سلام
الویت اول با انتخاب های اول و دومه که اکثرن همونارو قبول میشن
بازم به معدل و رشتتون و ... بستگی داره ولی احتمال خیلی زیاد همون انتخاب های اول رو قبول میشید
سلام
الویت اول با انتخاب های اول و دومه که اکثرن همونارو قبول میشن
بازم به معدل و رشتتون و ... بستگی داره ولی احتمال خیلی زیاد همون انتخاب های اول رو قبول میشید
سلام بکس..من به گفته یکی از اقوام از سال دوم دبیرستان به فکر علمی کاربردی افتادم. یکی از فامیلامون گفت کنکور و پیش دانشگاهی شرکت نکن و راحت برو علمی کاربردی. منم وسوسه شدم پیش دانشگاهی رو شرکت نکردم..الان که اواسط ساله پشیمونم چون رشتم ریاضیه که چرا امسال پیشو نخوندم. الان همه واسه هم دوره هام دارن واسه کنکور میخونن اما من نه پیش ثبت نام کردم نه میتونم کنکور بدم. سر دوراهیم و عجله دارم برم دانشگاه...به نظر شما چیکار کنم؟؟ علمی کاربردی انتخابه خوبیه؟ بعد واسه ی فوق دیپلو پودمانی چن سال طول میکشه؟ پیوسته نیس؟![]()
سلام و عرض ادب
تفاوت "دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) «حضوری» و «آموزشهای خاص - حینکار غیرحضوری»" با "دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپویسته)" چیست؟
سلام
دوره پودمانی حذف شده و فقط ترمی الان هست برای کاردانی و کارشناسی
قطعا کار درستی نکردید باید پیش دانشگاهی رو میخوندید بعد برای ادامه تصمیم میگرفتین اینجوری انتخاب های بهتری برای دانشگاه داشتین.
علمی کاربردی تنها انتخابیه که بدون پیش دارید
خوب و بد بودنش به مرکز و استاداش مربوطه نه رشته ای که میخواید بخونید.
نرمال تحصیل برای کاردانی 4 ترمه یعنی حدودا 2 سال البته به شرط عدم مشروطی و افتادن درسا.میشه حدودا هر ترم 18 19 واحد
پیوسته نیست منظورتون چیه؟
سلام
کارشناسی حرفه ای شامل رشته های فرهنگی و اجتماعی و هنری و اقتصادی ست اما مهندسی فناوری فقط رشته های مهندسی داره
تفاوتشون در رشته های ارائه شده است وگرنه شهریه هاشون یکیه.
آموزش های خاص-حین کار غیر حضوری برای شاغلین است که باید رشته هایی مرتبط با کارشون رو انتخاب کنند.روزها و ساعت های برگذاری کلاسا برای این گروه فرق میکنه.
اطلاعات کامل رو میتونید در دفترچه امسالش ببینید
سلام
آیا دوستان عزیزدرباره رشته خبرنگاری(تهران) اطلاعاتی دارند؟
سلام دوستان من الان ترم یک حسابداری کارشناسی ناپیوسته تو شهر ارومیه هستم.من کلا میخوام بیام تهران میخواستم ببینم میتونم انتقالی بگیرم واسه تهران؟همچین چیزی امکان داره
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
فکر نکنم بشه چون علمی کاربردی بدون کنکور دانشچو میگیره و هرکسی میتونه محل تحصیل خودش رو انتخاب کنه.برای همین امکانش نیست.
شما میتونید انصراف بدین دوباره تهران پذیرش بشید و واحد های گذرانده شده رو تطبیق بدن براتون.
ترم اولم هستین خیلی عقب نمی افتید.
متاسفانه من مشمول هستم و امکان انصراف نیست.پس اگه نمیشه چطور داخل سامانه سجاد تو بخش درخواست ها گزینه های مهمان و انتقال دائم هست؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
حتی برای دانشگاه ازاد هم نقل و انقال فقط برای دانشجویان کنکوری هست
الان شرایط نقل و انتقال علمی کاربردی (مربوط به سال 89وجدیدترش رو پیدا نکردم)رو خوندم نوشته بود شرایط خاصی هست که طی آن دانشجو امکان مهانی و یا انتقالی رو داشته باشه.مثل فوت والدین معلولیت و ازدواج
چون شما بدون کنکور هستید بهتره برای اطلاعات کامل از نقل و انتقالات واحدتون بپرسید چون چیز دقیقی از سایت دانشگاه جامع پیدا نکردم
پ.ن: سال 89 88 دانشگاه جامع دوره ترمی رو با کنکور پذیرش میکرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)