مسئله اینه که اینا با اینترنت فقط در حد پرداخت قبوض و سایت یارانه ها و وبلاگ دکتر . . . موافق هستند. در بقیه موارد اینترنت چیزی نیست جز ابزار جنگ نرم استعمارکه از همون روز اول برای مقابله با ج. ا . ا به وجود اومده.
راستی فالس نیوز رو یادم رفت بگم![]()
مسئله اینه که اینا با اینترنت فقط در حد پرداخت قبوض و سایت یارانه ها و وبلاگ دکتر . . . موافق هستند. در بقیه موارد اینترنت چیزی نیست جز ابزار جنگ نرم استعمارکه از همون روز اول برای مقابله با ج. ا . ا به وجود اومده.
راستی فالس نیوز رو یادم رفت بگم![]()
خوب اینترنته دیگه برادر
فرنگی بیده به قولی
حالا با اون چشمه هایی که دیدیم اگه اینترنت ملیشون اون باشه روزای خوشیمون رو به انقراضه
روز درختکاری رو باحال اومدی : دی
من که اعتقاد دارم نفسهای آخره ، مسلما مثل تمام کشورهایی که زیر و رو شدن تو این چند وقت ! اینترنت برای یه مدت محدودی ممکنه حتی قطع بشه ولی در عوض بعدش اساسی درست میشه.
بگو ایشالله![]()
خوب فقط اون مدت معدود رو بگن بهمون زودتر که پولمون حروم نشه تمدید نکنیم
البته مرکز مخابرات ما که تمدید نکنم زودی پورت رو میدن به یکی دیگه
زنگ زدم گفتم میخوام رو یه خط دیگه بگیرم گفت 9 ماه باید منتظر باشید حداقل![]()
شما از همین دوره یه ماه یه ماه تمدید کن![]()
خسته نباشی برادر
خوب مگه تا الان چه میکردم
این cra ها رو تمدید 3 ماهش اینا تخفیف اینا نمیخوره همون یه ماه یه ماه تمدید میکنم
Last edited by DaRiOuShJh; 06-01-2012 at 12:19.
من نمیدونم مشکلش با google چیه؟ من سرعت باز شدن gmail ام افتضاحه، google docs که اصلا باز نمیشه. بقیه سایت ها اما خیـــلی مشکل نداره.
براش شما هم همینه؟
هنوز پای کشتیه روی سیمه به خاطره اونه
آقا سلام به همگی
میخوام ببینم این 2مگی سی آر آی به اندازه یک مگ واقعی داتک سرعت دانلود داره یا نه؟
میشه سرعت دانلود سرویسهای مختلفش رو مثلا تو یک سرعت به من بگید مثلا 512حجمی و نامحدود وسی آر ای!
درسته که میگن آی اس پی ها سرعت سرویسهای حجمیشونو بالاتر از اسمی میبندن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)