ببینید شما وقتی AutoPilot رو روشن کنی هواپیما توی ارتفاع خاصی میمونه. اما چه ارتفاعی؟ ارتفاعی که توی قسمت Altitude بهش داده باشید و اون ارتفاع رو با روشن کردن کلید Alt Hold ثبیت کرده باشید.من اولین مدرک fs2004 رو گرفتم
چند تا سوال داشتم
وقتی از فرودگاه مبدا بلند میشم و هواپیما رو روی auto pilot میذارم بعدش یک سری دستورات جدید میاد
مثلا میگه به راست بچرخ یا یه چیزای دیگه میگه که من متوجه نمیشم
چیکار کنم؟ باید هواپیما رو از auto pilot در بیارم و خودم تغیرات رو اعمال کنم؟
و این که من کلا تو پیچیدن مشکل دارم. مثلا وقتی میگه تحت زاویه 10 بچرخ چقدر باید رو 10 بمونیم و بعد به حالت اول برگردیم؟
اما دقیقا مثل همین رو برای سرعت هم داریم و برای هدینگ هم داریم.
شما هدینگ رو ست میکنی و بعد HDG HOLD رو میزنی. البته وقتی روشنش کردی دیگه فقط کافیه توش هدینگ جدید بدی و دیگه نمیخواد خاموش و روشنش کنی.
حالا شما اول کار طبق گفته ی ATC که میگه Fly in runway Heading باید هدینگ رو مبناش رو باند در نظر بگیرید و همونجا هدینگ اتوپایلوت رو روی هدینگ باند تنظیم کنید. یعنی اگر باند شما 23 هست باید هدینگ 230 رو ست کنید ولی چراغش یا همون HDG Hold رو روشن نکنید.
شما پرواز میکنید و وقتی عملیات Takeoff کاملا تمام شد، یعنی چرخها بسته و فلپها بسته و داشتید با شیب ملایم ارتفاع زیاد میکردین، اونوقت اتوپایلوت و تجهیزات جانبیش رو روشن میکنید.
حالا اگر ATC به شما بگه 10 درجه به راست برو شما هدینگ که روی 230 بود رو میزارین روی 240. به همین راحتی.
اما اگر نخواین از AutoPilot استفاده کنید باز هم کاری نداره. براحتی توسط الات پروازی میشه میزان تغییر هدینگ، نرخ تغییرش و هدینگ مورد نظر رو پیدا کرد.
پیشنهاد میکنم در این مورد آموزش مربوط به یک پرواز ساده با 747 رو توی مقاله ی آموزشی بخونید.
طبق عکسهای صفحه ی اول شما 2 نسخه باید تهیه کنید. یکی Microsoft Flight Simulator و یکی Microsoft Flight Simulator:Acceleration Pack که جمعا میشه 4 DVD.سلام.دوستان پیشنهاد مینند از چه شرکتی بازی رو تهیه کنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا میخوام برم بگیرم
البته DVD چهارم اضافات هستش.
شرکتش مهم نیست. فقط نوین پندار نباشه.