خوب دختر خوب قبلش سلام کن بعد بپرس این چیه بعد بشین بـ بافشنوشته شده توسط leila* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم قرار بود با دوستش بیاد دنبالم
همین که سوار ماشین شدم( عقب نشستم) چشمم به یه عروسک بزرگ افتاد
بدون اینکه سلام کنم گفتم اه چه عروسک زشتی من یه دونه از این دارم ولی خیلی بزرگتر و قشنگتره تازه جنسشم بهتره این اشغالا چیه می خرین؟حالا مال کی هست
یه دفه دیدم دوستم داره رنگ عوض میکنه و قیافش اینجوری شده
دوستش گفت ریحانه جون عزیزم اینو دیشب دوستت با کلی ذوق واسه تو خریده
وای
من داشتم میمردم از خجالت
گفتم نه اتفاقا خیلی خوشکله من شوخی کردم می خواستم ببینم چی میگین
دوستم گفت بیخیال ولش کن میدمش به دختر داییم![]()
نه نیومده شروع کنی طوری که نتوی جمعش کنی هلو
![]()

حالا مال کی هست
نه نیومده شروع کنی طوری که نتوی جمعش کنی هلو
جواب بصورت نقل قول

داشتم نگاش میکردم. بعد همونطوری رفت وسط مجلس منم رفتم تو دستشویی... در حین انجام عملیات بودم که دیدم یه گوشی کنار آیینه دستشوییه... همینجا بود که یاد این ضرب المثل افتادم : خدا گر زحکمت ببندد دری ... ز رحمت گشاید در دیگری ... سریع گوشی رو گرفتم هول کرده بودم سریع شماره خودمو گرفتم که شمارش بیفته برام اما نگرفت. چند بار گرفتم نشد. یه اس ام اس فرستادم واسه خودم اونم سند نشد. دیدم ایرانسل ... شارژش رو چک کردم فقط 5 ریال داشت. چند تا فحش به شانس خودم دادم. از یه طرف میترسیدم دختره برگرده واسه گرفتن گوشیش واسه همین خیلی عجله میکردم. هر کاری کردم نتونستم شمارش رو در بیارم گفتم اشکال نداره شماره خودمو اد میکنم. بعد چند بارم به گوشی خودم زنگ زدم که شمارم سیو بشه تو کال رکورد... بعد گوشی رو گذاشتم سرجاش اومدم بیرون... همون جا دم در دستشویی منتظر موندم که دختره بیاد دیدم نیومد گفتم حتما حواسش نیست. رفتم به پسر صاحب باغ گفتم جریان رو اونم گوشی رو گرفت رفت به خواننده گفت از بلندگو اعلام کنه. یارو خواننده هم گفت : یک عدد گوشی پیدا شده لطفا اگر کسی گم کرده بیاد بگیره ... منم پیروزمندانه منتظر بودم که دختره بیاد و گوشیش رو بگیره یهو دیدم یه یارو سیبیل کلفت گت و گنده اومد جلو گفت سامسونگه ؟ خواننده هم گفت آره.. گفت ماله منه و اومد گوشی رو گرفت . من قیافه ام دیدنی بود

.gif)
.gif)