دوستان کسی میدونه این پسورد کاربری رو چجوری میشه تغییر داد
لطفا یکی کمک کنه
آخه زنگ زده بودم سرویس رو تغییر بدم این وسط پسوردم رو خواست ما هم تقدیم کردیم (مشکوک میزنه)
دوستان کسی میدونه این پسورد کاربری رو چجوری میشه تغییر داد
لطفا یکی کمک کنه
آخه زنگ زده بودم سرویس رو تغییر بدم این وسط پسوردم رو خواست ما هم تقدیم کردیم (مشکوک میزنه)
نیازی به تغییر رمز نیست . چون شما نمی تونید اکانت خودتون رو روی مودم دیگه ست کنید. در واقع رو سیستم شون تعریف شده که فلان مودم با مک آدرس مربوطه فقط می تونه با این اکانت متصل بشه. برای همین هم تو سیستم شون جایی برای تغییر رمز نیست چون اصولا نیازی نیست.
بچه ها کسی میدونه برای تغییر رمز توی سایت مربوطه که میرم اون یوزر و پس رو چی باید بدم؟
راستی این برد وای فای چقدر هست؟
Last edited by pooria_k2; 19-08-2011 at 15:32.
خوب ما هم مبین نت گرفتیم!
شنبه اومدن برام نصب کردن، میگفتن مودم داخلی جواب نمیده تو خونتون که خدا رو شکر طبقه سوم خونمون 4 تا آنتن داد! طبقه دوم هیچی آنتن نمیداد! سرویس یکساله با مودم رایگان 512 گرفتم، پولشم همینجوری دستی ازم گرفت نه قراردادی نه چیزی! البته گفت به نام مودم یه ساله ثبت شده که هنوز حسابم فعال نشده و تو حالت دمو هست. من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم تشریفاتشون خیلی بیشتر بود، پول بریز، تایید شه، 100 تا sms، نصب مودم، امضای قرارداد و ...، ولی این همون روز زنگ زدم نمایندگی همون روز اومد نصب کرد و پول گرفت و رفت!! حال کردم! لول! فقط پولم رو نخورن خوبه!
از سرویس که تو این یه هفته خیلی راضی ام. پیج باز کردنش از ایرانسل خیلی بهتره با این که پینگش همون حدوده 400 - 500ه! شاید به خاطر اینه که سرعتم 512ه ایرانسل 256 داشتم. شبا هم سرعت اصلا سرعت کم نمیشه با همون سرعت 60 دانلود میکنم، فقط لینک غیر مستقیم همونطور که دوستان میگن سرعت نصف میشه، تورنت هنوز امتحان نکردم.
مودم هم دقیقا همون مودمی هست که برا ایرانسل داشتم مدلش فکر کنم bm632w بود، فقط رنگش فرق داره.
حالا یه سوال داشتم. الان حساب من تو حالت دمو هست و هنوز فعالش نکردن یعنی وقتی میرم تو ecare حسابم رو میزنه demo. میخواستم ببینم الان کنتور میندازه برا دانلود یا نه؟
مشکل: اتصال مودم را با سیستمی دارای ویندوز xp برقرار نموده اما چراغ چشمک زن چشمکی هم نمیزند.
در ویندوز xp دیگری که چک کرده بودم کانکشن را خود ویندوز می ساخت، اما در این ویندوز نمی سازد چگونه بصورت دستی اقدام به این امر نمایم.
............
Last edited by maziarb; 20-08-2011 at 00:14.
مودم رو که به سیستم وصل می کنم و مودم رو روشن می کنم local area connection باید اتوماتیک بیاد، اما تو این سیستم هیچ اتفاقی نمی افته...؟!
سلام دوستان
من سرویس 512 دارم، چند تا سوال داشتم:
1. چرا سرعت آپلود من اینقدر افتضاحه؟؟ در حالی که سرعت دانلودم عالیه!
زنگ زدم پشتیانی، میگه جای مودم رو باید عوض کنی!!! بهترین جا که کمترین نویز و بهترین سیگنال بود همینجاست آخه!
RSSI: -84.51dBm CINR: 17.27/9.88(R3/R1)dB
2. از ساعت 2 تا 8 مجانیه دیگه؟؟ کاری که نباید انجام داد تا مجانی باشه؟ بعضیا گفتن کم میشه از حجم!! چه طوری میشه فهمید کم میشه یا نه؟
ممنون!
مدل مودم رو مطمئن هستی؟
BM632W اینه:
اگه ممکنه یه عکس از مودمت بذار اینجا
نه مدل مودم این نیست همون مدل greenpacket هست که پایه هاش مثل اینه و این دوستمون اشتباه متوجه شده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)