دوستان عزیز از این به بعد برای سوالات خود درباره خرید لپ تاپ یک تاپیک جدید ایجاد می کنید.
این تاپیک هم تا زمانی که اطلاعات و مطالبش به روز است بصورت مهم باقی می مونه.
دوستان عزیز از این به بعد برای سوالات خود درباره خرید لپ تاپ یک تاپیک جدید ایجاد می کنید.
این تاپیک هم تا زمانی که اطلاعات و مطالبش به روز است بصورت مهم باقی می مونه.
سلام
چون چند نفر از دوستان عزیز فکر می کردند قفل کردن این تاپیک اشتباه بوده من این تاپیک رو دوباره باز می کنم.
هر کسی برای سوال کردن می تونه توی این تاپیک مطرح کنه یا یک تاپیک جدید بزنه.
این تاپیک هم شدیدا کنترل میشه و با هر اسپمی هم برخورد میشه.
موفق باشید.
دوستان سبکترین 13.3 اینچ رو چه شرکتی داره؟؟؟
نظرتون روی وایو sz780 n5 چیه؟؟؟وزنش با ضخامتشو از کجا میشه گیر آورد
بابت باز کردن مجدد این تاپیک ممنون..
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم به قوانین احترام بزارن...![]()
سلام
از بین مدل های زیر برای استفاده از نرم افزارهای مهندسی(Matlab,Ansys,…) و کاربرد های معمولی(فیلم و اینترنت و ...) و البته بازی کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید(اگه تو این رنج قیمت مدل دیگه ای رو هم میشناسید لطفا معرفی کنید.)
1-dv5-1060(1,150،000)
2-vostro 1510(1,199,000)
2.5 GHz Core2 Duo T9300-FSB 800 6 MB
Ram : 2048 DDR2
H.D.D: 160
GeForce 8400-256 MB UP to1535MB 2.8
3-IBM-THINKPAD R61 NCG (1,199,000)
CORE 2 DUO 2.4 T8300
Ram : 1 GB
H.D.D : 160 GB
GRAPHIC : QUADRO NVS140 895MB
14.1"WXGA 2.3 KG
و اینکه Ibm کلا چطور جواب داده?
خیلی ممنون از راهنماییتون.
دوستان یه سوال
از کجا بفهمم کارت گرافیک مدل مورد نظرم Gs هست یا Gt
مثلا 1510 که مورد نظرم هست نوشته 8400 جیفورس..حالا کدومه؟gs هست یا Gt?
اصلا 8400 Gt داریم؟
=====
میشه در مورد Fsb هم یه کمی توضیح بدین که چی هست و چه تاثیری داره؟
باید قبل از اینکه بیاد بالا ببینی
با زدن f2 قبل از بوت شدن توی system info
بهترين راه حل هميشه مراجعه به سايت توليد كننده هستش، در مورد 1510 هم كليه كانفيگ هايي كه من تا به حال ديدم GS بودن، هر چند ممكنه كانفيگ هاي ديگه اي هم داشته باشه، 8400 GT هم داريم، اينم منبعش:
ّّFSB = Front Side Bus هم گذرگاهي هست كه ارتباط بين پردازنده و پل شمالي Mother Board را برقرار ميكنه و همونطور كه ويكي جون گفته هر چي پهناي مسير داده بالاتر، فركانس بالاتر و تعداد انتقال بالاتري تو هر سيكل داشته باشه خوب مسلمه حجم داده بيشتري را در يك زمان واحد انتقال ميده و فكر ميكنم صرف اينكه فركانس AMD ها از Intel بيشتره دليل بر بيشتر بودن پهناي باندشون نيست چون همونطور كه گفتم فاكتور هاي ديگه اي هم تاثير گذارن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by T.N.T; 10-09-2008 at 10:50.
خوب می تونید با زدن دکمه F2 یا del توی مشخصات بایوس هر لپ تاپ ببینید دقیقا مشخصات گرافیک چیه ... چه دل چه سونی چه اچ پی
بله 8400GT هست ... اغلب سونی ها سری FZ و AR و بعضی CR و FW
گیگا هرتز بیانگر سرعت پردازش سی پی یو هست مثلا core2 2.2 از core2 2.4 سریعتر و قوی تر هست ... اما باس گذرگاه یک سی پی یو هست ... هر چه بیشتر باشه مثل سدی هست که با اینکه کوچیکتره اما میتونه بازدهی بیشتری با دادن آب بیرون داشته باشهمیشه در مورد Fsb هم یه کمی توضیح بدین که چی هست و چه تاثیری داره؟
کش هم آب پشت سده ... واضح بود نه ؟![]()
سلام دوستان.من می خواستم امروز 1330 بگیرم ولی رفتم دیدم تو پایتخت با سی پی یو 2.5 رم 4 هارد 320 از 1.500 تا 1.700 دارن!!!گارانتی زیگورات 1.650 بود.حالا نظرتون چیه؟کدوم قیمت و کدوم گارانتی؟اصلا الان بخرم یا آخر تابستون؟عجله ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)