کسی از نوین نت خریده یا من برم اولین نفر بخرم ؟![]()
کسی از نوین نت خریده یا من برم اولین نفر بخرم ؟![]()
اتفاقا نمایندگی فروش یکی از ارکان مهم شناخت بیشتر مردم از اون شرکت هست! بین تمام شرکت های PAP الان نوین نت کمترین مشترک رو داره درحالی که بهترین سرعت رو با نازل ترین قیمت ممکن در کشور میده!
نوین نت فعلا فقط در مراکز استان ها بنر نصب کرده و در سایر شهر ها هیبچگونه تبلیغی نداره و اصلا کس ینمیدونه حتی که وجود خارجی هم داره! البته منظورم از مراکز استان ها کمتر از 10 تا شهر هست که توش بنز زده!
من برای دوستانم و تعدادی از اعضای خانواده خریدم.
سوالی راجب به سرویس هاش دارین بپرسید.
خب راجع به همون سرویس ها توضیح بده
من تاپیک نوین نت که رفتم در کل حس کردم خدمات خوبی ارائه میده
سرعت سرویس 512 تا 2 مگابیت تو روز و شب چنده ؟
شب ها چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
برای یکی از دوستانم سرویس 2الی 4 مگابیت رو گرفتم.
سرعت دانلود تا 500 هم میره که عالیه.
این سرویس دیگه ساعات رایگان نداره! اما ماهیانه 30 گیگ حجم داره فقط با 45 تومن!
سرویس 2 مگابیت هم برای پسر داییم گرفتم! با 3 گیگ حجم 12 تومن!! سرعت توی روز تا 280 300 هم میره اما معمولا روی 250 هست! ساعت 1 تا 6 هم رایگانه که در ساعات رایگان مینیمم 120 و ماکسیمم 200 کیلو دانلود میده یعنی خیلی بیشتر از سرویس VIP مکسنت من!
پینگ هم برای 4.2.2.4 بین 220 تا 250 متغییر هست!
پینگم با داخل کشور 10 الی 15 میلی ثانیه کاهش پیدا کرده! عالیه!
مطمئنم هیچکدومتون توی استان این پینگ رو ندارین!
مسعود مال من تو CMD 30 میزنه ولی تو بازی 60 :(
دوستان بالایی جواب سوالهارو دادم اما منتظر تایید هست برای نمایش!
دلیلش فقط 2 چیز میتونه باش!مسعود مال من تو CMD 30 میزنه ولی تو بازی 60 :(
1. سروری که توش بازی میکنی ماله داخل کشور باشه و بعلت پهنای باند کم هرچند یوزرهای بیشتر باشه بیشنر دچار مشکل میشه و پینگ هم بالا میره!
2. پهنای باند خودت کم هست و جوابگوی بازی نیست! برخلاف تصور خیلیها در بازیهای آنلاین سرعت آپلود حتی از دانلود هم مهمتر هست! برای بازی هایی مثل بتلفیلد 3 که من بازی میکنم حداقل باید 50 کیلوبایت سرعت آپلود داشته باشین تا در سرورهای 64 نفره دچار لگ نشید! برای کانتر و کال آف هم باید 30 کیلوبایت حداقل داشته باشید تا در سرورهای 24 و 32 نفره دچار مشکل نشید! البته اگه سرور قوی باشه 30 کیلوبایت کافی هست اما اکثرا بیشتر از 30 کیلوبایت توصیه میشه.
ناصر جان آدرس سرور رو میدی تست کنم؟
عجب پینگی
فردا میرم میگیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)