تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 413 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فایرفاکس خودش اتوماتیک چون ناسازگار هستند disable میکنه :

اگر ترفند ها رو بزارید ممنون میشم جاهای دیگه هم شاید بشه استفاده کرد در کل مفیده به نظرم .
    کسپر که افزونه ها رو اینجا میزاره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا من ترجیح میدم از افزونه هایی مثل WOT و Adblock و ... استفاده کنم یا هر افزونه گزینه Remove داشته باشه .
    برای اینکه ورژن افزونه هاتون قدیمیه...مال شما در تولبار 5.0.140 در حالی که آخری 7.3.1 ، در پروتکشن 10.1.0 در حالی که آخریش 10.1.1 هستش. به شاتی که قبل گذاشتم دقت کنید...
    خیالتون راحت که هیچ وقت از ورژن جدید مرورگر عقب نمیمونه چون مساله مهمیه...

برای اینکه دیگه براتون به این شکل نشه، در هنگام آپدیت فایرفاکس و نصب ورژن جدید بزارید compatibility کامل بشه و بعدش نسخه جدید افزونه ها نصب بشه...
    برای ریمو این شیوه است ولی به هیچ وجه توصیه نمیکنم...نمیدونم اثر دقیقش رو روی خود آنتی ویروس و در فایرفاکس 13 امتحانش هم نکردم...
    باید این دو فایل رو ردر این مسیرها که در شات مشخصه ریمو کنید...بعد در همون مسیر همون فایلها رو یه کمک نت پد با محتوای خالی ایجاد کنید، در انتها فقط خواندنیشون کنید
    مسیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون ، در این موارد نظری ندارید ؟

نظرتون smart definitions فعال باشه یا غیر فعال ؟ به نظرم غیر فعال قدرت تشخیص بالاتری باید داشته باشه ! اگر یک توضیح بدید ممنون میشم .

درباره Pulse Update هم چیزی دستگیرم نشد !
    تو قسمت support نورتون یک گشتی زدم ، ظاهرا مزیت های smart definitions بازدهی بیشتر و مصرف کمتر رم ، دانلود و ... هست ، اما امنیت رو در حد دیتابیس کامل تضمین میکنه ؟

Pulse Update هم مثل اینکه هر چند دقیقه ویروس های جدید رو به بانک خودش اضافه میکنه و فرقش با Live این هست که Live هر یک ساعت تمام قسمت ها رو آپدیت میکنه .

در نتیجه وقتی Pulse فعال باشه هر یک ساعت که live درخواست آپدیت میده تمام قسمت ها به جز لیست تشخیص آپدیت میشن چون لیست عملا باید با Pulse آپدیت شده باشه !

همینطوره ؟
    Last edited by milad_gta; 16-06-2012 at 03:19.

4. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ممنون ، در این موارد نظری ندارید ؟
    تو قسمت support نورتون یک گشتی زدم ، ظاهرا مزیت های smart definitions بازدهی بیشتر و مصرف کمتر رم ، دانلود و ... هست ، اما امنیت رو در حد دیتابیس کامل تضمین میکنه ؟
    Pulse Update هم مثل اینکه هر چند دقیقه ویروس های جدید رو به بانک خودش اضافه میکنه و فرقش با Live این هست که Live هر یک ساعت تمام قسمت ها رو آپدیت میکنه .
    در نتیجه وقتی Pulse فعال باشه هر یک ساعت که live درخواست آپدیت میده تمام قسمت ها به جز لیست تشخیص آپدیت میشن چون لیست عملا باید با Pulse آپدیت شده باشه !
    همینطوره ؟
    بله همینطوره. فقط جمله آخر رو درست متوجه نشدم!
    در کل پالسها، آپدیتهای سریع هستن برای ویروسهای نوظهور.بسته به نوع ویروس ممکنه شکل کاملتری از پالس آپدیت بعدا تو لیست Live Update قرار بگیره.
    پالس اپدیت تقریبا هر 6 دقیقه آماده میشه و آپدیتهای اصلی هم 3 بار در 24 ساعت.
    smart definitions به طور پیش فرض فعاله.بهتره این گزینه رو به حال خودش رها کنید چون اگر یه ویروس قدیمی دوباره فعالیت خودش رو شروع کنه به آپدیتهای اسمارت اضافه میشه.
    در ثانی نورتون برخلاف بسیاری از آنتی ویروسها وابستگی زیادی به دیتابیس نداره.
    شما اگر برای مدتی آپدیتش نکنید بازم به خوبی از سیستم محافظت میکنه.
    Last edited by *Batman*; 16-06-2012 at 08:55.

6. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون ...

درواقع منظورم این بود که Pulse هر چند دقیقه ویروس های جدید رو به دیتابیس اضافه میکنه در نتیجه دیگه تو Live Update دیتابیس اصولا باید کامل باشه و فقط سایر نقاط آپدیت میشند . حالا چرا به صورت پیشفرض Pulse غیرفعال هست ؟ درواقع دلیلی نمیبینم غیرفعال کنیم مگر برای کنترل ترافیک مصرفی ، غیر فعال بودنش فایده خاصی داره ؟

درباره smart definitions ، ممکنه دچار مشکلاتی بشیم که عمومی نباشه ! ولی اینکه نورتون متکی به دیتابیس نیست خوب تا حدی نگرانی رو برطرف میکنه .

و متاسفانه هنوز با افزونه ها مشکل دارم، بعد از آپدیت افزونه norton vulnerability protection فعال شد ولی norton toolbar هنوز غیرفعاله ( ناسازگار ) ، قبل از آپدیت ورژن 2012.5.0.14 بود و بعد از آپدیت به 2012.5.4.6 ارتقاع پیدا کرد ممنون میشم با نسخه خودتون چک کنید .

دیگه اینکه بعد از هر بار لایو آپدیت میگه Restart لازمه ... همیشه اینطوریه ؟ من عادت دارم به سیستم پایدار ، اینقدر تو گنو/لینوکس ریبوت نکردم ریبوت کردن رو یادم رفته

سونار از رو نحوه عملکرد برنامه ها مخرب بودن فایل رو تشخیص میده ؟
    Last edited by milad_gta; 16-06-2012 at 13:22.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

و متاسفانه هنوز با افزونه ها مشکل دارم، بعد از آپدیت افزونه norton vulnerability protection فعال شد ولی norton toolbar هنوز غیرفعاله ( ناسازگار ) ، قبل از آپدیت ورژن 2012.5.0.14 بود و بعد از آپدیت به 2012.5.4.6 ارتقاع پیدا کرد ممنون میشم با نسخه خودتون چک کنید .
    نه همونطور که گفتم تولبار 7.3.1هستش، هنوز آپدیت نشده...اگر گزینه اش موجوده روی find update کلیک کنید...وگرنه خود نورتون رو یک بار لایوآپدیت کنید. باید فعال بشه.

9. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ممنون ...

درواقع منظورم این بود که Pulse هر چند دقیقه ویروس های جدید رو به دیتابیس اضافه میکنه در نتیجه دیگه تو Live Update دیتابیس اصولا باید کامل باشه و فقط سایر نقاط آپدیت میشند . حالا چرا به صورت پیشفرض Pulse غیرفعال هست ؟ درواقع دلیلی نمیبینم غیرفعال کنیم مگر برای کنترل ترافیک مصرفی ، غیر فعال بودنش فایده خاصی داره ؟
    درباره smart definitions ، ممکنه دچار مشکلاتی بشیم که عمومی نباشه ! ولی اینکه نورتون متکی به دیتابیس نیست خوب تا حدی نگرانی رو برطرف میکنه .
    من هر نسخه ای از نورتون رو که گرفتم پالس آپدیت به طور پیش فرض فعال بوده!
    بهترین دلیل برای غیرفعال کردنش میتونه کاهش مثبت های کاذب باشه.

دیگه اینکه بعد از هر بار لایو آپدیت میگه Restart لازمه ... همیشه اینطوریه ؟ من عادت دارم به سیستم پایدار ، اینقدر تو گنو/لینوکس ریبوت نکردم ریبوت کردن رو یادم رفته
    نه همیشه ریست نمیخواد.ولی برای آپدیت تولبار لازم میشه.
    سونار از رو نحوه عملکرد برنامه ها مخرب بودن فایل رو تشخیص میده ؟
    بله همینطوره.

11. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من هر نسخه ای از نورتون رو که گرفتم پالس آپدیت به طور پیش فرض فعال بوده!
    شاید من بد دیدم ولی تا جایی که حافظه ام یاری میکنه رو off بود .

بهترین دلیل برای غیرفعال کردنش میتونه کاهش مثبت های کاذب باشه.
    در نتیجه برداشتم اینکه Live Update پایدار هست و Pulse یک جورایی مثل مخازن Testing یا نسخه های RC هست .

--

با چند بار ریست فایرفاکس مشکل افزونه ها حل شد ...

--

امکان مانیتور کردن فعالیت شبکه وجود نداره ؟ یا اینکه کدوم پروسه ها دارند از نت استفاده میکنند و چقدر حجم آپلود/دانلود کردن و ... !؟
    Last edited by milad_gta; 17-06-2012 at 04:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امکان مانیتور کردن فعالیت شبکه وجود نداره ؟ یا اینکه کدوم پروسه ها دارند از نت استفاده میکنند و چقدر حجم آپلود/دانلود کردن و ... !؟
    + دنبال یک سری تنظیمات سفارشی کردن گشتم چیزی پیدا نشد مثل :

مدیریت برنامه هایی که منابع رو اشغال میکنند ! میخوام بدون آلرت دادن پروسه رو ببنده ، امکان پذیره ؟
    تعیین زمان بندی برای آپدیت

تا حالا سه بار هم کرش کرده ! کلا بسته میشه ... عموما وقتی برنامه ای داره لود میشه و اینترفیسش رو باز میکنم کرش میکنه .

الان حضور ذهن ندارم چیزی رو به یاد بیارم به همین پست اضافه میکنم .

ممنون .
    Last edited by milad_gta; 18-06-2012 at 04:43.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

خیر این امکان وجود نداره.
    مدیریت برنامه هایی که منابع رو اشغال میکنند ! میخوام بدون آلرت دادن پروسه رو ببنده ، امکان پذیره ؟
    این قابلیت هم وجود نداره.ممکنه شما در حال کار کردن با برنامه ای که CPU رو اشغال میکنه باشید(بازی و ...) و اگر به طور ناگهانی بسته بشه خیلی بده!
    تعیین زمان بندی برای آپدیت
    اینم نمیشه.ولی خودم با زمانبند ویندوز این کارو انجام دادم.(Task Secheduler)

تا حالا سه بار هم کرش کرده ! کلا بسته میشه ... عموما وقتی برنامه ای داره لود میشه و اینترفیسش رو باز میکنم کرش میکنه .
    این میتونه دلایل مختلف سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشه.خودم تابحال این مشکل رو نداشتم.
    البته اگر رابط کاربری باز نشه به این معنی نیست که آنتی ویروس از کار افتاده.پروسه های اصلی کار خودشون رو انجام میدن.

15. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کلا هرچی ما میخوایم نداره

این قابلیت هم وجود نداره.ممکنه شما در حال کار کردن با برنامه ای که CPU رو اشغال میکنه باشید(بازی و ...) و اگر به طور ناگهانی بسته بشه خیلی بده!
    بعضی برنامه ها هستند مصرف منابع مشخصی دارند برا مثال زیر 100 مگ حافظه اشغال میکنند ولی به خاطر باگ هایی که دارند بعضی اوقات حافظه رو کلا پر میکنند ! اینجور موقع ها امکان لیست کردن این برنامه ها میتونه مفید باشه .

این میتونه دلایل مختلف سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشه.خودم تابحال این مشکل رو نداشتم.
    البته اگر رابط کاربری باز نشه به این معنی نیست که آنتی ویروس از کار افتاده.پروسه های اصلی کار خودشون رو انجام میدن.
    چند دقیقه بعد از بسته شدن دقیقه خطای 8504,104 میده یه جا گفته بود از Norton Power Eraser استفاده کنید منتهی ظاهرا نمیتونه از اینترنت استفاده کنه و کاری پیش نرفت ...

متاسفانه الان هم بعد از restart خطای 8506,422 داد .
    Last edited by milad_gta; 18-06-2012 at 14:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •