تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 1024 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم مدرسه شما هم ازتون آزمون میگیره؟؟؟؟(همین آزمونی که 25 آبان اولین بار قراره برگزار شه)
    چه جوریه این آزمونا؟؟؟ایا مال موسسه ی خاصیه؟؟؟یا نه بین همه مراکز پیش دانشگاهی برگزار میشه؟؟؟
    به نظرتون با این آزمون ها هم همانگ بشم خوبه؟؟؟یا نه فقط با آزمون های قلمچی همانگ باشم کافیه...

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حق با شما هستش اما آزاد قبول شدن هم چندان راحت نیستش ها . مثلا بعضی رشته ها واقعا باید بترکونی در حد تیم ملی تو نیجریه که خوب در این صورت ترکوندن و طوفان به پا کردن تو دانشگاه آزاد مساوی هستش با یه رتبه زیر 3000 تو سراسری
    بله حق با شماست. بعضی رشته ها اینطوره.
    اما کلا آزاد قبول شدن خیلی راحتتره. هم ظرفیتش بیشتره، هم کلا آسونتره.

======================

وای از فیزیک!!!
    دبیر فیزیکمون از اول سال 3 جلسه نیومده. وقتی هم میاد بد درس میده در حد تیم ملی! حالا هم رفته مکه (که آنفولانزا بگیره بیاره برامون سوغاتی!!!) در کل بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه!
    حالا یکی به جاش اومده که 1 ساله بازنشست شده. خیلی خوب درس میده و حیف که نمیشه کش رفتش! : دی
    با بچه ها که مشورتیدیم، گفتیم خب اولا سر امتیاز گیری واسه دبیرا، همه بچه ها به فیزیکه (همون که رفت مکه) هرچی امتیازه ضعیفه دادن. بعدم موندیم که بریم بگیم عوضش کنن یا نه؟

به نظر شما چه کنیم؟ بریم بگیم یا خودشون براساس امتیازهامون، عوضش میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم مدرسه شما هم ازتون آزمون میگیره؟؟؟؟(همین آزمونی که 25 آبان اولین بار قراره برگزار شه)
    چه جوریه این آزمونا؟؟؟ایا مال موسسه ی خاصیه؟؟؟یا نه بین همه مراکز پیش دانشگاهی برگزار میشه؟؟؟
    به نظرتون با این آزمون ها هم همانگ بشم خوبه؟؟؟یا نه فقط با آزمون های قلمچی همانگ باشم کافیه...
    راستش مدرسه ما که قرار نیست آزمون بگیره.
    شما اسم آزمونش رو بگو این طوری راحتتر میشه بفهمید.
    البته من یه موسسه ای رو میشناسم امسال اولین سال میخواد توی خیلی از مراکز پیش دانشگاهی ها و تا جایی که میدونم رایگان آزمون بگیره.... حالا شاید همون باشه.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بله حق با شماست. بعضی رشته ها اینطوره.
    اما کلا آزاد قبول شدن خیلی راحتتره. هم ظرفیتش بیشتره، هم کلا آسونتره.

======================

وای از فیزیک!!!
    دبیر فیزیکمون از اول سال 3 جلسه نیومده. وقتی هم میاد بد درس میده در حد تیم ملی! حالا هم رفته مکه (که آنفولانزا بگیره بیاره برامون سوغاتی!!!) در کل بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه!
    حالا یکی به جاش اومده که 1 ساله بازنشست شده. خیلی خوب درس میده و حیف که نمیشه کش رفتش! : دی
    با بچه ها که مشورتیدیم، گفتیم خب اولا سر امتیاز گیری واسه دبیرا، همه بچه ها به فیزیکه (همون که رفت مکه) هرچی امتیازه ضعیفه دادن. بعدم موندیم که بریم بگیم عوضش کنن یا نه؟

به نظر شما چه کنیم؟ بریم بگیم یا خودشون براساس امتیازهامون، عوضش میکنن؟
    با مدير مدرسه تعارف كه ندارين ؟‌

برين بگين عوضش كنه و اين رو بياره . با توجه به اينكه رفته مكه در اگه هم برگرده بايد حداقل يك هفته دور از سايرين باشه حتما چند جلسه هم اونجا از دست خواهيد داد .

5. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی به من درباره ی ضرایب خبر موثق با منبع بگه من که گیج شدم .. هم سراسری هم آزاد بعدشم حت المکان به ایمیلم هم ارسال کنید ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با مدير مدرسه تعارف كه ندارين ؟‌

برين بگين عوضش كنه و اين رو بياره . با توجه به اينكه رفته مكه در اگه هم برگرده بايد حداقل يك هفته دور از سايرين باشه حتما چند جلسه هم اونجا از دست خواهيد داد .
    مرسی از راهنماییتون.
    با مدیره تعارف نداریم زیاد، اما سر موضوع آنفولانزا که تعطیلمون نکردن، کلی غر زدیم و اینا هم حرف درست تحویلمون ندادن و هی گفتن اگخ مریضین نیاین. منظورم اینه که منطقو انگار زیاد قبول نمیکنن! میترسیم باهامون چپ بیفتن.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم .
    برای فیزیک سال دوم شما چه کتابی رو میخونید ؟
    مساله اینه که من فقط باید تست بزنم برای یادگیری برای همین هم میکرو طبقه بندی برام اولین انتخابه معمولا . ولی گاج برای سال دوم کتاب نداره و اگه بخوام باید کتاب پیشش رو بگیرم .
    کسی راهی نمیشناسه ؟
    من در حال حاضر سینماتیک صفرم ... :(

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم .
    مساله اینه که من فقط باید تست بزنم برای یادگیری برای همین هم میکرو طبقه بندی برام اولین انتخابه معمولا . ولی گاج برای سال دوم کتاب نداره و اگه بخوام باید کتاب پیشش رو بگیرم .
    کسی راهی نمیشناسه ؟
    از کتاب "فیزیک پایه" گاج استفاده کن فیزیک 1 ، 2 و 3 داره دیگه راحتی

10. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها به نظر شما دانشگاه صنعتی اصفهان معتبر تره یا دانشگاه تهران؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم .
    کسی راهی نمیشناسه ؟
    من سوم هستم ولی اطلاعاتم درباره کنکور بد نیست !
    از سال دوم در مجموع بین 7 تا 9 تا سوال میاد
    ببین متوسط از فصل 4 (کار و انرژی )فقط یه دونه سوال میاد از فصل 5 همون فشار و.. 2-3 سوال و از همه مهمتر فصل آخر که 3-4 بعضی مواقع 2 تا سوال میاد (88، 3 تا سوال اومد )
    خب سینماتیک همون فصل 1 پیش هست ! مگه نمیتونی همونجا یاد بگیری ؟؟
    اگه کتاب خوب برای تست میخوای سینماتیک گاج برای سال دوم نداره تو پیش ارایه کرده در غیر اینصورت باید بری قلم چی بخری !
    ولی نه اگه میخوای مطلبو خوب بفهمی و مفهومی بخونی کتاب آقای غلامعلی محمود زاده ! انتشارات مبتکران ! فیزیک 2 !

13. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •