شاتل خیلی گرون میده![]()
انگار پول خون باباشو میگیره![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شاتل خیلی گرون میده![]()
انگار پول خون باباشو میگیره![]()
سلام دوستان...
يه سوال داشتم و اون اينكه آيا آسيا تك سرويس مودب وايرلس داره؟!
منظورم سرويسي هست كه بيان تو خونه و يه دستگاهي رو وصل كنن كه اينجوري ديگه ما با مخابرات كاري نداشته باشيم و اون سرس تو خونه باشه ...
نميدونم منظورم رو رسوندم يا نه ... آخه من با مخابرات يزدان پناه مشكل دارم و مي خوام يه جوري باشه من با مخابرات طرف نباشم...
ممنون
دوستان الان کسی 128 آسیاتک اشتراک داره؟ سرعت دانلود چقدره؟
من دارم بعضی وقتا 1kb/s وقتای خرابی آسیاتک که کم پیش نمیاد
ولی نرمال بین 14 تا 18![]()
فکر کنم این چیزی که میگین وایمکس باشه
آسیاتک وایمکس نداره
ولی وایمکس الان مبین نت هم خدمات خوب میده هم این که قیمتاش خیلی خوبه![]()
توی منطقه ما یه نماینده آسیاتک هست به نام آپادانا . سرویس های وایمکس هم داره .
فکر میکنم نمایندگی وایمکس مبین نت رو داره . دقیقاً نمیدونم . میتونی یه نگاه به سایتش بندازی :
ولی در کل آسیاتک خیلی ناجور شده ! هر روز یه چیزی میگن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
طبق مقایسه ای که من کردم خیلییی تفاوت نداره. به خدا من حاضرم پول بیشتر بدم اما سرویس رو اعصابم نباشه. چه خود سرویس چه پشتیبانی شرکتی که ازش خدمات می گیرم. من شنیدم شاتل خوب پشتیبانی می کنه و خوب جواب آدم رو می دن..... چی کار کنم؟ .. دارم دیوونه می شم. یک ماه دیگه اینترنتم تمومه!!!![]()
سلام!آره.من دارم!1 هفته ای میشه آسیا تکی شدم!امروز که بهترین سرعتو داشت واسه دانلود ماکزیمم 20 شد!اما تا حالا که کمتر از 14 نشده!!!
بچه ها کسی میدونه سرویس شبانه آسیا تک چجوریاس؟!؟اصلا رایگان داره یا نه!؟!هرکی یچیز میگه...
برگرفته از سایت آسیاتک:
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)