تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 472 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام....سال نو مبارک...
    دنده ماشین شما هم موقع تعویض صدا تق تق میده. دنده ها راحت جا میرن ولی موقع تعویض صدا میده. مشکلی داره؟
    Last edited by mohamadamin77; 22-03-2015 at 15:04.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و تبریک سال نو باید بگم تا حدودی این صدای تق تق عادی هست ماشین من هم این صدا رو میده حالا نمیدونم مال شما چقدر صدا میده ولی اگه اندازه ماشین من یا حتی اگه کمتر باشه فکر کنم طبیعیه ولی بیشتر از اون را بهتره به نمایندگی یه نشونی بدید.

3. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام به همگی . سال نو مبارک
    راستش بعید میدونم سرعت برف پاک کن سمند متناسب با سرعت ماشین تغییر نکنه ولی نمیدونم چرا سمند سخنگوی ما که اگه همینجوری بمونه خیلی ازش راضیم فقط همون سه حالت کند متوسط و تند برای برف پاک کن داره و تو هر حالت دیگه مکانیسمی برای تغییر وجود نداره. کسی اطلاعات بیشتری داره بدرد ما بخوره. راستی این EF7 دوگانه ما با 5000 کارکرد عالیه شاید هم هنوز زود باشه قضاوت کنم. ولی تزئینات داخلی افتضاحه و شرم آوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام. سال نو مبارک
    واسه من که مالتی پلکسه با تغییر سرعت، سرعت برف 7اک کن هم تغییر میکنه البته فقط در حالت اول. دو حالت بعد که سرعت ثابت دارن. منم ماشینم 3800 تا کارکرده و کاملا ازش راضیم. الحمدالله که تا الان مشکلی نداشتم. از وقتی هم که روغنشو عوض کردم یه چیز دیگه شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان میدونم شاید سوالم خیلی مربوط به این تاپیک نباشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که سوالم را مطرح کنم. امروز وقتی ماشینم (سمند ef7 سفید رنگ) را داده بودم کارواش متوجه شدم که به اندازه 2 یا 3 سانت از رنگ سپر ماشین بلند شده و وقتی یکم دستکاریش کردم دیدم داره بیشتر میشه بنظرتون راه حلی برای ترمیم و پیشگیری از این مشکلات بخصوص بزرگتر شدن این رنگ پریدگی وجود داره؟
    چون بنظر خود من نباید به این راحتی رنگ شرکتی روی سپر جدا بشه!

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

من احتمال زیاد تا یکی 2 ماه دیگه بخوام ماشینم رو عوض کنم و به احتمال زیاد بین پژو 405 و رانا و سمند ، انتخابم همین سمند باشه ، مدل بنزینی و EF7 . 2-3 مورد سوال داشتم که ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنن منو :

1 _ اینکه من شنیدم این موتور EF7 با گاز عملکرد بهتری داره و اصلا برای گاز طراحی شده ، این درست هستش؟ من اگه بخوام بخرم حتما می خوام بنزینی باشه و شنیدم که پایه گازسور ها خرابی زیاد دارن ، درسته؟

2_ سوال دیگه راجع به این سیستم مالتی پلکس که اصلا به طور مختصر این سیستم چی هستش و اگه من بخوام مدل بدون این مالتی پلکس رو بخرم به نظرتون بهتر نیستش؟ دوس ندارم از لحاظ برقی مشکل پیدا کنه ...

ممنون می شم

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان میدونم شاید سوالم خیلی مربوط به این تاپیک نباشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که سوالم را مطرح کنم. امروز وقتی ماشینم (سمند ef7 سفید رنگ) را داده بودم کارواش متوجه شدم که به اندازه 2 یا 3 سانت از رنگ سپر ماشین بلند شده و وقتی یکم دستکاریش کردم دیدم داره بیشتر میشه بنظرتون راه حلی برای ترمیم و پیشگیری از این مشکلات بخصوص بزرگتر شدن این رنگ پریدگی وجود داره؟
    برای کارت طلایی اقدام کنید
    سپر رو باید کامل براتون رنگ کنن
    اگر هم تونستید ببدید با پمپش روی قسمت رنگ پریدگی با فشار آب بگیره تا بقیه رنگ هم کنده بشه

9. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستش من هم روز های اول که برده بودم کارواش برای ماشین هم همچین اتفاقی افتاد و به اندازه دایره 5 سانتی لعاب روی سپر ریخته!!!
    یکی از نمایندگی های شیراز هم که بردم زیر بار نرفت!!من هم فعلا بیخیال شدم و از اون زمان دیگه کارواش نرفتم!!

11. این کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

برای کارت طلایی اقدام کنید
    سپر رو باید کامل براتون رنگ کنن
    اگر هم تونستید ببدید با پمپش روی قسمت رنگ پریدگی با فشار آب بگیره تا بقیه رنگ هم کنده بشه
    آیا رنگ سپر هم مثل بدنه ی خودرو شرکتی هست و با رنگی که بعدا بیرون میزنن فرق میکنه (مثلا میگن شرکتی کوره ای و ... هست)؟ یا اینکه اگه سپر را کامل رنگ بزنن اصلا فرقی با فابریک اولش نمیکنه؟
    بنظر شما نمیشه با اسپری و یا چیز دیگه فقط به اندازه 2 یا 3 سانت را رنگ کنن و بخاطر این چیز جزئی خودم را این همه دردسر نندازم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان ...

من احتمال زیاد تا یکی 2 ماه دیگه بخوام ماشینم رو عوض کنم و به احتمال زیاد بین پژو 405 و رانا و سمند ، انتخابم همین سمند باشه ، مدل بنزینی و EF7 . 2-3 مورد سوال داشتم که ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنن منو :

1 _ اینکه من شنیدم این موتور EF7 با گاز عملکرد بهتری داره و اصلا برای گاز طراحی شده ، این درست هستش؟ من اگه بخوام بخرم حتما می خوام بنزینی باشه و شنیدم که پایه گازسور ها خرابی زیاد دارن ، درسته؟

2_ سوال دیگه راجع به این سیستم مالتی پلکس که اصلا به طور مختصر این سیستم چی هستش و اگه من بخوام مدل بدون این مالتی پلکس رو بخرم به نظرتون بهتر نیستش؟ دوس ندارم از لحاظ برقی مشکل پیدا کنه ...

ممنون می شم
    1- برای من که تو گاز و بنزین هیچ مشکلی نداره و فقط اون اوایل رگلاتور گاز و شیر مخزن گازش مشکل داشت و با گارانتی عوض کردن و الحمدالله درست شد. اتفاقا به نظر من کیفیت بعضی از قطعات تو گاز سوزها بهتر هست و روشون زده بوش آلمان(البته این نظر شخصی من هست).
    2- درمورد سیستم مالتی هم باید بگم که بهتر هست و ظاهر و باطن نسبتا به روزتری داره و مال من نود fn یه مشکل جزئی (بعضی وقت ها و موقع دنده عقب گرفتن نشانگر بالا بودن آمپر آب بیخودی روشن میشد) داشت که اون را هم با گارانتی تعویض کردن و این مشکا هم برطرف شد و این که یه مشکل روشن شدن زیاد چراغ چک برای چیزای خیلی جزئی هم میتونه تو سیستم مالتی پلکس باشه که اگه اهمیت بهش ندی خیلی مهم نیست. در مجموع من از این سیستم راضی هستم.
    در کل باید عرض کنم اگر بخوایم از کیفیت پایین برخی قطعات تو اکثر ماشین های در حال حاظر ایرانخودرو بگذریم من دوباره اگر بخوام ماشین بخرم همین ( سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس) را انتخاب میکنم.
    البته ناگفته نماند شاید اگه ماشینم دوگانه و مالتی پلکس نبود این مشکلات جزئی را هم نداشت شاید هم اگر تک سوز و بدون مالتی پلکس بود مشکلات و قطعات دیگری ممکن بود ایراد داشته باشه حالا قسمت شما چی بشه،! ان شاء الله که یدونه خوش رکابش را بخرید.

14. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •