چرا کسی جواب نمیده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا کسی جواب نمیده؟
خود میبینم دوستان همارایی کن فیکون شدن نگران نباشید تا 2 ساعت دیگه درست میشه.
من تا دیروز یعنی از 1 سال پیش تا دیروز تا 128 ماکس نت 25 دانلودمیکردم ولی 2 روزه سرعتم از 15 بالاتر نمیره علت چیه؟![]()
شما سرویستون چیه؟
سرعت تقریبیتون چقدره؟
فیلم رو از رپید شیر ور میدارین یا یه فایل هاستینگ دیگه یا تورنت؟
اساس همارا اینه یعنی مشتری مداری هیچ فقط ادعاشون را درمیارن
وقتی پشتیبانی بهت میگه باکتری شما حساب کار دستت میاد دیگه - همون پشتیبانی که فارسی صحبت میکونه اگر خودش هم الان اینو بخونه متوجه میشه
به خود شما گفته باکتری یا از یکی دیگه شنیدین؟چون باورش سخته پشت تلفن همچین حرفی رو بزنن.![]()
اساسش چیه؟
شبانه که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبی بالای یک گیگ دانلود میده منتها باید لینکت درست باشه.
تورنت هم 800 مگ رو میده
بله باورش سخته
همین اقای فارس چون نتونسته بودن در عرض یه هفته مشکل پورتمون را حل بکنند و همیشه شانه خالی می کردند گفت گوشی و سپس به یکی از دوستان دیگش گفت که : یه باکتری است ..... بعدشو نشنیدم تا اینکه یکی دیگه جواب داد .
چی بگم واللا!!!
هر چی بگی از این همارا درمیاد.
آخه میگفتن که تلفن ها و پشتیبانی آنلاین ضبط میشه بعدش مدیر نظارت میکنه.مثل این که همش کشک بوده.چون اگه مدیر این حرفو بشنوه حالا نمیگم پدرشو درمیاره ولی لااقل لفظی بهش تذکر میده.
دوستان پشتیبانی شرکت های دیگه چطوریه؟
کسی از اینترنت مخابرات خبر داره؟تو تهران میگن پینگش خیلی کمتر از شرکت ها هست.اگه اینجا هم ثبت نام کنن من میرم میگیرم.
درسته میگن پشتیبانی نداره ولی زیاد فرقی هم به حال ما نمیکنه.چه همارا بهت بگه باکتری چه مخابرات از بیخ پشتیبانی نداشته باشه.به نظر من دومی بهتره!!!فحش هم بارت نمیکنن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)