تشکر از راهنماییتون
یک سوال دیگه
samsung c650 فرمت mkv رو پخش میکنه...؟
تشکر از راهنماییتون
یک سوال دیگه
samsung c650 فرمت mkv رو پخش میکنه...؟
سلام
لطفا نظرتون رو در مورد پلاسما بگین.
یک پلاسما در حدود دو میلیون با کیفیت بسار بالا و مصرف کم بهم معرفی کنید؟خواستم بدونم این پلاسما ها نسبت به crt قدیمی کیفیتشون چجوره و مصرفشون؟
با تشکر
سلام دوستان من همچنان تو انتخاب نهایی موندم - تقریبا نظر نهاییم رو V20 بود ولی سایز 42 به نظرم مناسب نیست تو فضای حدود 40 متری از طرفی فکر میکنم 50 اینچ هم بزرگه واسه همین موندم تو سایز 46 چی انتخاب کنم از بین :
1-سونی 46NX
2-شارپ 46Le820M
3-سامسونگ 46C6900
یا ............. نمیدونم راهنمایی کنین لطفا - با توجه به خرید از بانه و تو این رنج قیمتها تو بانه کدوم بگیرم یا پیشنهاد دیگه ای هست ؟
یا یکی از این v20 ها رو بگیرم - موندم
Last edited by khansalar; 27-02-2011 at 09:33.
سلام دوستان
خیلی سوال پرسیدم باید ببخشید
به عنوان اخرین سوال من بین دو مدل موندم ممنون میشم بگید کدوم بهتره
lg le8500
samsung c6900؟
آیا samsung C6960 ارزش خریدن دارد؟آیا کیفیت صفحه آن عالیست؟لطفا راهنمایی کنید![]()
با سلام
t_tanhayam اطلاعات خوبی داده بودن در پست های قبلی
حالا یک سوال که تا به حال شاید مطرح نشده باشه اینه که به نظر شما
اگه مبنا رو بزاریم بر اینکه دنبال کیفیت خوب و شفاف ار تلویزیون باشیم و البته از طرفی انرژی مصرفی رو هم در نظر بگیریم
کیفیت و شفافیت تصویر در این دو گروه رو که پیشنهاد شده چطور می بینید یعنی چقدر با هم اختلاف دارند
LCD
Samsung c650
Sony ex500
LG ld 650
LED:
Lg ld 8500
Samsung c6900
Sony ex 710
در نهایت هدفم اینه که بدونم با توجه به مصرف ال سی دی ها اگه 300 400 اضافه تر خرج کنیم و یک ال ای دی بگیریم فکر کنم در یک سال به خاطر مصرف کمتر اون 300 تومن اضافی که خرج شده رو جبران می کنه
منتها نمی دونم آیا با این کار کیفیت تصویر پایینتری نخواهیم داشت با توجه به بعضی معایب ال ای دی ها
Last edited by mojtaba_1362; 26-02-2011 at 22:41.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
سلام.امروز رفتم جمهوری ال ای دی c6960 46 خریدم به قیمت 2419 تومان با سینما خانگی 220 ومیز 250 و فیش صدا و تصویر کامپوزیت خریدم کامپوزیت چه مزایایی داره؟18 هزار
دوست عزیز ritzdvb، یه سوال داشتم؟ شما که ex710 گرفتین ازش کاملن راضی هستین؟ تصویرش جه طوره؟ رنگها درستن؟ تصاویر رنجه رنجه نیستن؟(پیکسل پیکسل)
چون من بین ex710 و ex500 چهل اینچ موندم کدومو بگیرم؟
ممنون
امروز جمهوری بودم و 50pk760 رو دیدم وتصمیم دارم که سه شنبه خرید کنم...البته قبلا تصمیم به گرفتن v20 داشتم که با توجه اینکه از نظر کیفیت (به نظر من) اختلاف محسوس نیست lg رو ترجیح میدم.(البته مشکل مالی ندارم ولی پول یامفت هم نمیدم)
دیگه اینکه توی این لیست هم خبری از v20 نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_haghparast; 26-02-2011 at 22:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)