دقیقا همون مودمی هست که برا ایرانسل داشتم مدلش فکر کنم bm632w بود، فقط رنگش فرق داره.
    حالا یه سوال داشتم. الان حساب من تو حالت دمو هست و هنوز فعالش نکردن یعنی وقتی میرم تو ecare حسابم رو میزنه demo. میخواستم ببینم الان کنتور میندازه برا دانلود یا نه؟
    مدل مودم رو مطمئن هستی؟
    BM632W اینه:

اگه ممکنه یه عکس از مودمت بذار اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مدل مودم رو مطمئن هستی؟
    BM632W اینه:

اگه ممکنه یه عکس از مودمت بذار اینجا
    نه مدل مودم این نیست همون مدل greenpacket هست که پایه هاش مثل اینه و این دوستمون اشتباه متوجه شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •