تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 502 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه XplodR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

آره 64 بیتی خب بهتره و برنامه ها اغلب پرفورمنس بهتری میدن رو 64 بیتی، اما تنها دلیل من واسه اینکه از 64 بیتی خوشم نمیاد اینه که گوشیم درایور 64 بیتی اصلا نداره و توی اینترنت هم موجود نیست و سایت سونی اریکسون هم اصلا درایور 64 بیتی ویندوز سون واسه این گوشی بیرون نداده (w810i) درایور ویستا 64 بیتی هم بهش نمیخوره توی ویندوز سون (از معدود درایورهای ویستاست که به سون نمیخوره )
    منم یه w810دارم ... خراب شد ... الان دارم با 1100 کار میکنم !!!!!!!!!!!!!!! بدون درایورم میتونی کار کنی (من بدون نصب درایورش فایلارو انتقال میدادم بین گوشی و کامپیوتر) میتونی یه ویندوز دیگه نصب کنی و پارتیشن بندی کنی ولی من خودم تا حالا همچین کاری نکردم و نمیخوام الکی یه حرفی زده باشم. اگه مشکلت فقط پارتیشن بندی بود میتونستی با پارتیشن مجیک و امثالهم مشکلتو حل کنی .

2. این کاربر از XplodR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منم یه w810دارم ... خراب شد ... الان دارم با 1100 کار میکنم !!!!!!!!!!!!!!! بدون درایورم میتونی کار کنی (من بدون نصب درایورش فایلارو انتقال میدادم بین گوشی و کامپیوتر) میتونی یه ویندوز دیگه نصب کنی و پارتیشن بندی کنی ولی من خودم تا حالا همچین کاری نکردم و نمیخوام الکی یه حرفی زده باشم. اگه مشکلت فقط پارتیشن بندی بود میتونستی با پارتیشن مجیک و امثالهم مشکلتو حل کنی .
    آخه موضوع اینجاس مشکل من رم گوشی نیست. منظورم اینه که خب رم گوشیمو میشناسه و درایو درست میکنه و راحت میتونم باهاش کار کنم. مشکل من شناخته نشدن خود گوشیه آخه میخوام از مودم جی پی آر اسش استفاده کنم روی ویندوز سون 32 بیتی مثل هلو نصب میشه ها، اما 64 بیتی همش قر میاد و نصب نمیکنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

به جای کابل از بلوتوث استفاده کن

5. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

سلام گرافیک ati 6770 که رو اچ پی هست قویتره یا gt 555 که روی asus n55 هست به نظرتون بین asus n55 و hp6199 کدوم بهتره من واسم 7200 rpm بودن هارد خیلی مهمه که انگار اچ پی 5400 ا
    GT555یه خورده قویتر از 6770هستش.در واقع میشه این دو تا گارت گرافیک رو رقیب هم در نظر گرفت. مشخصات و بنچ مارکهای مربوط به هر کدوم از کارتهای گرافیک رو میتونی از لینکهای زیر مقایسه کنی .در مورد لپ تاپ n55نظری ندارم. من اچ پی 6199 دارم راضی ام ازش. هاردشم 5400 هستش.
    GT555M : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    6770M : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by XplodR; 30-10-2011 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به جای کابل از بلوتوث استفاده کن
    آره، الان یهو به ذهن خودمم رسید از بلوتوث استفاده کنم الانم با جی پی آر اس وصلم، البته چون بسته اینترنت فعال نکردم الان اعتبار سیمکارتم سریع تموم میشه
    Last edited by The Auditor; 30-10-2011 at 17:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

GT555یه خورده قویتر از 6770هستش.در واقع میشه این دو تا گارت گرافیک رو رقیب هم در نظر گرفت. مشخصات و بنچ مارکهای مربوط به هر کدوم از کارتهای گرافیک رو میتونی از لینکهای زیر مقایسه کنی .در مورد لپ تاپ n55نظری ندارم. من اچ پی 6199 دارم راضی ام ازش. هاردشم 5400 هستش.
    GT555M : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    6770M : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    6770 که بهتر عمل کرده توی بیشترشونو که دارم میبینم 6770 بهتر فریم داده راستی با چه برنامه ای مشخصات کارت گرافیکمو تست کنم؟ GPU-Z که اصلا چت میزنه وقتی اجراش میکنم. همه چیزشو میزنه صفر و فقط مارک کارتمو درست نشون میده راستی یه لینک از 3DMark جدیدترین ورژن نداری بدی؟ من تو کف این برنامه موندم آخه هیچوقت نداشتمش

داره خودمونی میشه Oloverock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هر جا تو بگی!!!

پيش فرض

6770 که بهتر عمل کرده توی بیشترشونو که دارم میبینم 6770 بهتر فریم داده راستی با چه برنامه ای مشخصات کارت گرافیکمو تست کنم؟ GPU-Z که اصلا چت میزنه وقتی اجراش میکنم. همه چیزشو میزنه صفر و فقط مارک کارتمو درست نشون میده راستی یه لینک از 3DMark جدیدترین ورژن نداری بدی؟ من تو کف این برنامه موندم آخه هیچوقت نداشتمش

من از این نرم افزار استفاده میکنم عالیه..."Speccy"...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Oloverock بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما که لطف کردی لینکو گذاشتی، حداقل رایگانشو میذاشتی

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

خوب نگاه کن GT555یه خورده بهتر عمل میکنه نصبت به 6770(چه تو فریم ریت و دیتیل و چه تو 3DmarkGPU-Zبرا منم مشخصات نشون نمیده ... نه داداش ... شرمنده ... ندارمش

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خوب نگاه کن GT555یه خورده بهتر عمل میکنه نصبت به 6770(چه تو فریم ریت و دیتیل و چه تو 3DmarkGPU-Zبرا منم مشخصات نشون نمیده ... نه داداش ... شرمنده ... ندارمش
    GPU-Z کارت منو مشخصات نشون نمیده، مال شما رو 3DMark میبینی؟ اینا همش تبعیض علیه ATI است! پس من اون نتایج بنچمارک ها رو قبول ندارم راستی لپتاپ من توی حالت معمولی (منظورم وقتی که توی بازی نیستم یا دیسک توی درایو نذاشتم) چقدر بیصداست. بعضی وقتا فکر میکنم اصلا فن نداره! عادت کردم به فن پر سر و صدای کامپیوترم، به این عادت نکردم هنوز
    (HP Pavilion dv6-6160se)
    Last edited by The Auditor; 31-10-2011 at 12:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •