تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 607 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من اولین مدرک fs2004 رو گرفتم

چند تا سوال داشتم

وقتی از فرودگاه مبدا بلند میشم و هواپیما رو روی auto pilot میذارم بعدش یک سری دستورات جدید میاد

مثلا میگه به راست بچرخ یا یه چیزای دیگه میگه که من متوجه نمیشم

چیکار کنم؟ باید هواپیما رو از auto pilot در بیارم و خودم تغیرات رو اعمال کنم؟

و این که من کلا تو پیچیدن مشکل دارم. مثلا وقتی میگه تحت زاویه 10 بچرخ چقدر باید رو 10 بمونیم و بعد به حالت اول برگردیم؟
    ببینید شما وقتی AutoPilot رو روشن کنی هواپیما توی ارتفاع خاصی میمونه. اما چه ارتفاعی؟ ارتفاعی که توی قسمت Altitude بهش داده باشید و اون ارتفاع رو با روشن کردن کلید Alt Hold ثبیت کرده باشید.
    اما دقیقا مثل همین رو برای سرعت هم داریم و برای هدینگ هم داریم.
    شما هدینگ رو ست میکنی و بعد HDG HOLD رو میزنی. البته وقتی روشنش کردی دیگه فقط کافیه توش هدینگ جدید بدی و دیگه نمیخواد خاموش و روشنش کنی.
    حالا شما اول کار طبق گفته ی ATC که میگه Fly in runway Heading باید هدینگ رو مبناش رو باند در نظر بگیرید و همونجا هدینگ اتوپایلوت رو روی هدینگ باند تنظیم کنید. یعنی اگر باند شما 23 هست باید هدینگ 230 رو ست کنید ولی چراغش یا همون HDG Hold رو روشن نکنید.
    شما پرواز میکنید و وقتی عملیات Takeoff کاملا تمام شد، یعنی چرخها بسته و فلپها بسته و داشتید با شیب ملایم ارتفاع زیاد میکردین، اونوقت اتوپایلوت و تجهیزات جانبیش رو روشن میکنید.
    حالا اگر ATC به شما بگه 10 درجه به راست برو شما هدینگ که روی 230 بود رو میزارین روی 240. به همین راحتی.
    اما اگر نخواین از AutoPilot استفاده کنید باز هم کاری نداره. براحتی توسط الات پروازی میشه میزان تغییر هدینگ، نرخ تغییرش و هدینگ مورد نظر رو پیدا کرد.

پیشنهاد میکنم در این مورد آموزش مربوط به یک پرواز ساده با 747 رو توی مقاله ی آموزشی بخونید.

سلام.دوستان پیشنهاد مینند از چه شرکتی بازی رو تهیه کنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فردا میخوام برم بگیرم
    طبق عکسهای صفحه ی اول شما 2 نسخه باید تهیه کنید. یکی Microsoft Flight Simulator و یکی Microsoft Flight Simulator:Acceleration Pack که جمعا میشه 4 DVD.
    البته DVD چهارم اضافات هستش.
    شرکتش مهم نیست. فقط نوین پندار نباشه.

2. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

البته اگه بتونی نسخه بهمن سافت رو گیرنیاری خوبه
    تو قم من یه جا دیدم داشت اونم فقط یه دونه داشت و اونو من گرفتم ولی تا دلت بخواد پر نوین پنداره که بدردی نمیخوره
    پس دقت کن
    (البته فک کنم این شرکت بهمن سافت تاحالا منقرض شده باشه تو قم که فقطمن همین یه برنامه رو ازش دیدم)

4. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

خیلی ممنون از شما
    ولی من دقیقا این قسمتا رو نفهمیدم
    فرکانس رو فهمیدم
    ارتفاع رو هم فهمیدم
    هدینگ رو نفهمیدم اونجا اون عدد هدینگ رو کجا نوشته؟
    تصویر سوم رو هم نفهمیدم
    خوب الان من ارتفاع رو ست کنم
    هدینگ رو هم شما روشش رو بگو ست کنم
    چه جوری این دوتا فعال میشه؟
    و چه جوری اتو پایلوت فعال میشه؟

من کلا تو هواپیما ها همینا رو مشکل دارم که نمیدونم جاش کجای
    البته این 727 رو که یکی ازدوستان تو رپیدباز مستقیم کرده بود رو ارم دان میکنم
    ممنون میشم کمک کنید
    باتشکر
    شما عدد هدینگ رو باید از بالاش نگاه کنید و متوجه بشید:

در این کادر اعداد به صورت خلاصه نوشته شده مثلا 21 که منظورش 210 هست " تو این کادر عدد ها با خطوط ریز و درشت از هم جدا و مندرج شده که هر کدوم از این خطوط 5 درجه با هم فاصله دارند. مثلا من الان هدینگ رو روی 255 ست کردم(مثلث زرد رنگ).

برای Auto Pilot ابتدا باید Ailerons و Elevator که در سمت چپ هستن رو فعال کنید یعنی در حالت کنترل اتوماتیک بذارید بعد سویچ ارتفاع و هدینگ رو بزنید :

6. 3 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من با تعویض ویندوز بالاخره تونستم شبیه ساز رو اجرا کنم، اما به غیر از یه سری نوشته نمی دونم کجاش فارسیه، رو جلدش نوشته آموزش کاملا فارسی با صدای گویندگان منتخب رادیو و تلویزیون اما همش انگلیسیه. دفعه اول که بازی (ببخشید) یعنی شبیه ساز اجرا شد یه صفحه بود که 3 تا گزینه داشت ( I'm New ، I'm Back ، I'm a real pilot ) من اشتباها گزینه سوم یعنی I'm a real pilot رو انتخاب کردم. حالا هر کاری می کنم دیگه اون صفحه نمیاد تا آموزش ببینم. باید چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من تمام لذت پرواز و فرود اینه که خود آدم از روی چارت جپسن بتونه فرود بیاد...طبق اون

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با کیبورد و ماوس میشه بازی کرد؟
    فرودگاههای ایرانو داره؟

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرودگاههای ایرانو داره؟
    می شه اما خیلی سخته....
    توصیه می کنم حتما یکی از این جوی استیک های معمولی ارزون قیمت هم شده تهیه کنی....
    استفاده مطلق از ماوس و کیبورد در این نرم افزار آدم رو دلزده می کنه و خسته کنندس
    تمامی فرودگاه های دنیا رو داره...
    حتی فرودگاه های کوچک که شاید اصلا به گوشت هم نخورده!
    Last edited by knazari1; 10-09-2010 at 10:40.

11. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان من با تعویض ویندوز بالاخره تونستم شبیه ساز رو اجرا کنم، اما به غیر از یه سری نوشته نمی دونم کجاش فارسیه، رو جلدش نوشته آموزش کاملا فارسی با صدای گویندگان منتخب رادیو و تلویزیون اما همش انگلیسیه. دفعه اول که بازی (ببخشید) یعنی شبیه ساز اجرا شد یه صفحه بود که 3 تا گزینه داشت ( I'm New ، I'm Back ، I'm a real pilot ) من اشتباها گزینه سوم یعنی I'm a real pilot رو انتخاب کردم. حالا هر کاری می کنم دیگه اون صفحه نمیاد تا آموزش ببینم. باید چی کار کنم؟
    آموزشهای بخش Flying Lesson فارسی هستش. دوست عزیز شما هم که نوین پندار گرفتی! گفتیم نگیر.
    اون گزینه ی Real Pilot اشکالی نداره که زدی. اون فقط یه دمو نشون میده که قابلتهای شبیه ساز. هیچ فرقی نداره کدوم رو انتخاب کنید.
    به نظر من تمام لذت پرواز و فرود اینه که خود آدم از روی چارت جپسن بتونه فرود بیاد...طبق اون
    البته نمای دید Spot هم استفاده نکنه و فقط با 3D View فرود بیاد.
    فرودگاههای ایرانو داره؟
    خیلی خیلی بهتره که یک دسته مثل دسته های پلی استیشین هم داشته باشید. توی صفحه ی اول راهنمایی هست.
    بله فرودگاههای ایران و تمام شهرهای ایران رو داره. (البته دقیقا از روش نساختن. طرحی از شهره) اما شهرهای بزرگ مثل شهرهای آمریکا و مخصوصا ژاپن عالی طراحی شدند.

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان با اینکه به بحث این تاپیک ربطی شاید نداشته باشه اما دیدم جالبه براتون آپ کردم...
    قبل از هر چیز باید بگم این فایل رو از فروم Aerocenter گرفتم و دوستان اونجا زحمتش رو کشیدند...
    فایل صوتی مکالمه خلبانان با واحد اپروچ فرودگاه مهرآباد هست...خیلی جالبه....
    فرمت این فایل VYF هست که با برنامه KMPlayer به راحتی باز می شه....
    توصیه می کنم حتما دانلود کنید و لذت ببرید...
    خیلی باید توی مکالمات سریع باشید .... ببینید که چه دقتی لازم هست و چه سرعت عملی....
    حجم فایل 10 مگابایت می باشد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کسی لینک Shockwave 3D Lights Redux برای fsx رو نداره؟؟؟؟
    خیلی توپه!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •